thelos257 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Την καλημερα μου σε ολους-ες σας το ξερω οτι ειναι καλοκαιρι αλλα δεν ειναι και το πιο φυσιολογικο για μενα να υπερθερμενεται ο επεξεργαστης του φορητου μου υπολογιστη AMD A10 5745M θα ηθελα να ρωτησω λοιπον εχει κανεις αλλος αυτο το προβλημα με την υπερθερμαση αυτου του επεξεργαστη ΄η γενικοτερα αυτος ο επεξεργαστης υπερθερμενεται ; Επισης οι επεξεργαστες AMD FX 7500 υπεθερμενονται και αυτοι ή ειναι πιο καλοι πιο γρηγοροι σε σχεση με τους amd a10 ;Εχω αυτο το λαπτοπ εδω και θα ηθελα να ρωτησω αξιζει να το παρω αυτο εδω λογο του επεξεργαστη του της ωραιας οθονης που εχει και υψηλη αναλυση και με ssd δισκο πανω ; Αυτο το λαπτοπ ειναι το ΚΑΛΟ μου που λεμεν δεν ειναι οπως τα αλλα διπυρινα κλπ και ετσι θα ηθελα να το αντικαταστησω με το Lenovo Z50-75 που ειναι πιο καλο σιγουρα απο αυτο. Και τον χειμωνα υπεθερμενοταν το λαπτοπ αυτο αλλα οχι τοσοοοο οσο τωρα το καλοκαιρι 3 χρονια το εχω δεν ειχα κανενα προβλημα μαζι του εκτος απο αυτο. Επισης σε σχεση με τους Intel τους επεξεργαστες οι AMD ειναι καλυτεροι ; Δηλαδη θα μπορουσα να πω πως ο FX ειναι ανωτερος απο εναν i5 και i7 ;
terry308 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δεν είναι ακριβώς ssd ο δίσκος απλά ένα κομμάτι του (8gb). Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με έναν κανονικό ssd Το μηχάνημα που έχεις τώρα το καθαρίζεις τακτικά (εσωτερικά , το φυσας να φύγουν τυχόν σκόνες; έχεις αλλάξει παστες στο εσωτερικό του; το έχεις σε βάση με ανεμιστήρα; το προσέχεις ωστε να μην εμποδίζει τίποτα την εισαγωγή και την εξαγωγή (κυκλοφορία) αέρα; εδώ μπορείς να τους δεις δίπλα δίπλα σε σύγκριση : http://www.cpu-world.com/Compare/75/AMD_A10-Series_for_Notebooks_A10-5745M_vs_AMD_FX-Series_for_Notebooks_FX-7500.html
thelos257 Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 31 Ιουλίου 2015 Δεν είναι ακριβώς ssd ο δίσκος απλά ένα κομμάτι του (8gb). Δεν μπορεί σε καμία περίπτωση να συγκριθεί με έναν κανονικό ssd Το μηχάνημα που έχεις τώρα το καθαρίζεις τακτικά (εσωτερικά , το φυσας να φύγουν τυχόν σκόνες; έχεις αλλάξει παστες στο εσωτερικό του; το έχεις σε βάση με ανεμιστήρα; το προσέχεις ωστε να μην εμποδίζει τίποτα την εισαγωγή και την εξαγωγή (κυκλοφορία) αέρα; εδώ μπορείς να τους δεις δίπλα δίπλα σε σύγκριση : http://www.cpu-world.com/Compare/75/AMD_A10-Series_for_Notebooks_A10-5745M_vs_AMD_FX-Series_for_Notebooks_FX-7500.html Ναι φιλε μ το προσεχω καθαριζω το τοπιο πριν το κατσω πανω του απο τυχον σκονες δεν αλλαζα παστα ουτε και το καθαρισα επειδη δεν ξερω πως και φοβαμαι μην του κανω καμια ζημια. Ομως υπεθερμενονται οι επεξεργαστες δεν μ ειπες και ποσο αξιολογοι ειναι ;
mitsus Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Το οτι καθαριζεις το τοπιο οπως λες, δεν σημαινει οτι το λαπτοπ δεν θελει καθαρισμα και αλλαγη παστας. Αν δεν μπορεις να το κανεις, πηγαινε το σε καποιον τεχνικο
SPANK Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Δημοσ. 1 Αυγούστου 2015 Όλα τα laptop ανεβάζουν θερμοκρασίες το καλοκαίρι ποσο μαλλον οτι δεν εχει καθαριστεί και δεν εχουν αλλαχτεί οι πάστες κτλπ , το laptop θέλει καθάρισμα μεσα εσωτερικά και λαμπίκο να το έχεις εξωτερικά δεν λεει τιποτα οσο αφορά την θερμοκρασία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα