Joshua21 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Τώρα μπορείτε να ελέγξετε ΆΜΕΣΑ ΚΙ ΕΎΚΟΛΑ αν το όχημά σας εμφανίζεται ασφαλισμένο στη βάση δεδομένων μας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων από το Κράτος. Δείτε αν είναι ασφαλισμένο το όχημά σας εδώ: https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 δεν ειναι και τοσο εγκυρο πιστευω..δεν νομιζω να το χω ανασφαλιστο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 δεν ειναι και τοσο εγκυρο πιστευω..δεν νομιζω να το χω ανασφαλιστο... Πως έβγαλες το συμπέρασμα ότι δεν είναι και τόσο έγκυρο? Εγώ πριν ποστάρω το δοκίμασα, για το δικό μου αυτοκίνητο έβγαλε αυτό το αποτέλεσμα: "Ημερομηνία Αναζήτησης : 25/7/2015 1:44:18 μμ Σας ενημερώνουμε ότι το όχημα σας με αριθμό κυκλοφορίας ******* NISSAN Ι.Χ.Ε.-ΡΥΜΟΥΛΚΑ 2 ΤΡΟΧΟΙ είναι ασφαλισμένο στήν ******* από 7/5/2015 έως 7/11/2015 Ευχαριστούμε που χρησιμοποιήσατε την εφαρμογή" Οπότε μάλλον έγκυρο είναι μια και έπεσε μέσα και στις ημερομηνίες, και στην μάρκα, και στην έξτρα κάλυψη ρυμουλκούμενου, και στην ασφαλιστική εταιρεία. Τώρα αν εσύ ξέρεις στα σίγουρα ή δεν σε ενδιαφέρει να μάθεις, απλά το προσπερνάς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
De@th L0rd Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Κι εμένα μου βγάζει ασφαλισμένα κι αυτοκίνητο κ μοτοσυκλέτα στις σωστές ημερομηνίες. Το κράτος δε θα χρησιμοποιήσει αυτή την εφαρμογή άλλα την άλλη που έχει στα ταμπλετ της η τροχέα και απλώς τρέχεις της πινακίδες και σου βγάζει πολύ περισσότερες πληροφορίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
trujillo2008 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Τώρα μπορείτε να ελέγξετε ΆΜΕΣΑ ΚΙ ΕΎΚΟΛΑ αν το όχημά σας εμφανίζεται ασφαλισμένο στη βάση δεδομένων μας, η οποία θα χρησιμοποιηθεί για τον εντοπισμό των ανασφάλιστων οχημάτων από το Κράτος. Δείτε αν είναι ασφαλισμένο το όχημά σας εδώ: https://www.hic.gr/hic/Check_ins.aspx σε ευχαριστω . μολις με βοηθησες να θυμηθω οτι ληγει σε λιγες μερες η δικια μου 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 εμενα μου εβγαλε οτι δεν ειναι, δεν το νομιζω. Αλλα πριν ενα μηνα το χω κανει ασφαλεια και πληρωσα μια διακοσαρα Θα παω να δω το συμβολαιο μετα οταν παω στο αμαξι.. με εβγαλε σαν.δωρο πρασινη καρτα κιολας... θα εχουμε αναγουλες αν παιζει μπινια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tarantules Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Κι εμένα μου βγάζει ασφαλισμένα κι αυτοκίνητο κ μοτοσυκλέτα στις σωστές ημερομηνίες. Το κράτος δε θα χρησιμοποιήσει αυτή την εφαρμογή άλλα την άλλη που έχει στα ταμπλετ της η τροχέα και απλώς τρέχεις της πινακίδες και σου βγάζει πολύ περισσότερες πληροφορίες. Το κράτος δεν χρειάζεται πλέον να σε σταματήσει στο δρόμο με το ανασφάλιστο για να σε ελέγξει εαν έχεις σε ισχύ συμβόλαιο ή όχι.Έχουν πλέον τη βάση δεδομένων ενημερωμένη απευθείας από τις ασφαλιστικές και εαν το έχεις ανασφάλιστο σου έρχεται το μπιλιετάκι συστημένο στο σπίτι σου.... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gia_nnis Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 και μενα μια χαρα το βγαζει.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν ξερω παιδια τι να πω. Χτες πηγαβειδα το συμβολαιο το αφμ και ο αριθμος κυκλοφοριας ειναι σωστα. Η ασφαλιστηκη εταιρια ειναι η ιντεραμερικαν. Μονο αυτο μου ελειπε να με χει κανει καμια μπινια ο ασφαλιστης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Πως γίνεται να μην ξέρεις αν είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητό σου;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Πως γίνεται να μην ξέρεις αν είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητό σου;! ελα ντε? οταν κανεις ασφαλεια αναρωτιεσαι αν ειναι ανασφαλιστο μετα? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Liverpool89 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Πως γίνεται να μην ξέρεις αν είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητό σου;! Δεν ειπα οτι δεν ξερω απλα απορρω που δεν μου βγαζει στην βαση δεδομενων. Πολλα εχω ακουσει γι αυτο δεν μπορω να μαι σιγουρος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν ειπα οτι δεν ξερω απλα απορρω που δεν μου βγαζει στην βαση δεδομενων. Πολλα εχω ακουσει γι αυτο δεν μπορω να μαι σιγουρος Δεν το είπα για σένα, γενικά αναρωτήθηκα για τη χρησιμότητα μιας τέτοιας εφαρμογής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Joshua21 Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν ξερω παιδια τι να πω. Χτες πηγαβειδα το συμβολαιο το αφμ και ο αριθμος κυκλοφοριας ειναι σωστα. Η ασφαλιστηκη εταιρια ειναι η ιντεραμερικαν. Μονο αυτο μου ελειπε να με χει κανει καμια μπινια ο ασφαλιστης. Λογικά δεν έχεις πρόβλημα, σε κάθε περίπτωση το συμβόλαιο που έχεις στα χέρια σου είναι απόδειξη ότι είναι ασφαλισμένο και ταυτόχρονα απόδειξη ότι έχεις πληρώσει τα ασφάλιστρα σου. Πως γίνεται να μην ξέρεις αν είναι ασφαλισμένο το αυτοκίνητό σου;! Θα σου δώσω πρόσφατο παράδειγμα γνωστού. Κόντευε να λήξει η ασφάλεια του αυτοκινήτου του, πήγε στον ασφαλιστή του, τον πλήρωσε, αλλά του είπε να πάει σε καμιά 15αριά ημέρες να παραλάβει το ασφαλιστήριο γιατί η συγκεκριμένη ασφαλιστική αργεί να το ετοιμάσει. Το πήρε το ασφαλιστήριο 15 ημέρες μετά, μόνο που η ημερομηνία έναρξης του συμβολαίου ήταν η ημέρα που το παρέλαβε... Με λίγα λόγια εν αγνοία του έμεινε 15 ημέρες ανασφάλιστος. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitrisOP Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Δεν υπαρχει λογος να πηγαινεις πλεον σε ασφαλιστη, πχ, την παρασκευη εληγε το ασφαλιστηριο και δεν το ειχα παρει χαμπαρι στο δρομο το ειδα τυχαια ψαχνοντας κατι χαρτια, ε σταματησα στην εθνικη σε 5 λεπτα συμβολαιο - πληρωσα και τελος Ετσι απογευγεις κατι λαμογιες πιθανον? σας και αυτες που ανεφερε ο Joshua απο πανω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα