Fulgore Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Καλα αυτο θα φτιαξει με μελλοντικα patch για τις καρτες και την Vram οπως και στο προηγουμενο tomb raider που πλεον τρεχει και σε τοστιερες με τοσα patch που εχουν βγει.Βεβαια απο περιεργεια αν το βαλετε το παιχνιδι ολα σε Ultimate και εκει θα εκπλαγειται με το ποσο πολυ τραβαει το παιχνιδι αν και τιτλος του 2013.
d4ydr33m3r Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εντωμεταξυ ασχετο το πηρα 27 ευρω απο κλειδαδικο, δεν ελεγε τιποτα για προσφορα και μου εκανε δωρο το reboot που δεν το ειχα οπως αν επερνες την προσφορα απο steam. ;p 3
{TDi}Dj2k..infc Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ok το καταλάβαμε.. Πάμε για νέες gpu, πρέπει κάτι να πουν και αυτοί.. ΄Τώρα τα 4 δεν είναι αρκετά, του χρόνου τα 6 δεν θα είναι επίσης.. Ε ρε δούλεμα. Και να ήταν για τίποτα 4Κ αναλύσεις και πραγματικά Ultra super duper HD textures, να πω πάει στην ευχή, αλλά με αυτά που βλέπω δεν δικαιολογεί τίποτα όλο αυτό που πάνε να πλασάρουν.. Δεν είναι τυχαίο που όλα τα games που θέλαν άπειρη vram ήταν gtp...τόσα χρονια με 1.2gb Vram ανετότατα high textures εκτος από μούφοπαιχνίδα τις Ubisoft ( άντε και SOM που πάνω από medium έπαιζε stutt). Το Siege για ultra textures θέλει 6gb και πάνω Φυσικά παίζει άνετα και με 4, ότι νάνε απλά να πουλάνε hardware στους καμένους. 1
giannisag17 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Πρέπει να βγει ένα fix να φτιάξουν λίγο τα framedrops που ανεβοκατεβαίνουν σαν ασανσέρ...
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Σιγά τις διαφορές που έχουν τα High με τα Very High texutres, κατάσταση TitanFall και SοM παίζει όπου οι διαφορές είναι γελοίες και απλά επειδή τα textures είναι uncompressed τρώνε με το κιλό την VRAM. Βάζεις SweetFX και έχεις ανώτερα textures από το Very High με την ρύθμιση του παιχνιδιού σε High και τελειώνει η ιστορία. Εναλλακτικά περιμένεις μερικά patches όπου σίγουρα θα βελτιώσουν το πως χειρίζεται την μνήμη το παιχνίδι. 2
_Theo_ Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Σιγά τις διαφορές που έχουν τα High με τα Very High texutres, κατάσταση TitanFall και SοM παίζει όπου οι διαφορές είναι γελοίες και απλά επειδή τα textures είναι uncompressed τρώνε με το κιλό την VRAM. Βάζεις SweetFX και έχεις ανώτερα textures από το Very High με την ρύθμιση του παιχνιδιού σε High και τελειώνει η ιστορία. Εναλλακτικά περιμένεις μερικά patches όπου σίγουρα θα βελτιώσουν το πως χειρίζεται την μνήμη το παιχνίδι. Ναι, αλλά και το SweetFX δεν έχει απαιτήσεις;;
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Εξαρτάται ποιο preset θα βάλεις.
Bigi444444 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Σε γενικές γραμμές δεν ρίχνει τις επιδόσεις.Ανάλογα βέβαια και τι ρυθμίσεις περιέχει το κάθε preset.Το είχαμε συζητήσει και παλιότερα στο σχετικό θέμα του sweetfx αυτό.Εμένα κάποια presets, κυρίως του ac 4 black flag, μου έριχναν 3-4 fps.Γενικά όμως δεν επηρεάζει τις επιδόσεις.Αλλά ακόμα και να τις επηρεάζει θεωρώ πως η πτώση θα ήταν σαφώς μεγαλύτερη εάν ήθελες να πετύχεις την ίδια αύξηση στην ποιότητα απεικόνισης, αλλάζοντας τις in game ρυθμίσεις.Στο συγκεκριμένο που λέει ο psycho, χωρίς να έχω παίξει το παιχνίδι, συμφωνώ απόλυτα.Βλέποντας βίντεο στο net θεωρώ πως με ένα preset που ανεβάζει την οξύτητα θα έχεις πάνω κάτω το ίδιο αποτέλεσμα που θα είχες με τις very high ρυθμίσεις.
Psycho_Warhead Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Μέλος Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Βασικά θα έχεις καλύτερη οξύτητα, διότι η διαφορά στο Very High είναι τόσο μικρή που πρέπει να έχεις εικόνες δίπλα δίπλα για να δεις τις όποιες διαφορές.
aekoupoli Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Με hιgh τεxtures και ολα τα αλλα στο τερμα το παιχνιδι δεν εχει το παραμικρο κολλημα σε μενα,εχω βαλει και το config του κ-putt και ssaa2x
Spartan117 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Τα γραφικά στο gameplay μπορεί ποτε να είναι καλά ποτε μετριότατα αλλα τα cutscenes είναι πανέμορφα. Η Lara είναι σίγουρα το καλύτερο πράμα στο RoTR. Στα του gameplay, έπαιξα το πρώτο σοβαρό action segment με πιστολίδι και το βρήκα μετριότατο το shooting. Το bow πάντως σταθερή αξια και μεγάλη αγάπη από το reboot κιόλας! Και έτσι για σύγκριση, το ίδιο σκηνικό ακριβώς μετά το cutscene: Λες και παίζεις διαφορετικό game 4
RPDrummer Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Όντως στις σκηνές η Λάρα είναι απίστευτη. Λες και βλέπεις ταινία είναι η κίνησή της.Ρε παιδιά το πιστόλι πως το κρατάει έτσι ;! Είναι για γέλια πιστεύω ! Με τις κάρτες από credits τι παίζει ξέρει κανείς ; Τις πουλάς στο steam σε άλλους παίχτες, αλλά στο παιχνίδι μέσα προσφέρουν τίποτα ; Έχω καποιες αλλά δεν παρατήρησα τα effect τους.
apostolosl Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Ρε παίδες τι εννοούν με το season pass που κυκλοφορεί στα κλειδάδικα γύρω στα 23 ευρώ ;; είναι κατι σαν add on ;; ή κάποια έκδοση του παιχνιδιού ; Edit : οκ κατάλαβα.το γραφει στο info : http://www.cdkeys.com/pc/games/rise-of-the-tomb-raider-season-pass-pc-cd-key
gkalas Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Με hιgh τεxtures και ολα τα αλλα στο τερμα το παιχνιδι δεν εχει το παραμικρο κολλημα σε μενα,εχω βαλει και το config του κ-putt και ssaa2x Με ακριβως τις ιδιες ρυθμίσεις και k-putt preset το παιχνιδι είναι ασανσέρ στο framerate.Κακή δουλειά κάνανε.Μου έρχεται να το παρατησω και να περιμένω κάνα τρίμηνο μπας και έχουν βγάλει κάνα patch.
dimitris21gr Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Δημοσ. 31 Ιανουαρίου 2016 Θα πρέπει να περιμένω να πέσει κάτω 20 ευρώ, αν και το θέλω πολύ. Πολλά όμως τα 30 για 15 ώρες gameplay όσο ωραίο και να είναι.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα