Προς το περιεχόμενο

Rise of the Tomb Raider [PC]

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εγώ πάντως κλείδωσα στα 35 το έβαλα Κ 2Κ dsr fxaa Όλα τέρμα textures high και ησύχασα....από το να αλλάζω settings για κάθε περιοχή η να έχω frame rate τραμπάλα....

• Απαντ. 1,7k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα πρέπει να περιμένω να πέσει κάτω 20 ευρώ, αν και το θέλω πολύ. Πολλά όμως τα 30 για 15 ώρες gameplay όσο ωραίο και να είναι.

Κοιτα εν μερη δεν εχεις δικιο αλλα και το πρωτο παιχνιδι υπαρχει κοσμος που το επαιξε μια φορα μονο για το Story και δεν το ξανααγγιξε μετα(σαν μια ενοικιαση ενα πραγμα)και υπαρχει και κοσμος μεσα στο Steam με πανω απο 1300ωρες μιας και οχι μονο ελιωσε το Story αλλα και το Multiplayer.Γουστα ειναι αυτα. Επισης ακομα και να ισχυει το παραπανω που λες,προτιμαω 15-18ωρες ποιοτικου παιχνιδιου απο αλλα Open world παιχνιδια με πολλαπλασιες ωρες και ουσια μηδεν,κοινως βαρετα.

Παντως ναι και εγω το πιστολιδι το βρηκα προσωπικα ψιλο generic και πιο πολυ χρησιμοποιω το Bow πραγμα ομως που μου αρεσει μιας και στο κανονικο συνεβαινε το αντιθετο :P

Επισης να συμφωνησω και εγω με το παραπανω ειδικα για κατοχους Gtx 970. Βαλτε τα ολα σε High settings παιδια να ξεμπερδευετε με αυτο.

Το παιχνιδι σιγουρα θελει δουλιτσα με patches για να στρωσει αλλα ειναι πραγμα αναμενομενο και λογικο εν μερη για pc παιχνιδι. Εδω πλεον βλεπουμε στις κονσολες και βγαζουν 1 καρο performance patch για τα παιχνιδια.

Και για να γελασουμε και λιγο,δειτε εδω οι κονσολαρες πως τρεχουν το προηγουμενο tomb raider,παιχνιδι last gen και τα ομορφα Frame drops που ειχαν :P

Δημοσ.

Το μονο κακό είναι ότι χρησιμοποιούν τελείως διαφορετικό μοντέλο για τα cutscene που δεν υπάρχει την ώρα gameplay και κάνει μπαμ η διαφορα (όπως έδειξα στο προηγούμενο post). Έχουν και εξειδικευμένο φωτισμό για cutscenes.

Αυτο πηγα να σου γραψω οτι εχουν εξειδικευμενο φωτισμο οποτε ειδικα για την κονσολα απλα δεν νομιζω οτι τους επερνε.. Τα cutscenes δεν ειναι τυχαιο οτι τρεχουν σε χαμηλοτερη αναλυση εκει.. ;)

Σχετικα με την motion capture τεχνικη το Eurogamer εγραψε..

Actors and actresses were captured using the Mova performance capture system which uses a paint system rather than the traditional pasted white balls to track expressions. This data is then fed into the engine which makes use of blendshapes rather than the traditional bone structures. Blendshapes work by breaking up key expressions into individual shapes which can be animated in various combinations enabling a very natural performance. The results are mighty impressive and created some of the most nuances cinematic sequences we've seen to date.

• Like 3
Δημοσ.

Εγώ πάντως κλείδωσα στα 35 το έβαλα Κ 2Κ dsr fxaa Όλα τέρμα textures high και ησύχασα....από το να αλλάζω settings για κάθε περιοχή η να έχω frame rate τραμπάλα....

τι pc εχεις?

Δημοσ.

παιδια διαπιστωσα οτι στο ουκρανικο windows store το παιχνιδι κοστιζει 9 ευρω..απλα γυριζεις το region στην ουκρανια και στο βγαζει..εχει δοκιμασει κανενας να κανει αγορα απο εκει?

http://wccftech.com/rise-tomb-raider-9-windows-store/

Δημοσ.

παιδια διαπιστωσα οτι στο ουκρανικο windows store το παιχνιδι κοστιζει 9 ευρω..απλα γυριζεις το region στην ουκρανια και στο βγαζει..εχει δοκιμασει κανενας να κανει αγορα απο εκει?

Και πως κάνουμε παραγγελία μέσω του windows store ;

Δημοσ.

Διαβάζουμε και καμιά σελίδα πίσω

http://www.insomnia.gr/topic/598519-rise-of-the-tomb-raider-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-pc-%CE%BA%CE%AC%CF%84%CF%89-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%E2%82%AC10/

• Like 2
Δημοσ.

ευχαριστω παιδια δεν το ειχα δει!αρα αξιζει?

δε ξέρω αν αξίζει..αλλα φτάνει,έχω πολλούς client για τα παιχνίδια...

δε θα κάθομαι και στης MS συνδεδεμένος.

Δημοσ.

δε ξέρω αν αξίζει..αλλα φτάνει,έχω πολλούς client για τα παιχνίδια...

δε θα κάθομαι και στης MS συνδεδεμένος.

Αυτό ακριβώς. Για αυτό θα το προτιμήσω και εγώ retail. Και πιο σωστή υποστήριξη θα κάνω.

Δημοσ.

Έφτασα geothermal valley και μάλλον θα περιμένω για patch. Το shimmering μου καίει τα ματια, είναι κυριολεκτικά παντού. Το παιχνίδι πάντως δεν με έχει τρελάνει, meh combat με το μονο θετικό να είναι το bow (που παραμένει εξαιρετικό, δώστε αύξηση σε αυτόν που το έκανε!), ωραίο exploration, forgettable story και αστεία προσθήκη fetch quests. Θα παίζω το The Witness μέχρι να το φτιάξουν γιατί θέλει δούλεμα το port ακόμα. Με αυτά που διάβαζα και εδώ και στο neogaf περίμενα περισσότερα πάντως, ελάχιστες ουσιαστικές διαφορες από το reboot.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...