pug_f_e Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Γεια χαρα Μιας και παντα θελω με κατι να ασχολουμαι και ημουν τυχερος γιατι επεσε στα χερια μου ένα κουτι που παντα ηθελα, ειπα να αναβαθμιστω και να φτιαξω και κατι διαφορετικο ( να περναει και η ωρα.. ) λοιπον..το κουτακι είναι το Tj 07. Δεν ηταν και στα καλυτερα του εμφανησιακα, αλλα κατι θα γινει.. ξεκινησα λοιπον με αφαιρεση της μοκέτας που ειχε μπει από τον προηγουμενο κατοχο(φιλο Νικο) στη συνεχεια τρίψιμο, ασταρωμα και βαψιμο κοψιμο για να περασουν το 24πινο της μητρικης και τα usb και ότι άλλο μπορει να χρειαστεί ακολουθει ασταρωμα και τελος ΒΑΨΙΜΟ!!! εδώ μια μικρη προβα πως φαινεται η μητρικη φορεμενη. επισης εχουν μπει u-channel στις τρυπες που κοπηκαν για τα καλωδια εδώ μια προβα με το μπλοκ και μια μικρη αλλαγη. βαφτηκαν τα ποδια από νικελ σε μαυρο με plasti dip μπογια επισης αλλαχτηκαν τα μανισια ρακορ με μαυρα μια μικρη αλλαγη στο πανω μερος.. αφαιρεθηκε η μεταλλικη σιτα γιατι προεξεχει 4 ποντους μεσα στο κουτι (γιατι είναι παραλληλα και βαση για 2 ανεμιστήρες) και ]κοπηκε ένα κομματι πλεξι glass(για να μη μπαινει και σκονη..ούτως η αλλως τα ψυγεία θα μπουν κατω και δε θα μπουν ανεμιστήρες στο πανω μερος) ασχοληθηκα λιγο με το μεσοπάτωμα που εχει το TJ 07 στο δικο μου κουτι υπηρχε μοκετα , την οποια εβγαλα γιατι αφενος δε με εξυπηρετουσε καπου αλλα και παραλληλα επειδή εχει ένα σχετικο παχος, δε θα χωρουσε το Plexi Που θελω να βαλω επισης αν και δε πολυφαινεται στις φωτο, κοπηκαν περιπου 3-4 εκατοστα λαμαρινας και από τις 2 πλευρες, ισως φαινεται καπως στην τελευταια φωτογραφια οποτε ξηλωθηκε η μοκετα( τα καταλοιπα της κολλας δε με πειραζουν γιατι θα καλυφθουν από το πλεξι γκλας) εγιναν οι μετρήσεις..μπηκαν οι οδηγοι για να κοπει ισια με τη σεγα και το τελικο αποτέλεσμα μαζι με μια πρωτη προβα χωρις βαψίματα κλπ επισης θα ανοιχτουν καποια στιγμη τρυπες για να περασουν καποιο σωλήνες της υδροψυξης στη συνεχεια εγινε και το βαψιμο για το μεσοπάτωμα. Στις φωτο φαινεται και ένα κοψιμο στη μεση της πισω πλευρας(στη μερια της μητρικης δηλαδή) για να περασουν καποια καλωδια, όπως π.χ το 24πινο επισης φαινεται καλυτερα το κοψιμο σε εκεινα τα 2 κομματια τα μεταλλικα που προεξεχουν πανω στο μεσοπάτωμα εδώ με το πλεξι από πανω. καποια στιγμη μολις αποφασισω πως θα περασουν οι σωλήνες θα γινουν και οι αναλογες τρυπες 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pug_f_e Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 ασταρωμα,βαψιμο και βερνικι στις 2 πισινες κολονες του κουτιου λιγο mod στο καλωδιο που καταληγει στα Power,reset,lampakia klp και επειδή δεν εφτανε το μανισιο εγινε μια μικρη προεκταση από ένα παλιο σετακι καλωδιων , ξηλωμενο από καποιο παλιο κουτι το μισο κομματι είναι μονοκοματο sleeved Για πρακτικούς λογους και το άλλο μισο ξεχωριστα για αισθητικούς λογους mod στην αντλια.. κατ αρχην sleevαριστηκε τελος, ειδα ένα καπακι διακοσμητικο που βγαινει από την Bitspower και καλυπτει το κυριως σωμα της αντλιας και ειπα να φτιαξω ένα δικο μου. βγηκε πολύ καλυτερο απ ότι περιμενα και εχει εφαρμογή στο χιλιοστο λες και ηταν παραγγελια η ιδεα ηρθε από ένα καπακι από σπρει.. Νεα καρτα γραφικων, Gtx 970 Της EVGA και full cover block Της ΕΚ αφαιρεθηκαν οι εργοστασιακοι ανεμιστήρες και μπηκε παστα και thermal pads στις μνημες και εδώ με φορεμενο το μπλοκ\ παρακάτω ασχολήθηκα λιγο με τη προσοψη και τη στερεωση του διπλου ψυγείου μπροστα.. επειδή ξηλωθηκαν τα μεταλλικα κομματια που βιδωνονται τα Dvd και οι δισκοι κλπ , ηταν λιγο δυσκολη η στερεωση, οποτε παλι κατεληξα σε τελειως χειροποίητες λυσεις βρηκα ένα παλιο κομματι από παλιο ασπρο κουτι και ειπα να αξιοποιησω αυτό. κοπηκε στο επιθυμητο μέγεθος, ανοιχτηκε τρυπα για να περναει ο αερας κλπ , ασταρωθηκε ,βαφτηκε και τελος βερνικι και τελος αξιοποιηθηκε ένα καλαθι αχρηστων των 2 ευρω για δημιουργια σιτας.. κοπηκε, ισιωθηκε και λυγιστηκε για να φτιαχτει σιτα για το μπροστινο μερος του κουτιου τακτοποιηση των καλωδιων των ανεμιστήρων. για τη συνδεση τους χρησιμοποιηθηκαν κατι σαν "πολύμπριζα" , που θα δειτε και παρακατω τακτοποιηση και των καλωδιων Power/reset,hdd led,power led 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mult1C0r3Cpu Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Πολλά μπράβο, βασικά μόνο με μπράβο δεν μπορείς να περιγράψεις αυτή την εξαιρετική δουλειά, όσο πάει γίνεται και καλύτερο το κουτί . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys98 Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Φοβερη δουλεια,μπραβο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Φοβερη δουλεια ρε φιλε! Και οπως βλεπω το συστημα γινεται ολο και πιο τουμπανο (970, custom loop) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pug_f_e Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιουλίου 2015 παιδια σας ευχαριστω για τα καλα σας λογια.. συνεχιζω με τις υπολοιπες φωτογραφιες και θα χρειαστω τη γνωμη σας για τη διαταξη των σωληνώσεων εχω σκεφτει καποια loop , αλλα δεν εχω καταληξει ακομα. οποτε οποιαδήποτε ιδεα-γνωμη δεκτη η μητρικη βιδωθηκε με κοκκινες βιδες αλουμινιου 3mm λιγο βαψιμο με Plasti dip στα στηρίγματα του τανκ και στο Bracket Της καρτουλας για εξτρα usb και τελος μια συνολικη εικονα για το ότι εχει γινει μεχρι στιγμης με φορεμενο το τανκ και μια πρωτη ιδεα για ένα πιθανο Loop 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelouras Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Πολυ ωραια δουλεια μπραβο σου! Κατι τετοια βλεπω και πεφτει στα ματια μου to enthoo pro. Η πατεντα με το καλαθακι απλα πανεξυπνη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
predalien Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 25 Ιουλίου 2015 Πολύ ωραία δουλειά. Μπράβο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pug_f_e Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 26 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Παιδια ευχαριστω πολυ.. Αλλα εχω κολλήσει με τους σωληνες.με καμια διαταξη δεν ειμαι ευχαριστημενος Μεχρι στιγμης η καλυτερη που σκεφτηκα ειναι η εξης... Τανκ- αντλια- διπλο ψυγειο. Απο το.διπλο παει στην cpu και μετα vga. Apo vga με τρυπα στο πατωμα παει στο τριπλό ψυγειο και απο το τριπλο στο τανκ Αν εχετε καποια καλυτερη προταση μου λετε.. Απλα δε θελω να περνανε σωληνες μπροστα απο το τανκ κλπ. Θελω να ειναι "καθαρα" ολα Το δικο μου "σχεδιο" ετσι προχειρα ειναι αυτο. Λειπει το κομματι απο vga προς τριπλό ψυγειο Επεξ/σία 26 Ιουλίου 2015 από pug_f_e 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys98 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 @Pug_f_e τι χρησιμοποιησες για να βαψεις το κουτι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pug_f_e Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Τριψιμο, ασταρωμα, βαψιμο με σπρει και βερνικι σε σπρει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimmys98 Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Ok.Ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MySt3R10uSs Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 27 Ιουλίου 2015 Τι εκανες εκει ρε μαστορα !!! Πολυ καλη δουλεια συγχαρητηρια !!!!!!!!!!!!!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stathisgtr Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Κατι τετοια βλέπεις και λες ότι υπάρχουν ταλέντα ακόμα σε αυτήν την χώρα.Μπραβο αλανι μου.Συνέχισε έτσι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alldaynews Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 28 Ιουλίου 2015 Οτι και να πεις είναι λίγο με την απίστευτη δουλειά που έχεις κάνει ως τώρα και φαντάζομαι θα κάνεις και στην συνέχεια.Πολλα μπράβο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα