patriot21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εχει παραγινει το κακο με το ιντερνετ της συγκεκριμενης εταιριας,σπανια θα εχω κανονικο ιντερνετ.Τις περισσοτερες μερες της εβδομαδας σερνεται λες και εχω pentium4 και προσπαθω να σερφαρω,συν το Ping που φτανει στο Θεο και με πεταει εξω απτο steam συνεχεια,μιλαμε για νουμερα πανω απο 450 ping... Moνο εγω εχω προβλημα η ειναι γενικο το θεμα?
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 μόνο εσύ πιθανότατα τι περιοχή είσαι; πόσο καιρό έχεις το συγκεκριμένο πρόβλημα; ποια τα στατιστικά της γραμμής απ το μενού του μόντεμ;
patriot21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Το προβλημα εχει κανα 6μηνο/χρονο,τωρα για τα στατιστικα που λες δεν εχω ιδεα...εκανα και επανεκκινησεις αλλα τιποτα...
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 μπαίνεις στην default ip του μόντεμ και τα βλέπεις. Ποιο μόντεμ έχεις; πολύ πιθανό να ευθύνεται και το μόντεμ για τα προβλήματα που έχεις. αλλα ας ξεκινήσουμε απο τα προηγούμενα. Αν δεν ξέρεις πως τα βρίσκεις κλπ έχεις το κουτί του μόντεμ; αν όχι πες μου ποιο έχεις να σου στείλω πως να μπείς και τι να δεις.
patriot21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 θα σου στειλω σε λιγο πληροφοριες,δεν εχω το κουτι...
patriot21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 μπαίνεις στην default ip του μόντεμ και τα βλέπεις. Ποιο μόντεμ έχεις; πολύ πιθανό να ευθύνεται και το μόντεμ για τα προβλήματα που έχεις. αλλα ας ξεκινήσουμε απο τα προηγούμενα. Αν δεν ξέρεις πως τα βρίσκεις κλπ έχεις το κουτί του μόντεμ; αν όχι πες μου ποιο έχεις να σου στείλω πως να μπείς και τι να δεις. forthnet technicolor td5130
Xristaras12 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 δες εδω http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=7130 απλά εσυ πηγαίνεις νομίζω στο broadband connection και βλέπεις τα στατιστικά. Υπάρχει περίτπωση να δανειστείς καποιο αλλο μόντεμ; αν οχι θα σου ελεγα να μιλήσεις με το τεχνικό τμήμα να σε καθοδηγήσουν εκείνοι,είναι γενικότερα σταθερά τα technicolor μαλλον εχει προβλημα η γραμμή σου.
dancer_69 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Εγώ πάντως έχω επίσης προβλήματα τους τελευταίους μήνες. Έχω σχεδόν καθημερινές αποσυνδέσεις οι οποίες διαρκούν κανένα μισάωρο και την τελευταία εβδομάδα 2 φορές η διάρκεια ήταν από 15 ώρες. Γενικότερα με τη forthnet γιατί τα δύο χρόνια περίπου που την έχω υπάρχουν συχνά τέτοια προβλήματα, ειδικά το καλοκαίρι. Και πέρισυ τέτοιν καιρό μου έκοβαν το internet για 2-3 μέρες την εβδομάδα συστηματικά. Αυτό έγινε για 3 εβδομάδες συνεχόμενα, μέχρι που μετά από αρκετά παράπονα σταμάτησε.
patriot21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 δες εδω http://www.forthnet.gr/Article.aspx?a_id=7130 απλά εσυ πηγαίνεις νομίζω στο broadband connection και βλέπεις τα στατιστικά. Υπάρχει περίτπωση να δανειστείς καποιο αλλο μόντεμ; αν οχι θα σου ελεγα να μιλήσεις με το τεχνικό τμήμα να σε καθοδηγήσουν εκείνοι,είναι γενικότερα σταθερά τα technicolor μαλλον εχει προβλημα η γραμμή σου. Eυχαριστω,προς το παρον δε μπορω να προχωρησω γιατι μου βγαζει λαθος password,αν δε τα καταφερω,θα επικοινωνησω μαζι τους... Εγώ πάντως έχω επίσης προβλήματα τους τελευταίους μήνες. Έχω σχεδόν καθημερινές αποσυνδέσεις οι οποίες διαρκούν κανένα μισάωρο και την τελευταία εβδομάδα 2 φορές η διάρκεια ήταν από 15 ώρες. Γενικότερα με τη forthnet γιατί τα δύο χρόνια περίπου που την έχω υπάρχουν συχνά τέτοια προβλήματα, ειδικά το καλοκαίρι. Και πέρισυ τέτοιν καιρό μου έκοβαν το internet για 2-3 μέρες την εβδομάδα συστηματικά. Αυτό έγινε για 3 εβδομάδες συνεχόμενα, μέχρι που μετά από αρκετά παράπονα σταμάτησε. Και εμενα μου το κλεινουν απροειδιποιητα,μεχρι να αλλαξω εταιρια ειναι..
patriot21 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουλίου 2015 ονομα user pass κενό αν θυμάμαι καλά μπραβο ρε φιλε σωστος,αλλα δε καταλαβα τι γινεται αν προχωρησω παρακατω?Μου λεει οτι θα ισχυουν οι κωδικοι που εχει επανω το ρουτερ,δηλαδη θα αλλαξει απο μονο του το password και θα ειναι ξανα το εργοστασιακο?Τι προσπαθω να κανω εγω τωρα?
nautikoslg Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2015 Λοιπόν, είχα το ΖΤΕ στο σπίτι μου για 10 μήνες .Μου κλείδωνε στα 17 το download (100m APO DSLAM) . Δεν είχα θέμα, είχα κάνει και fast path τη γραμμή εξαρχής και έτσι ping δεν είχα ποτέ. Τα ΖΤΕ λοιπόν,μάγκες, είναι τα πιο προβληματικά ρούτερ που έχουν βγει. Όπως λέτε και εσείς,συνέχεια αποσυνδέσεις.Σε κάποια φάση μου αποσυνδεόταν και συνδεόταν για 3 ώρες συνεχόμενα, καταντώντας πολύ εκνευριστικό. Η εξυπηρέτηση της εταιρείας λοιπόν, πήρα 3 φορές σε διαφορετικούς μήνες, ανέφερα το πρόβλημα και απαιτούσα αλλαγή ρούτερ εφόσον δεν φταίει η γραμμή.. Και τι μου λέει; Κύριε πρέπει να χετε δηλώσει βλάβη τουλάχιστον 4 φορές πριν αλλάξουμε ρούτερ. Δηλαδή για Κλάματα εντελώς... Kαλά όχι ότι άλλες εταιρείες είναι καλύτερες αλλά λέμε τώρα. Γενικότερα η κατάσταση στην Ελλάδα είναι τσίρκο με τους ISP.Όλοι πληρώνουμε 24άρα σύνδεση και άλλοι πιάνουμε το πολύ 10, άλλοι 12,άλλοι 14.. Είναι σαν να πληρώνεις να αγοράσεις μια φεράρι,αλλά μέσα να σου έχουν κινητήρα Zastava! Και πας εξωτερικό, και κάνεις λες και ανακάλυψες νέο γαλαξία..
Σπανακογιώργης7 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 ρε παιδιά εγώ πιάνω το πολύ 3mbps , τι θα γινει με αυτην την κατασταση ;;ξερει κανεις να με βοηθήσει ;;
propatzis Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2015 εγω ρε παιδια πελατης 2 χρονια σε πακετο forthnet+nova και δεν εχω ποτε προβλημα.Μονο κανα restart το router στις 04.00 τα ξημερωματα αλλα και αυτο λυθηκε!!! Μηπως κανετε εσεις καποιο λαθος? Περιοχη πατρα. csgo παιζω με 45-60 ping. ***test με torrent ανοικτο.
patriot21 Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 12 Σεπτεμβρίου 2015 εγω ρε παιδια πελατης 2 χρονια σε πακετο forthnet+nova και δεν εχω ποτε προβλημα.Μονο κανα restart το router στις 04.00 τα ξημερωματα αλλα και αυτο λυθηκε!!! Μηπως κανετε εσεις καποιο λαθος? Περιοχη πατρα. csgo παιζω με 45-60 ping. ***test με torrent ανοικτο. Εμενα εξακολουθει να με πεταει εξω απο πολλους servers λογω υψηλοτατου Ping...τι γινεται ρε γαμωτο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα