Προς το περιεχόμενο

NBA 2k16

xtrmsnpr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Σωστός, έχω πάρει κι εγώ τους Bulls του Jordan και μου βγήκε η ψυχή να νικήσω τους πελεκάνους. Ουσιαστικά ο μόνος λόγος που το κατάφερα ήταν οι 30φεύγα πόντοι του MJ σε 20 λεπτά, παραπάνω από τους μισούς της ομάδας.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 436
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Στα πλαίσια της μεταμεσονύκτιας εκπομπής "Η κατάρα του Ραμσή του έβδομου να πέσει στα κεφάλια των επιστημόνων της 2k Sports", πάμε να αναλύσουμε μια απλή φάση. Είναι μια τυπική επίθεση pick 'n' roll, Evans-Davis εναντίον Ginobili-Diaw. Απολαύστε την:

https://vine.co/v/e9bwnUwhQKJ/embed/simple

Καρέ-καρέ:

(συγχωρέστε μου την μέτρια ανάλυση και τη σπαστή κίνηση, αλλά το χρέπι κινητό μετράει ώρες μέχρι να το σκάσω στον τοίχο και να απαλλαγώ από δαύτο)

1) Ο νταγλαράς Davis κάνει το σκριν πάνω στον γερο-Ginobili (τον οποίο ελέγχω εγώ).

2) Βλέποντας ότι το σκριν έχει επιτύχει, ότι ο Diaw έχει κάνει το hedge-out και έχει κόψει το drive στον Evans, ότι επιπλέον έχει μείνει πάνω του και τα μαρκαρίσματα άλλαξαν, εγώ ο Ginobili τρέχω γρήγορα να καλύψω τον Davis.

3) Με το που του περιορίζω το κόψιμο προς το καλάθι, αποφασίζω να αλλάξω παίκτη και να πάρω τον Diaw. Δεν πατάω τίποτα άλλο, ούτε double team, ούτε τίποτα.

4) Με το που παίρνω τον Diaw, ο Ginobili κάτι σκέφτεται (πχ. τι ομορφόπαιδο που είναι ο Evans) και χιμάει πάνω του χωρίς λόγο και αιτία. Παρατώντας τον Davis εντελώς μόνο του.

5) Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι το παιχνίδι γαμ... για άλλη μια φορά, ο Davis βλέπει τον ελεύθερο αεροδιάδρομο και κόβει αμέσως μέσα. Αν παρατηρήσετε κάνω ένα μικρό βηματάκι προς τα πίσω με τον Diaw, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι πλέον είναι πολύ αργά και σταματάω.

Και μετά πρέπει εγώ να κάτσω να πω καλό λόγο για αυτό το έκτρωμα και να κάτσω να ασχοληθώ μαζί του... Ρε, κατάρα ρε, ρίχτους κατάρες ρε Ραμσή, να μη γλυτώσει κανένας, να τους φάνε οι μούμιες.

• Like 2

Σωστός, έχω πάρει κι εγώ τους Bulls του Jordan και μου βγήκε η ψυχή να νικήσω τους πελεκάνους.

Δυστυχώς δεν υπάρχει η αίσθηση του simulation στο παιχνίδι με βάση τη δυναμική των ομάδων. Έτσι, είτε παίζεις αντίπαλος με ΠΑΟ και Ολυμπιακό, είτε με τους Bulls του Jordan, σε ζορίζουν το ίδιο και σου βγάζουν την ψυχή.

Επίσης, στο season (ή association mode) μπορεί να τύχει να κερδίσεις άνετα μια ομάδα που βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας και στο αμέσως επόμενο παιχνίδι να σε διασύρει μια ομάδα που βρίσκεται τελευταία και καταϊδρωμένη. Και μάλλον ο παράγοντας έδρα δεν φαίνεται να παίζει κανένα ρόλο...

Και κάτι ακόμα: δεν μπορώ να καταλάβω ΓΙΑΤΙ δεν βάζουν δυνατότητα δημιουργίας custom league όπου θα μπορείς να εισάγεις ΟΣΕΣ ομάδες θέλεις (και ευρωπαϊκές μέσα ώστε να είναι σαν euroleague). Δυστυχώς οι 2K devs δεν δείχνουν καθόλου αγάπη για το παιχνίδι, απλά βιάζονται να το βγάλουν για να κονομήσουν οι μέτοχοι της εταιρείας. What a waste...

Ελπίζω επιτέλους η EA Sports να πάρει τα πάνω της και να φτιάξει κανένα καλό Live, όπως αυτά στις αρχές του 2000.

• Like 2

Ελπίζω επιτέλους η EA Sports να πάρει τα πάνω της και να φτιάξει κανένα καλό Live, όπως αυτά στις αρχές του 2000.

Τιμή και δόξα στο ΝΒΑ LIve 2006. Ίσως, απο τα ωραιότερα μπασκετάκια που έχουν βγει έβερ, με δεδομένη την τεχνολογία εκείνης της εποχής.

Δυστυχώς η 2Κ στοχεύει κυρίως στο θεαθήναι (βλ. γραφικά, παικτες να παιζουν με μασέλες, να κάνουν photo bombing κλπ) και έχουν χάσει την ουσία του παιχνιδιού, που αυτό είναι το gameplay και τα modes της προκοπής.

Κοιτάξτε εδώ πέρα τι κάνει ο Ginobili:

https://vine.co/v/e95AD2tqWw9/embed/simple

Τρώει το σκριν χαμηλά και στην προσπάθειά του να απελευθερωθεί, ουσιαστικά πάει και κολλάει πάνω στον Diaw. Σταματάει εντελώς την κίνησή του και απλώς κάνει στο τέλος ένα πέταγμα για τα μάτια του κόσμου.

Το αποτέλεσμα: ελεύθερο τρίποντο.

Εννοείται πως δεν υπάρχει καμία υποψία βοήθειας ή περιστροφής. Το καλό με αυτό το παιχνίδι είναι πως ξέρεις από την αρχή αν το ΑΙ θα κλέψει πολύ ή λίγο, οπότε το έχω πάρει απόφαση από νωρίς. Στο συγκεκριμένο αγώνα οι Πέλικανς προηγήθηκαν με 9-2, αφού προηγουμένως έγιναν πράγματα που δεν είχα ξαναδεί ποτέ μέχρι τότε (ανύπαρκτα επιθετικά φάουλ, άμυνα σεναριακού επιπέδου από τους αντιπάλους, απίστευτα γκολ-φάουλ όταν εγώ δεν μπορώ να βάλω ούτε layup, για μη μιλήσω και για τα ελεύθερα σουτ κλπ).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Στα πλαίσια της μεταμεσονύκτιας εκπομπής "Η κατάρα του Ραμσή του έβδομου να πέσει στα κεφάλια των επιστημόνων της 2k Sports", πάμε να αναλύσουμε μια απλή φάση. Είναι μια τυπική επίθεση pick 'n' roll, Evans-Davis εναντίον Ginobili-Diaw. Απολαύστε την:

https://vine.co/v/e9bwnUwhQKJ/embed/simple

Καρέ-καρέ:

(συγχωρέστε μου την μέτρια ανάλυση και τη σπαστή κίνηση, αλλά το χρέπι κινητό μετράει ώρες μέχρι να το σκάσω στον τοίχο και να απαλλαγώ από δαύτο)

1) Ο νταγλαράς Davis κάνει το σκριν πάνω στον γερο-Ginobili (τον οποίο ελέγχω εγώ).

2) Βλέποντας ότι το σκριν έχει επιτύχει, ότι ο Diaw έχει κάνει το hedge-out και έχει κόψει το drive στον Evans, ότι επιπλέον έχει μείνει πάνω του και τα μαρκαρίσματα άλλαξαν, εγώ ο Ginobili τρέχω γρήγορα να καλύψω τον Davis.

3) Με το που του περιορίζω το κόψιμο προς το καλάθι, αποφασίζω να αλλάξω παίκτη και να πάρω τον Diaw. Δεν πατάω τίποτα άλλο, ούτε double team, ούτε τίποτα.

4) Με το που παίρνω τον Diaw, ο Ginobili κάτι σκέφτεται (πχ. τι ομορφόπαιδο που είναι ο Evans) και χιμάει πάνω του χωρίς λόγο και αιτία. Παρατώντας τον Davis εντελώς μόνο του.

5) Μέχρι να συνειδητοποιήσω ότι το παιχνίδι γαμ... για άλλη μια φορά, ο Davis βλέπει τον ελεύθερο αεροδιάδρομο και κόβει αμέσως μέσα. Αν παρατηρήσετε κάνω ένα μικρό βηματάκι προς τα πίσω με τον Diaw, αλλά αντιλαμβάνομαι ότι πλέον είναι πολύ αργά και σταματάω.

Και μετά πρέπει εγώ να κάτσω να πω καλό λόγο για αυτό το έκτρωμα και να κάτσω να ασχοληθώ μαζί του... Ρε, κατάρα ρε, ρίχτους κατάρες ρε Ραμσή, να μη γλυτώσει κανένας, να τους φάνε οι μούμιες.

Eδω η ΑΙ δίνει ρεσιτάλ και παίρνει  Όσκαρ σκηνοθεσίας καλύτερης μπασκετικής ταινίας 2016!

Όταν αλλάζεις παίχτη και μαρκάρεις τον Evans σου τραβάει και τον Ginobili μπροστά που μάρκαρε τον Davis.

Τα λόγια είναι περιτά που λέει και η Μαρινέλλα

Η ο Ginobili τα παίρνει από τους αντίπαλους, η οι μασχάλες του Davis μύριζαν γι' αυτό τον άφησε αμαρκάριστο, η είναι ομορφόπαιδο ο Evans και ο Ginobili "το σηκώνει το σακάκι!" :rolleyes:

Επεξ/σία από sakekosan
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το παρακάτω, νομίζω πως δεν χρειάζεται να σχολιάσω απολύτως τίποτα:

https://vine.co/v/e95e0rwFeqB/embed/simple

Του αξίζει το Β' αντρικού ρόλου εδώ του David West για την ερμηνεία του. Το Α' αντρικού το παίρνει νομίζω ο Ginobili στη προηγούμενη (scripted) φάση.

(Ο ΑΙ controlled West ενώ αρχικά κινείται προς τα δεξιά που έχει ελεύθερο χώρο να περάσει, στρίβει αψυχολόγητα αριστερά πάνω στον συμπαίχτη του αφήνοντας εντελώς αμαρκάριστο τον αντίπαλο.)

Επεξ/σία από sakekosan

Δυστυχώς η 2Κ στοχεύει κυρίως στο θεαθήναι (βλ. γραφικά, παικτες να παιζουν με μασέλες, να κάνουν photo bombing κλπ) και έχουν χάσει την ουσία του παιχνιδιού, που αυτό είναι το gameplay και τα modes της προκοπής.

Λίγο πριν βγει το 2Κ16, σε promo video μια τύπισσα της εταιρείας έλεγε ενθουσιασμένη "έχουμε νέα εντυπωσιακά πράγματα στο νέο game και ξεκινάμε με τα shoeeees".

Καινούρια παπούτσια! Ουάου...  :shock: Αντί να πούνε π.χ. "νέο mode Παγκόσμιο Κύπελλο Μπάσκετ" αυτοί βάζουν... παπούτσια και το κάνουν ολόκληρο θέμα.

Έπαιξα πριν ένα MyCareer παιχνίδι. Στις 3 πρώτες περιόδους ελέγχω το ματς και σταθερά προηγούμαι και ΠΑΛΙ στην τελευταία περίοδο γίνονται όργια και η CPU κερδίζει στα τελευταία 2 λεπτά και ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ. Λες και παίζεις άδικα τα υπόλοιπα 46 λεπτά και η 2Κ σε φτύνει στα μούτρα. Ένας παίκτης της CPU ονόματι Johnson, με outside scoring rating C πετυχαίνει 3 στα 4 τρίποντα (υπό ασφυκτική πίεση δική μου!!!) και από την ομάδα μου ο Sefolosha, με rating B, κατόπιν πάσας μου και όντας wide open σε ΟΛΑ του τα σουτ, αστοχεί εκνευριστικά και χάνει το ένα μετά το άλλο τα τρίποντα.

Δείτε στατιστική του εν λόγω παίκτη στα τρίποντα... 2 στα 13!!! Ποιο simulation και τρίχες κατσαρές μωρέ... Μια αθλιότητα και μισή είναι!

post-260721-0-10696200-1445207402_thumb.jpg

• Like 1

Αν πάτε στο my league και διαλέξετε franchise μπορείτε απο τις επιλογές να πατήσετε customize team και πιο κατω rosters.Μολις σας βάλει να διαλέξετε ομάδες θα μπορείτε να αλλάξατε αυτές του nba με αυτές της euroleague.Επειδη ομως δεν συμπληρώνει τις 30 ομαδες που θέλει αναγκαστικά θα βάλει και 5 του nba για να συμπληρώσει τη league.Δεν ξέρω αν εχει την επιλογή στο pc να κατεβάζεις roster που εχουν ανεβάσει άλλοι χρήστες γιατι στο ps ενα τύπος εχει ανεβάσει τα κανονικά roster της euroleague.

• Like 2

Myteam βασανα, χθες 3 συνεχομενες ηττες , πολλες φαπες εφαγα, ιδιως ενας τυπος μου εριξε 29 ποντους στο κεφαλι, εχω προβλημα στην αμυνα στην 7η κατηγορια... Στην επιθεση ειμαι καλος στο post αλλά εχω προβλημα στο σουτ απο εξω οπου τα σουτ τα βαζω με το σταγονομετρο... Myleague θα κανουμε ? (κλασικα καθε φορα ρωταω)

εχει βρει κανενας sliders της προκοπης? τι ταχυτητα εχετε βαλει στο παιχνιδι? γιατι βλεποντας το βιντεο του nzeppos οι παιχτες κινουνται με μεγαλη ταχυτητα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...