Liam Lawrence Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 ΚΑλησπερα παιδια, μια γνωμη θα ηθελα οσον αφορα αυτα τα δυο τμηματα...ποσο καλα ειναι? Αν ειστε ευχαριστημενοι? Εγκαταστασεις? καθηγητες? Μαθηματα? Και για τις πολεις...Σημειωνω οτι το Τμημα της Λαμιας εχει ενταχθει πλεον στο Παν.Θεσσαλιας
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 της Κερκυρας ξερω οτι ειναι καλο τμημα αλλα αν ερθεις εδω να ξερεις η φοιτητικη ζωη ειναι περιεργη
Liam Lawrence Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Μπορεις να με διαφωτισεις λιγο? Πες μου περισσοτερα πραγματα για το Πανεπιστημιο κυριως...η φοιτητικη ζωη ειναι το τελευταιο που με ενδιαφερει
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν έχω ιδέα για τη Σχολή αλλά η ζωή είναι τραγική και οι Κερκυραίοι χειρότεροι
Moderators Spect~ Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Εγώ πάλι ακούω το αντίθετο για Κέρκυρα καλα ελα ζησε και τα λεμε
11demian111 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 καλα ελα ζησε και τα λεμε Σε δυο μήνες εκεί θα ειμαι 1
4saken Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2015 Δεν έχω ιδέα για τη Σχολή αλλά η ζωή είναι τραγική και οι Κερκυραίοι χειρότεροι Επιβεβαιωνω οτι η ζωη ειναι τραγικη, χιλαδες κερκυραιοι προσπαθουν καθημερινα να βρουν τροπο να μεταναστευσουν σε αλλα μερη...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα