Inler Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Καλησπερα...Μετα απο 10 μερες περιπου τα εφτυσε ο cpu...Αρχικα πιστευα οτι εφταιγε η μητρικη αλλα πηγαινοντας τα και τα 2 στο Πλαισιο για εναν ελεγχο μου ειπαν οτι η μητρικη δουλευει σε αλλο μηχανημα αλλα ο cpu οχι... Δεν υπαρχει χαρτι εγγυησης οποτε η μονη πιθανοτητα αν μπορει να γινει ειναι rma στην Intel...Εχω κανονικα κουτι την stock ψυχτρα ολα....Διαβασα οτι στο live chat θα ζητησουν κατι κωδικους απο την ψυχτρα που τους εχω και κατι νουμερα που γραφει πανω ο cpu...Εδω ανακυπτει το πρωτο προβλημα γιατι βαζοντας liquid metal pro και καθαριζοντας την αφηνει μια μαυριλα και δεν φαινονται τα νουμερα....Με τι μπορω να καθαρισω; Γενικα αποδεκτη καθε βοηθεια γιατι τα οικονομικα ειναι δυσκολα για αγορα νεας cpu...Υπαρχει πιθανοτητα επιδιορθωσης με καποιο τροπο;(απο ηλεκτρονικο) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kataramenos32 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Εφοσον ειναι delided νομιζω δεν εχεις εγγυηση 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Την παστα την καθαριζεις με ισοπροπιλικη αλκοολη ! Τωρα το αμα θα το δεχτουν γιε rma εξαρταται απο το ποσο καλα εχει τοποθετηθει το heatspreader μετα το delid. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikos1982 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 αν το εχεις αγοράσει απο ατομο εδω μεσα δες αν μπορει να σε βοηθήσει.γιατι να τον κατέστρεψες εσυ σε 10 μερες λιγο δισκολο μοθ φαίνεται.κατι με το delid εχει γινει λαθος και τα επαιξε ο cpu Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Walker με ισοπροπιλικη αλκοολη θα καθαριστει σιγουρα και που βρισκουμε(φαρμακειο); Το heatspreader εχει αφαιρεθει και ο cpu ηταν ανοιχτος αν σε λαμβανω καλα Nikos1982 απο παιδι απο εδω εχει αγοραστει και απο την πρωτη στιγμη εβλεπα περιεργες θερμοκρασιες αλλα μετα εστρωσε και το επομενο πρωι παρεδωσε πνευμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AiWaaa Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μιλα με τον πωλητή να δεις εαν μπορείς να βγάλεις άκρη ? Αμα μπορεις σε πμ στείλε μου λιγο την αγγελια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Αν στείλεις τον επεξεργαστή στην intel ανοιγμένο δεν νομίζω να στον αλλάξουν.Το delid καταργεί την εγγύηση και ο μόνος τρόπος να γίνει αλλαγή είναι να μην το καταλάβουν.Εφόσον όμως ο επεξεργαστής είναι ανοιχτός θα το καταλάβουν σίγουρα.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Αν τον κλεισω; Νομιζω οπως διαβαζα και στο overclockers.co.uk καποιοι εχουν περασει rma Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Κοίτα αν έχει καεί έτσι και αλλιώς δεν έχεις να χάσεις κάτι.Δεν ξέρω όμως πόσο εύκολο είναι να τον κλείσεις χωρίς να φαίνεται ούτε και κατα πόσο τον κοιτάνε εκεί στην intel.Βασικά πιστεύω οτι είναι και θέμα τύχης εκτός απο το πόσο καλή δουλειά θα κάνεις εσύ στο κλείσιμο.Πρόσεχε πάντως και τη μητρική,μήπως κάτι δεν πάει καλά και αυτή κατέστρεψε τον επεξεργαστή.Στο πλαίσιο μπορεί απλά να κούμπωσαν πάνω έναν επεξεργαστή και να bootαρε αυτό δεν σημαίνει όμως οτι είναι μια χαρά και δεν πρόκειται να σου κάψει και άλλο επεξεργαστή.Στο λέω γιατί αν θυμάμαι καλά σε άλλο θέμα σου έλεγες οτι κάποιο θέμα είχε η μητρική με τα pinακια.Είναι και ο επεξεργαστής delided και μεταχειρισμένος και είναι δύσκολο να καταλάβεις αν είχε θέμα ο επεξεργαστής απο πρίν ή αν του το προκάλεσε η μητρική.Στην μητρική αυτή είχες πρίν άλλο επεξεργαστή και δούλευε κανονικά ή ο πρώτος που δοκίμασες ήταν αυτός που κάηκε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AETOLOFITIS Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 εξαρταται και το τι ρευμα εφαγε ο επεξεργαστης με τι ταση τον δουλευες? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Ο πρωτος ηταν......Με 1,032 τον δουλευα ρε παιδια οπως εχω ανεβασει και σε ενα topic φωτογραφιες...Η μητρικη και προβλημα να εχει λογικα δεν μπορει να τον καψει....Αν κατι παει στραβα ο cpu δεν εχει δικλιδες ασφαλειας για προστασια; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skopelmix Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 RMA σε delidded cpu θεωρείται RMA fraud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μισο για να καταλαβω... τον δουλευες εντελώς χωρις το καπακι (heatspreader)? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Με το καπακι ρε συ εννοειται απλα δεν το ειχα κολλησει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andrapos Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Share Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Οχι δεν τον δούλευε χωρίς καπάκι,απλά είχε ξεκολήσει το καπάκι για να αλλάξει την πάστα απο μέσα.Προσωπική μου άποψη πάντως είναι οτι στην περίπτωση σου όλα μπορεί να φταίνε.Οπως γράφεις και στο άλλο topic πήρες το ρίσκο για τη μητρική που της έλειπε ένα pin,πήρες και το ρίσκο για ανοιγμένο επεξεργαστή.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα