Προς το περιεχόμενο

Capital controls, paypal, ebay, αγορές εξωτερικού

mentoras99

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έστειλα μήνυμα στο chat τους από τις 9 το πρωί, μου ζήτησαν να τους στείλω το αποδεικτικό της συναλλαγής από την τράπεζα με μέιλ και μόλις τώρα μου φόρτωσαν τα λεφτά :)

Επόμενο επεισόδειο τώρα, αν θα μου δεχτούν τη revolut στο Gearbest, κάποιος παραπάνω είχε πρόβλημα αν θυμάμαι καλά.

και εγώ τους έστειλα το απόγευμα εμαιλ το αποδεικτικό άλλα δεν έχει μπει τίποτα ακόμα τα νεύρα μου με εχουν πιασει

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Καλησπερα στο φορουμ.Σημερα δεν ξερω πως πληρωσα 2χ 51,95$ για μια υπηρεσια στο ebay,μεσω paypal.Μπορει καποιος να με καθοδηγησει να παρω πiσω τα λεφτα μου;

Να επιλέξεις sha Και θα αφαιρεθεί 1 ευρω.

Όταν πατάω "Top up" --> "Add money (takes a few days)", στην επόμενη σελίδα λέει: "Please note: PayPal only accepts SEPA credit transfers (in EUROs) to add money to your PayPal account." Οπότε, σίγουρα θα δουλέψει επιλέγοντας "sha" όπως προτείνεις; Καλή θα ήταν μία επιβεβαίωση.

Επιπλέον, σχετικά με το ότι πρέπει το όνομα στο paypal να είναι ίδιο με αυτό στον λογαριασμό της τράπεζας από τον οποίο θα στείλω έμβασμα και δεδομένου ότι τα στοιχεία μου είναι στα ελληνικά στην τραπεζα, πρέπει να κάνω κάτι ιδιαίτερο ώστε να εμφανιστεί το όνομα και τα λοιπά στοιχεία μου με λατινικούς χαρακτήρες; Για παράδειγμα, το να αλλάξω το display language έχει κάποια επίδραση; Υπάρχει κάποιο άλλο setting που πρέπει να αλλάξω;

Τέλος, παίζει να γράψω κάτι στα σχόλια του εμβάσματος, ώστε να βοηθήσω το paypal να κανει trace τη μεταφορά και να την ταυτοποιήσει με το paypal account μου; Σκέφτηκα να γράψω το όνομα μου με λατινικούς χαρακτήρες, όπως είναι στο paypal, και το email μου. Εκτός από αυτό, έχει κανείς καμία ιδέα περί του τι extra μπορώ να γράψω για να διευκολύνω την ταυτοποίηση;

Πρώτη φορά που θα το επιχειρήσω, σε ορισμένες μέρες όταν ενεργοποιηθεί το web banking, οπότε κάθε βοήθεια από τους πεπειραμένους του site καλοδεχούμενη. Ευχαριστώ.

και εγώ τους έστειλα το απόγευμα εμαιλ το αποδεικτικό άλλα δεν έχει μπει τίποτα ακόμα τα νεύρα μου με εχουν πιασει

μολις μου τα εβαλαν αμην

μολις μου τα εβαλαν αμην

Καλοφάγωτα! Αν σκοπεύεις να βάλεις την κάρτα στο Paypal πες μου αν τη δέχτηκε, τη δική μου δε τη δέχεται, ρώτησα στη Revolut κ λένε μια πιάνει στο paypal και μια όχι είναι θέμα τύχης (!!!!) η έρμη ένα χαζοκίνητο προσπαθώ να πάρω και μου έχει βγει η ψυχή..

Καλοφάγωτα! Αν σκοπεύεις να βάλεις την κάρτα στο Paypal πες μου αν τη δέχτηκε, τη δική μου δε τη δέχεται, ρώτησα στη Revolut κ λένε μια πιάνει στο paypal και μια όχι είναι θέμα τύχης (!!!!) η έρμη ένα χαζοκίνητο προσπαθώ να πάρω και μου έχει βγει η ψυχή..

Ε ναι, το κράτος θα σωθεί επειδή δεν μπορούμε να ξοδέψουμε πενταροδεκάρες στο εξωτερικό για να αγοράσουμε το "Α" ή το "Β", που τις περισσότερες φορές απλά δεν το βρίσκουμε στην Ελλάδα... Ενώ άλλοι οδηγούσαν αμάξια στην Ελβετία με το πορτ παγκάζ γεμάτο λεφτά (μαύρα φυσικά)... ίσως ορισμένοι το κάνουν και τώρα... Άρε Ελλαδάρα!

Καλοφάγωτα! Αν σκοπεύεις να βάλεις την κάρτα στο Paypal πες μου αν τη δέχτηκε, τη δική μου δε τη δέχεται, ρώτησα στη Revolut κ λένε μια πιάνει στο paypal και μια όχι είναι θέμα τύχης (!!!!) η έρμη ένα χαζοκίνητο προσπαθώ να πάρω και μου έχει βγει η ψυχή.

την περασα κανονικα εβαλα και τον κωδικο με τα 4 ψηφια και εκανα και αγορα απο prodirectsoccer

Νέα ερώτηση (συγχωρέστε με αν έχει απαντηθεί ήδη) : Προσπαθώ να βάλω τη Revolut στο Paypal πηγαίνοντας στο add a card και δε τη δέχεται, γράφει "The bank that issued your card didn't approve this transaction. Please contact the card issuer's customer service department if you have any questions. Or you can add a different card now to continue." γιατί;;;;   :(

Το ιδιο δοκιμασα και εγω, και παιρνω ακριβώς αυτο το μηνυμα :/ Απ οτι βλεπω ελαβα notification στο revolut οτι δεν μπορει να ολοκληρωθει η συναλλαγη λογω μη υπαρξης χρηματων στην καρτα . Λογικα πρεπει να εχεις καποια χρηματα στην Revolut για να την κανεις link στο paypal

Αυτά είναι. Εμένα κάποιος με έχει μουντζώσει, δεν εξηγείται αλλιώς, ούτε στο Paypal μπαίνει η Revolut, ούτε στο Gearbest τη δέχονται σκέτη, τραβάω τα κοτσίδια μου...

Καλησπερα στο φορουμ.Σημερα δεν ξερω πως πληρωσα 2χ 51,95$ για μια υπηρεσια στο ebay,μεσω paypal.Μπορει καποιος να με καθοδηγησει να παρω πiσω τα λεφτα μου;

Το ππ δεν επιστρέφει χρήματα απο υπηρεσίες

την περασα κανονικα εβαλα και τον κωδικο με τα 4 ψηφια και εκανα και αγορα απο prodirectsoccer

Πως έμαθες τον 4ψήφιο από το revolut για το verification του paypal; Με ποιον τρόπο;

• Like 1

Καλησπέρα στην κοινότητα, προσπάθησα τις προάλλες να αγοράσω μια μπλούζα για μια φίλη που έχει γενέθλια σε λίγες ημέρες από ένα κατάστημα στην αμερική (που κόστιζε 29,30 μαζί με τα μεταφορικά), πήγα να πληρώσω με κάρτα Prepaid της Πειραιώς και η συναλλαγή δεν πραγματοποιήθηκε λόγω των capital control. Είδα πως το συγκεκριμένο κατάστημα έχει και δυνατότητα πληρωμής με Paypal, εκεί άραγε έχω πιθανότητες να τα καταφέρω; επίσης πόσο περίπου τρώει σαν φόρο στη συναλλαγή το Paypal;

Το ππ δεν επιστρέφει χρήματα απο υπηρεσίες

Τωρα ειδα πως με χρεωσαν 2 φορες μεταφορικα για αγορα που δεν εγινε ποτε,τι μπορω να κανω;

Στο βγάζει κοίτα τη φώτο

Ευχαριστώ. Ρώτησα γιατί περιμένω κι εγώ να εμφανιστεί στο app το έμβασμα που έστειλα ώστε να το καταχωρήσω στο paypal.

Βλέπω ο,τι το "fee" για το verification στο paypal είναι σε λίρες. Τα είχες μετατρέψει σε λίρες τα λεφτά σου στο revolut; Μήπως γι αυτό δεν δέχεται το paypal την καταχώρηση της evelynaki;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...