eddie1996 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εγω πάλι εχω μπερδευτεί με όλες τις ανακοινώσεις. Πριν μερικές μέρες δοκίμασα να κάνω μεταφορά απο debit Πειραιώς σε paypal και δεν μου δεχόταν την κάρτα. Αυτό έχει αλλάξει λέτε; Θα μπορέσω να κάνω αγορές στο εξωτερικό με paypal; Μεταφορά πως? Κάνε δοκιμή και εάν σου κάτσει σου έκατσε αλλιώς βρες άλλη κάρτα να δοκιμάσεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NikosKallithea Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Διάβασα αρκετές σελίδες (όχι όλες, δεν έφτασε ο χρόνος), αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Λοιπόν, με δύο λόγια: Είναι καιρός τώρα που πληρώνομαι μέσω paypal σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό που έχω δηλώσει στην εγγραφή μου. Η διαδικασία δεν επηρεάστηκε από τα CC. Σήμερα που προσπάθησα να προσθέσω τραπεζικό λογαριασμό, (άλλης τράπεζας), μού έβγαλε το μήνυμα ότι δεν μπορώ να το κάνω "at this time". Ξέρει κανείς αν η απαγόρευση σχετίζεται με το CC ή το πρόβλημα είναι στον λογαριασμό μου; Ναι ειναι τα cc, δεν μπορεις να συνδεσεις λογαριασμο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
virtus Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, μετα απο πολλες προσπάθειες για αγορα μεσω ebay paypal ...και pending χρεώθηκε ο λογαριασμός μου στην Πειραιώς απο 1/9/2015 αλλά το balance στο paypal δεν έχει ενημερωθεί. Τι μπορω να κάνω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
javasthegreat Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλήσπέρα, ερώτηση κρίσεως. Από paypal λογαριασμό ΧΩΡΙΣ να είναι συνδεδεμένος με ΚΑΜΜΙΑ κάρτα ή λογαριασμό τράπεζας ,σκέτο καθαρό paypal balance δηλαδή, ΜΠΟΡΩ να κάνω αγορές από ebay ??? Με τη προϋπόθεση ότι από εξωτερικό κάποιος φίλος θα μου στείλει λεφτα στο paypal μέσω του δικού του paypal ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SV3BEF Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Good day! Thank for your interest. Upon checking, the order was already shipped out last 10/5/2015 1:07:46 PM By FedEx-GlobalMailLt Have a great day and stay healthy! Best regards, Michelle Alfaro iHerb Customer Service 17825 Indian Street Prepaid Eurobank... νόμισμα USD Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mastertech Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Παρελαβα μετα απο 2'5 μηνες money safe φορτωσα 10 ευρω μου κρατησε 40 λεπτα το 4% και εκανα μια μικρη αγορα απο το αλι εξπρες Εαν μπορεις δωσε κατι πιο αναλυτικο για αυτο τον τροπο γιατι οσες προσπαθειες εχω κανει μεχρι τωρα με πιστωτικη καρτα στο ALI εχουν απορριφθει. Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Tsetkin Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εχει δοκιμασει κανεις να αγορασει απο minideal.net μεσω paypal τελευταια? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
savas Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 εμένα έβγαλε "You cannot add a bank at this time." Λογαριασμός Πειραιώς. Όταν βγάζει αυτό το μήνυμα μπορείτε να επικοινωνήσετε με το PayPal και να το διορθώσει. Μου είπαν τηλεφωνικά ότι είναι κάποιο εσωτερικό τους πρόβλημα. Σε επικοινωνία που είχα με eurobank και Πειραιώς μου είπαν ότι δεν ξεκίνησε ακόμα να εφαρμόζεται αυτο με τα εμβάσματα των 500 ευρω στο εξωτερικό.... Δυστυχώς το επιβεβαιώνω κι εγώ. Σήμερα το πρωί πέρασα για να κάνω το έμβασμα από το ίδιο κατάστημα Πειραιώς και την ίδια υπάλληλο που μου είχε πει χθες ότι γίνονται εμβάσματα. Μετά από κάποια επικοινωνία που είχε με τους συναδέλφους της στο κατάστημα μου είπε ότι δυστυχώς δεν κατάφεραν να κάνουν έμβασμα 500 € ακόμη και περιμένουν ενημέρωση από τα κεντρικά. Μου έδωσε την κάρτα της να της τηλεφωνήσω αύριο. Θα ενημερώσω όταν τα καταφέρω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
derek58 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Καλησπέρα, μετα απο πολλες προσπάθειες για αγορα μεσω ebay paypal ...και pending χρεώθηκε ο λογαριασμός μου στην Πειραιώς απο 1/9/2015 αλλά το balance στο paypal δεν έχει ενημερωθεί. Τι μπορω να κάνω? α) υπομονή (είχε κάποιες καθυστερήσεις τελευταία η paypal στις ενημερώσεις) β) email στην paypal Καλήσπέρα, ερώτηση κρίσεως. Από paypal λογαριασμό ΧΩΡΙΣ να είναι συνδεδεμένος με ΚΑΜΜΙΑ κάρτα ή λογαριασμό τράπεζας ,σκέτο καθαρό paypal balance δηλαδή, ΜΠΟΡΩ να κάνω αγορές από ebay ??? Με τη προϋπόθεση ότι από εξωτερικό κάποιος φίλος θα μου στείλει λεφτα στο paypal μέσω του δικού του paypal ... Νομίζω πως αυτός είναι ο πιο σίγουρος τρόπος αυτή την στιγμή για να κάνεις αγορά μέσω paypal. Κάποιος να σου στείλει, ή κάπως να φορτώσεις το paypal balance με αλλη κάρτα. Εχει δοκιμασει κανεις να αγορασει απο minideal.net μεσω paypal τελευταια? Εγώ σήμερα, αλλά είχα paypal balance. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOGOGAS Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Μολις εκανα την παραγγελεια μεσω balance απο sportsdirect το ποσο που εβαλα ηταν 160 ευρω κρατησε προμηθεια 5,79 ! Στο balance μου εχει υπολοιπο 1,62 τι γινεται με αυτο το ποσο? αν αργοτερα σταματησουν τα capital controls πως θα το κανω να τραβαει κατευθειαν απο την καρτα που εχω συνδεδεμενη στο paypal??? Επεξ/σία 7 Οκτωβρίου 2015 από TEOGOGAS 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kgian Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Διάβασα αρκετές σελίδες (όχι όλες, δεν έφτασε ο χρόνος), αλλά δεν βρήκα κάτι σχετικό. Λοιπόν, με δύο λόγια: Είναι καιρός τώρα που πληρώνομαι μέσω paypal σε έναν συγκεκριμένο λογαριασμό που έχω δηλώσει στην εγγραφή μου. Η διαδικασία δεν επηρεάστηκε από τα CC. Σήμερα που προσπάθησα να προσθέσω τραπεζικό λογαριασμό, (άλλης τράπεζας), μού έβγαλε το μήνυμα ότι δεν μπορώ να το κάνω "at this time". Ξέρει κανείς αν η απαγόρευση σχετίζεται με το CC ή το πρόβλημα είναι στον λογαριασμό μου; Μπορείς να συνδέσεις λογαριασμό. Δοκίμασε να συνδεθείς στο paypal με τον internet explorer και να γράψεις το IBAN χειροκίνητα και όχι copy paste. Αν δεν σου δουλέψει πάρε τηλ την εξυπηρέτηση του paypal. To έκανα εγώ πριν 2-3 εβδομάδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yanc Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δυστυχώς το επιβεβαιώνω κι εγώ. Σήμερα το πρωί πέρασα για να κάνω το έμβασμα από το ίδιο κατάστημα Πειραιώς και την ίδια υπάλληλο που μου είχε πει χθες ότι γίνονται εμβάσματα. Μετά από κάποια επικοινωνία που είχε με τους συναδέλφους της στο κατάστημα μου είπε ότι δυστυχώς δεν κατάφεραν να κάνουν έμβασμα 500 € ακόμη και περιμένουν ενημέρωση από τα κεντρικά. Μου έδωσε την κάρτα της να της τηλεφωνήσω αύριο. Θα ενημερώσω όταν τα καταφέρω! Δεν γινεται ακομα απο κανενα τραπεζικο καταστημα, σε τηλ με την Πειραιως μου ειπαν μονο μεσω κεντρικης τραπεζας της Ελλαδος και με παρεπεμψε στο σαιτ της για οδηγιες της διαδικασιας οπου δε βρηκα κατι σχετικο αλλα δεν ασχοληθηκα και πολυ, αν βρειτε κατι ποσταρετε το... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsioulak Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Εαν μπορεις δωσε κατι πιο αναλυτικο για αυτο τον τροπο γιατι οσες προσπαθειες εχω κανει μεχρι τωρα με πιστωτικη καρτα στο ALI εχουν απορριφθει. Ευχαριστω. Δεν κατάλαβα, προσπαθησες να χρησιμοποιήσεις κάποια πιστωτική κάρτα ή την moneysafe prepaid κάρτα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
afairesths Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 offtopic: απο επιστροφη χρηματων λογω ακυρωσης παραγγελιας τα χρηματα που θα πανε στον λογαριασμο paypal ή στο τραπεζικο λογαριασμο? ευχαριστώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spartak1 Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Share Δημοσ. 7 Οκτωβρίου 2015 Δεν κατάλαβα, προσπαθησες να χρησιμοποιήσεις κάποια πιστωτική κάρτα ή την moneysafe prepaid κάρτα; Χρησιμοποιήσε Ελληνική πιστωτική η οποία απέριψε τη συναλλαγη στο aliexpress. Δεν εχω δει και κανένα να καταφέρνει με Ελληνική κάρτα να αγοράσει απο εκεί... offtopic: απο επιστροφη χρηματων λογω ακυρωσης παραγγελιας τα χρηματα που θα πανε στον λογαριασμο paypal ή στο τραπεζικο λογαριασμο? ευχαριστώ Θα πάνε εκεί απο όπου τραβήχτηκαν. Αν τα πήρε από το balance paypal θα πάνε εκεί, αν τα πήρε απο κάρτα θα πάνε στην κάρτα (αν είναι χρεωστική στο λογαριασμό) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα