mentoras99 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μέλος Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ως topic starter, προτεινω στην 'αρχη' του insomnia, Hal9000 νομιζω, να βρεθει μια τιμητικη ενδοφορουμιακή 'διάκριση' στον re4male, που βρηκε τον τροπο παράκαμψης των cc. Η σημαντικότητα αυτής της ανακάλυψης, το να είσαι αποκλεισμενος απο την υπολοιπη υφηλιο, επι μηνες, και η πρακτικη αποφυγή και έμμεση λύση του προβλήματος, αξίζει μιας τιμητικής διάκρισης. 9
kwgwkou Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Προσπαθώντας να βρω "κόλπα" να φορτώσω το PP balance μου, έκανα το εξής: Άνοιξα νέο PP account. Πρόσθεσα σ' αυτό μια κάρτα αναλήψεων (debit) της ΕΤΕ (go4more MasterCard). Το PP τη δέχτηκε & μου ζήτησε να την επιβεβαιώσω. Την επιβεβαίωσα, οπότε μου χρέωσε 1,5 €. Βρήκα άμεσα τον 4ψήφιο κωδικό της χρέωσης (έχω web-banking στην ΕΤΕ). Τον πέρασα στο PP, το οποίο μου πίστωσε άμεσα το 1,5 € στο balance μου. Αυτό το 1,5 € το μετέφερα στον 1ο λογαριασμό μου του PP με "Send Money" & τσεκάροντας το "I'm sending money to family or friends" ώστε να μην πάρει προμήθεια το PP, αφού μετέφερα χρήματα απ' το balance του 2ου λογαριασμού (το γνωστό "κόλπο"). Πράγματι μεταφέρθηκαν & δεν χρεώθηκε τίποτα. Όποιος λοιπόν έχει web-banking & κάρτες συνδεδεμένες σ' αυτό, μπορεί να προσπαθήσει να δει αν συνδέονται στον PP λογαριασμό του. Αν συνδέονται, τότε λογικά μπορεί να τις επιβεβαιώσει, οπότε το PP θα χρεώνει 1,5 € για την καθεμιά. Βλέποντας απ' το web-banking (άμεσα) τον 4ψήφιο κωδικό χρέωσης του PP στην κάρτα & περνώντας το στο PP, το 1,5 € για την κάθε κάρτα που συνδέσαμε-επιβεβαιώσαμε θα πιστώνεται στο PP balance μας. Προφανώς δεν είναι δυνατό να έχουμε 100 κάρτες να κάνουμε την παραπάνω διαδικασία για να μαζέψουμε 150 € στο PP balance! Ενημέρωσα γιατί μπορεί να βολέψει για μικροαγορές. Επισημαίνω πως τα σημεία 1 & 7 δεν είναι απαραίτητα. Τα έκανα μόνο & μόνο για να ελέγξω αν πιάνει ακόμη το γνωστό "κόλπο" με το "Send Money".Ίσως όμως (δεν το έλεγξα) μ' αυτό τον τρόπο μπορούμε να εισάγουμε τις ίδιες κάρτες (όσες γίνονται αποδεκτές από το PP) σε όλους τους PP λογαριασμούς μας, άρα με την ίδια κάρτα να πιστώνεται το 1,5 € στα PP balance διαφορετικών λογαριασμών μας & στη συνέχεια να τα μεταφέρουμε -χωρίς κόστος- σε ένα PP balance μας, κάνοντας μια μεγαλύτερης αξίας αγορά.
snapy13 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Εγώ το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα διαβάζοντας το τόπικ είναι ότι μόνο οι κάρτες της American express δουλεύουν κατά μεγάλο ποσοστό . δυστυχώς δεν έχω τέτοια κάρτα , και αυτές που είχα και δοκίμασα καμία δεν δούλεψε...
Bubs Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Μόλις έκανα αγορα από amazon.com 55 euro με mastercard debit Alpha που έχωνε όλο άκυρα με το κόλπο του PP. Τα δέσμευσε κανονικά τα χρήματα!
Silverage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Ανα φυσικο προσωπο χωρις δικαιολογητικα... Η επιχειρηση ειναι νομικο προσωπο... Ανά πελάτη λέει,δεν ξέρω.Πάντως απο πάνω έχει τίτλο επιχειρήσεις.
spartak1 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Βιαστηκαμε να πανηγυρισουμε και να διαφωνησουμε! Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος τις πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στα Μέσα Ενημέρωσης περί επικείμενης νέας χαλάρωσης των capital controls. http://www.newsbomb.gr/oikonomia/trapezes/story/623050/diapseydei-i-trapeza-tis-ellados-ta-peri-neas-xalarosis-ton-capital-controls
Επισκέπτης Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 To 5 το διαβασες? Ουσιαστικα σου δινει δικαιωμα να ανεβασεις λεφτα στο pp και να κανεις αγορες... Συγγνωμη, βιαζομουν.
Silverage Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Βιαστηκαμε να πανηγυρισουμε και να διαφωνησουμε! Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος τις πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στα Μέσα Ενημέρωσης περί επικείμενης νέας χαλάρωσης των capital controls. http://www.newsbomb.gr/oikonomia/trapezes/story/623050/diapseydei-i-trapeza-tis-ellados-ta-peri-neas-xalarosis-ton-capital-controls Πάλι μαλακίες γράφανε λοιπόν. Δεν πειράζει όμως ευτυχώς έχω κάνει τα κουμάντα μου, σε λίγο καιρό δεν θα έχω πρόβλημα με τα cc.
nikalmo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλήσπερα,πως αλλάζεις την ημερομηνία λήξης τη παλιάς κάρτας που έχεις στo paypal,για να βάλεις τη καινούργια; Επεξ/σία 10 Σεπτεμβρίου 2015 από nikalmo
dim_k Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Χαλαρωστε και ενημερωθειτε απο σοβαρα οικονομικα site παιδια.... Μια απλη διαφωνια ειναι οχι για ολο το πακετο http://www.capital.gr/oikonomia/3061499/dielkustinda-korufis-gia-ti-xalarosi-ton-capital-controls
dimitris_olympus Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα. Απλά για να ενημερώσω, μόλις έκανα μια αγορά software άνω των 200 ευρώ από αγγλικό κατάστημα, μέσω χρεωστικής VISA Πειραιώς. Στο ίδιο κατάστημα προσπαθούσα πριν δύο περίπου εβδομάδες να ξανακάνω αγορά, αλλά ήταν αδύνατον. Τώρα όλα λειτούργησαν κανονικά. 2
Leo97 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά; Γίνεται να ψωνίσω κανονικά απο το amazon.com όπως ψωνίζω απο .uk?
paojim Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Να ρωτήσω κάτι βρε παιδιά; Γίνεται να ψωνίσω κανονικά απο το amazon.com όπως ψωνίζω απο .uk? γιατι οχι?
Leo97 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 δεν ξέρω, μαλλον μου φαινόταν περιεργο που δεν σου εβγαζε στο τελος το τελικό ποσό σε ευρω... 1
zizu10 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2015 Έχω μια κάρτα με 1-2 ευρώ μέσα και θέλω να πάρω κάτι με 25 ευρώ. Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν περνάει η κάρτα μου ή όχι προτού τη φορτίσω αύριο? Κοινώς, το μήνυμα που παίρνει κάποιος από την ιστοσελίδα επειδή δεν έχει χρήματα στην κάρτα και προσπάθησε να γίνει χρέωση και το μήνυμα που παίρνει επειδή τρώει πόρτα λόγω cc, είναι το ίδιο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα