Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ως topic starter, προτεινω στην 'αρχη' του insomnia, Hal9000 νομιζω,

να βρεθει μια τιμητικη ενδοφορουμιακή 'διάκριση' στον re4male,

που βρηκε τον τροπο παράκαμψης των cc.

Η σημαντικότητα αυτής της ανακάλυψης, το να είσαι αποκλεισμενος απο την υπολοιπη υφηλιο, επι μηνες, και η πρακτικη αποφυγή και έμμεση λύση του προβλήματος, αξίζει μιας τιμητικής διάκρισης.

• Like 9
  • Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Προσπαθώντας να βρω "κόλπα" να φορτώσω το PP balance μου, έκανα το εξής:

• Άνοιξα νέο PP account.
  • Πρόσθεσα σ' αυτό μια κάρτα αναλήψεων (debit) της ΕΤΕ (go4more MasterCard).
  • Το PP τη δέχτηκε & μου ζήτησε να την επιβεβαιώσω.
  • Την επιβεβαίωσα, οπότε μου χρέωσε 1,5 €.
  • Βρήκα άμεσα τον 4ψήφιο κωδικό της χρέωσης (έχω web-banking στην ΕΤΕ).
  • Τον πέρασα στο PP, το οποίο μου πίστωσε άμεσα το 1,5 € στο balance μου.
  • Αυτό το 1,5 € το μετέφερα στον 1ο λογαριασμό μου του PP με "Send Money" & τσεκάροντας το "I'm sending money to family or friends" ώστε να μην πάρει προμήθεια το PP, αφού μετέφερα χρήματα απ' το balance του 2ου λογαριασμού (το γνωστό "κόλπο"). Πράγματι μεταφέρθηκαν & δεν χρεώθηκε τίποτα.

Όποιος λοιπόν έχει web-banking & κάρτες συνδεδεμένες σ' αυτό, μπορεί να προσπαθήσει να δει αν συνδέονται στον PP λογαριασμό του. Αν συνδέονται, τότε λογικά μπορεί να τις επιβεβαιώσει, οπότε το PP θα χρεώνει 1,5 € για την καθεμιά. Βλέποντας απ' το web-banking (άμεσα) τον 4ψήφιο κωδικό χρέωσης του PP στην κάρτα & περνώντας το στο PP, το 1,5 € για την κάθε κάρτα που συνδέσαμε-επιβεβαιώσαμε θα πιστώνεται στο PP balance μας.

Προφανώς δεν είναι δυνατό να έχουμε 100 κάρτες να κάνουμε την παραπάνω διαδικασία για να μαζέψουμε 150 € στο PP balance! Ενημέρωσα γιατί μπορεί να βολέψει για μικροαγορές.

Επισημαίνω πως τα σημεία 1 & 7 δεν είναι απαραίτητα. Τα έκανα μόνο & μόνο για να ελέγξω αν πιάνει ακόμη το γνωστό "κόλπο" με το "Send Money".
Ίσως όμως (δεν το έλεγξα) μ' αυτό τον τρόπο μπορούμε να εισάγουμε τις  ίδιες κάρτες (όσες γίνονται αποδεκτές από το PP) σε όλους τους PP λογαριασμούς μας, άρα με την ίδια κάρτα να πιστώνεται το 1,5 € στα PP balance διαφορετικών λογαριασμών μας & στη συνέχεια να τα μεταφέρουμε -χωρίς κόστος- σε ένα PP balance μας, κάνοντας μια μεγαλύτερης αξίας αγορά.

Δημοσ.

Εγώ το μόνο συμπέρασμα που έβγαλα διαβάζοντας το τόπικ είναι ότι μόνο οι κάρτες της American express δουλεύουν κατά μεγάλο ποσοστό . δυστυχώς δεν έχω τέτοια κάρτα , και αυτές που είχα και δοκίμασα καμία δεν δούλεψε...

Δημοσ.

Μόλις έκανα αγορα από amazon.com 55 euro με mastercard  debit Alpha που έχωνε όλο άκυρα με το κόλπο του PP.

Τα δέσμευσε κανονικά τα χρήματα!

Δημοσ.

Ανα φυσικο προσωπο χωρις δικαιολογητικα...

Η επιχειρηση ειναι νομικο προσωπο...

Ανά πελάτη λέει,δεν ξέρω.

Πάντως απο πάνω έχει τίτλο επιχειρήσεις.

Δημοσ.

Βιαστηκαμε να πανηγυρισουμε και να διαφωνησουμε!

Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος τις πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στα Μέσα Ενημέρωσης περί επικείμενης νέας χαλάρωσης των capital controls.

http://www.newsbomb.gr/oikonomia/trapezes/story/623050/diapseydei-i-trapeza-tis-ellados-ta-peri-neas-xalarosis-ton-capital-controls

Δημοσ.

To 5 το διαβασες?

Ουσιαστικα σου δινει δικαιωμα να ανεβασεις λεφτα στο pp και να κανεις αγορες...

Συγγνωμη, βιαζομουν.

Δημοσ.

Βιαστηκαμε να πανηγυρισουμε και να διαφωνησουμε!

Διαψεύδει η Τράπεζα της Ελλάδος τις πληροφορίες που δημοσιεύονται σήμερα στα Μέσα Ενημέρωσης περί επικείμενης νέας χαλάρωσης των capital controls.

http://www.newsbomb.gr/oikonomia/trapezes/story/623050/diapseydei-i-trapeza-tis-ellados-ta-peri-neas-xalarosis-ton-capital-controls

Πάλι μαλακίες γράφανε λοιπόν. Δεν πειράζει όμως ευτυχώς έχω κάνει τα κουμάντα μου, σε λίγο καιρό δεν θα έχω πρόβλημα με τα cc.
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλήσπερα,πως αλλάζεις την ημερομηνία λήξης τη παλιάς κάρτας που έχεις στo paypal,για να βάλεις τη καινούργια;

Επεξ/σία από nikalmo
Δημοσ.

Καλησπέρα.

Απλά για να ενημερώσω, μόλις έκανα μια αγορά software άνω των 200 ευρώ από αγγλικό κατάστημα, μέσω χρεωστικής VISA Πειραιώς.

Στο ίδιο κατάστημα προσπαθούσα πριν δύο περίπου εβδομάδες να ξανακάνω αγορά, αλλά ήταν αδύνατον.

Τώρα όλα λειτούργησαν κανονικά.

• Like 2
Δημοσ.

Έχω μια κάρτα με 1-2 ευρώ μέσα και θέλω να πάρω κάτι με 25 ευρώ.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να δω αν περνάει η κάρτα μου ή όχι προτού τη φορτίσω αύριο?

Κοινώς, το μήνυμα που παίρνει κάποιος από την ιστοσελίδα επειδή δεν έχει χρήματα στην κάρτα και προσπάθησε να γίνει χρέωση και το μήνυμα που παίρνει επειδή τρώει πόρτα λόγω cc, είναι το ίδιο?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...