greekn1c Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Moneysafe card παιδιά , τα κάνει όλα και δεν την επηρεάζουν τα cc. Οτι θελει μπαινει και λεει ο καθε ασχετος !! Αμα θες να σου πιανουν τον κωλο δικαιωμα σου ,αλλα εμας δεν μας ενδιαφερει!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borelli_13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά Η γκαντεμιά μου δεν εχει ορια! Πήγα να κάνω send money σε έναν άλλο λογαριασμο για πρωτη φορα,αφού ενημερωσα τα στοιχεία της καρτας μου που είχε λήξει, και μου έβγαλε το paypal ένα μηνυμα οτι ο λογαριασμος μου ειναι πλέον limited και θα πρέπει να αλλάξω κωδικό,ερωτησεις ασφαλείας και να ελεγξω αν αλλαξαν τα στοιχεια μου.Τα έκανα ολα και είδα ότι ζητάει και κατι που το ονομαζει Photo ID.Πάτησα και μου βγαζει το εξης μηνυμα αλλα δεν ξερω τι να κανω: Appeal limitation and fix your account PayPal requires a copy of certain documents for verification purposes to return your account to regular standing. Please submit each of the following documents: Valid photo ID Passport Driver's License National Identity Card Please make sure that the documentation you provide is up-to-date and legible. The name and address on your documentation must correspond with the information registered on your PayPal account. Your documentation cannot be older than 6 months. Send only documents received by mail (online statements cannot be accepted). Send all the information and documents required as soon as possible to complete the review process Τι πρέπει να τους στείλω ακριβως? Διαβατηριο έχω ληγμένο από το 2005 και δίπλωμα οδήγησης δεν εχω, το τελευταίο είναι ταυτότητα? Λέει κάτι ότι τα εγγραφα θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον 6 μηνων και να στειλω εγγραφα που έλαβα με mail απ ότι καταλαβα,αλλά νομιζω κατι τετοιο ειναι αδυνατο! Αν ξέρει καποιος ας βοηθήσει! Ευχαριστω προκαταβολικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Καλημέρα παιδιά Η γκαντεμιά μου δεν εχει ορια! Πήγα να κάνω send money σε έναν άλλο λογαριασμο για πρωτη φορα,αφού ενημερωσα τα στοιχεία της καρτας μου που είχε λήξει, και μου έβγαλε το paypal ένα μηνυμα οτι ο λογαριασμος μου ειναι πλέον limited και θα πρέπει να αλλάξω κωδικό,ερωτησεις ασφαλείας και να ελεγξω αν αλλαξαν τα στοιχεια μου.Τα έκανα ολα και είδα ότι ζητάει και κατι που το ονομαζει Photo ID.Πάτησα και μου βγαζει το εξης μηνυμα αλλα δεν ξερω τι να κανω: Appeal limitation and fix your account PayPal requires a copy of certain documents for verification purposes to return your account to regular standing. Please submit each of the following documents: Valid photo ID Passport Driver's License National Identity Card Please make sure that the documentation you provide is up-to-date and legible. The name and address on your documentation must correspond with the information registered on your PayPal account. Your documentation cannot be older than 6 months. Send only documents received by mail (online statements cannot be accepted). Send all the information and documents required as soon as possible to complete the review process Τι πρέπει να τους στείλω ακριβως? Διαβατηριο έχω ληγμένο από το 2005 και δίπλωμα οδήγησης δεν εχω, το τελευταίο είναι ταυτότητα? Λέει κάτι ότι τα εγγραφα θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον 6 μηνων και να στειλω εγγραφα που έλαβα με mail απ ότι καταλαβα,αλλά νομιζω κατι τετοιο ειναι αδυνατο! Αν ξέρει καποιος ας βοηθήσει! Ευχαριστω προκαταβολικά Το μήνυμα οτι το account σου έγινε limited από που το είδες? Μήπως σου ήρθε σε mail? Γιατί κυκλοφορεί mail scam που σου λέει οτι το pp account σου έχει γίνει Limited και σου δίνει link για phising site, με layout ολόιδιο με του paypal, για να βάλεις τα στοιχεία σου και να κάνεις αλλαγή κωδικού κτλ.. και ουσιαστικά με αυτό το τρόπο σου κλέβει το account με τα στοιχεία της κάρτας που έχεις περασμένη και από εκεί και πέρα ο Θεός βοηθός.. Αν βέβαια είσαι σίγουρος οτι δεν πρόκειται για scam και για ότι ενέργειες κάνεις είσαι στην κανονική ιστοσελίδα του paypal, τότε πάω πάσο και δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.. απλά να είσαι προσεκτικός. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manwoolf Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 προσοχη μη σδινετε στοιχεια ταυτοτητας οννλαιν ειναι σπαμ το paypal δεν ζηταει 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zizu10 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Από bookdepository έχει δοκιμάσει κανείς να κάνει αγορά? Πέρασε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kondoras Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 1) το sportsdirect σε τι νόμισμα πληρώνεται? εάν βάλω ενα προιόν και δω σε gbp και σε euro δεν συμφωνει βάσει ισοτιμίας και συμφέρει να βλέπω μόνο σε euro Όταν πάω να κάνω μια νέα αγορά τότε Total: 168.28 Euro Cost Delivery: 10.99Euro Grand Total: 179.27 Euro Convert 179.27 Euro to GBP: 126.53 GBP (google) Όταν κάνω αλλαγή σε gbp tote Total: 140.23 GBP Cost Delivery: 9.16 GBP Grand Total: 149.39 GBP Convert 149.39 GBP to Euro: 211.65 Euro (google) Γιατί υπάρχει αυτή η διαφορά? έστειλα εμαιλ στο sports να μου απαντήσουν.... Γιατί βρε παλήκαρε, γιατί; Τί σε πείραζε που είχαν ΛΑΘΟΣ την ισοτιμία και ψωνίζαμε τόσο καιρό πιο φθηνά σε ευρώ; Τους ανοίγουμε τα μάτια (και βγάζουμε τα δικά μας). 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borelli_13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Το μήνυμα οτι το account σου έγινε limited από που το είδες? Μήπως σου ήρθε σε mail? Γιατί κυκλοφορεί mail scam που σου λέει οτι το pp account σου έχει γίνει Limited και σου δίνει link για phising site, με layout ολόιδιο με του paypal, για να βάλεις τα στοιχεία σου και να κάνεις αλλαγή κωδικού κτλ.. και ουσιαστικά με αυτό το τρόπο σου κλέβει το account με τα στοιχεία της κάρτας που έχεις περασμένη και από εκεί και πέρα ο Θεός βοηθός.. Αν βέβαια είσαι σίγουρος οτι δεν πρόκειται για scam και για ότι ενέργειες κάνεις είσαι στην κανονική ιστοσελίδα του paypal, τότε πάω πάσο και δεν ξέρω τι ακριβώς πρέπει να κάνεις.. απλά να είσαι προσεκτικός. όχι παιδια δεν ειναι link για phising site μου έχει ερθει και mail ότι ο λογαριασμός μου ειναι πλέον limited,ειμαι σχετικα εμπειρος χρήστης του ιντερνετ μου ηρθε αυτό το mail και μάλλον ο λόγος είναι επειδή τις τελευταίες μερες προσπάθησα να κάνω 5-6 φορες μια αγορά μπας και την δεχτεί χωρίς request,send money κτλ! : We need your help resolving an issue with your PayPal account. Until you help us resolve this issue, we've temporarily limited what you can do with your account. What's going on? We noticed some unusual activity on your PayPal account and are concerned about potential unauthorized account access. What to do next Please log in to your PayPal account and complete the steps to confirm your identity and recent account activity. To help protect your account, access will remain limited until you complete the necessary steps. The security of your PayPal account is a top priority for us and we want to work together to help protect it. If you need help or have any questions, call us at 00353 1 436 9111, 8.00 to 4.30 GMT Monday to Friday. Please note that hours of operation may vary on holidays. Sincerely, PayPal και το χειρότερο όλων είναι ότι μου αποκλείει την δυνατότητα να αφαιρέσω την κάρτα μου ή να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου μέχρι να αρθεί το limited του account μου!Το μόνο που μου επιτρεπει ειναι να λάβω ή να κανω request χρημάτων και να αλλάξω τα στοιχεία μου!Ούτε αγορα μου επιτρέπει! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
efo355 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 όχι παιδια δεν ειναι link για phising site μου έχει ερθει και mail ότι ο λογαριασμός μου ειναι πλέον limited,ειμαι σχετικα εμπειρος χρήστης του ιντερνετ μου ηρθε αυτό το mail και μάλλον ο λόγος είναι επειδή τις τελευταίες μερες προσπάθησα να κάνω 5-6 φορες μια αγορά μπας και την δεχτεί χωρίς request,send money κτλ! : We need your help resolving an issue with your PayPal account. Until you help us resolve this issue, we've temporarily limited what you can do with your account. What's going on? We noticed some unusual activity on your PayPal account and are concerned about potential unauthorized account access. What to do next Please log in to your PayPal account and complete the steps to confirm your identity and recent account activity. To help protect your account, access will remain limited until you complete the necessary steps. The security of your PayPal account is a top priority for us and we want to work together to help protect it. If you need help or have any questions, call us at 00353 1 436 9111, 8.00 to 4.30 GMT Monday to Friday. Please note that hours of operation may vary on holidays. Sincerely, PayPal και το χειρότερο όλων είναι ότι μου αποκλείει την δυνατότητα να αφαιρέσω την κάρτα μου ή να απενεργοποιήσω τον λογαριασμό μου μέχρι να αρθεί το limited του account μου!Το μόνο που μου επιτρεπει ειναι να λάβω ή να κανω request χρημάτων και να αλλάξω τα στοιχεία μου!Ούτε αγορα μου επιτρέπει! Επειδή και εμένα μου ήρθε και είναι πολύ αληθοφανές ακόμα και στην address bar δοκίμασε να κάνεις ανάκτηση κωδικού από τη σελίδα και θα σου βγάλει error 404 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borelli_13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Επειδή και εμένα μου ήρθε και είναι πολύ αληθοφανές ακόμα και στην address bar δοκίμασε να κάνεις ανάκτηση κωδικού από τη σελίδα και θα σου βγάλει error 404 τι εννοείς φιλαράκι να κανω logout και να βάλω ότι δεν θυμαμαι τον κωδικό μου? τα μηνυματα στο mail μου ηρθαν απο [email protected] Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sb68s Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Όταν στέλνουμε έμβασμα στο PayPal, στα στοιχεία που ζητά η τράπεζα είναι και η ταχυδρομική διεύθυνση του δικαιούχου. Ποια είναι η ταχυδρομική διεύθυνση του PayPal που πρέπει να συμπληρώσουμε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
timekeeper Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 τι εννοείς φιλαράκι να κανω logout και να βάλω ότι δεν θυμαμαι τον κωδικό μου? τα μηνυματα στο mail μου ηρθαν απο [email protected] Εγώ στη θέση σου, θα έκανα login από την ίδια την σελίδα www.paypal.com (όχι κάνοντας κλικ σε κάποιο σύνδεσμο ενός mail δηλαδή) ή θα έμπαινα από την εφαρμογή του Paypal για smartphones. Όταν στέλνουμε έμβασμα στο PayPal, στα στοιχεία που ζητά η τράπεζα είναι και η ταχυδρομική διεύθυνση του δικαιούχου. Ποια είναι η ταχυδρομική διεύθυνση του PayPal που πρέπει να συμπληρώσουμε? Ποια τράπεζα σου τα ζήτησε αυτά; Εμένα η Εθνική μου ζήτησε μόνο αυτά που αναφέρει το Paypal αφού κάνει add (τηλεφωνικά στην περίπτωσή μου) το ΙΒΑΝ σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
borelli_13 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Έκανα και ανακτηση κωδικού και δεν μου εβγαλε error 404 από την σελίδα του paypal μπάινω οχι απο καποιο κλικ σε mail και πάλι μου λεει οτι ο λογαριασμος μου ειναι limited! Μήπως όλα αυτα γίνονται επειδή έκανα δεύτερο account με τα ίδια στοιχεία απλά με άλλο email στο οποιο θα έστελνα και τα χρήματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostas-k Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Να επιβεβαιώσω κι εγώ με τη σειρά μου, πως σήμερα φάνηκε έμβασμα στο revolut και έβαλα κανονικά την κάρτα στο Ebay. Έκανα κιόλας αγορές. Το θέμα είναι, πόσο ασφαλές είναι το revolut σαν νέα υπηρεσία, ώστε να έχεις ένα ποσό μέσα μόνιμα και να μην κλείσει και σου τα φάνε 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arma1 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Να επιβεβαιώσω κι εγώ με τη σειρά μου, πως σήμερα φάνηκε έμβασμα στο revolut και έβαλα κανονικά την κάρτα στο Ebay. Έκανα κιόλας αγορές. Το θέμα είναι, πόσο ασφαλές είναι το revolut σαν νέα υπηρεσία, ώστε να έχεις ένα ποσό μέσα μόνιμα και να μην κλείσει και σου τα φάνε αυτο κανεις δε το ξερει, απλα φροντισε να εχεις παντα οσα χρειαζεσαι για την αγορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thomason993 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Έκανα και ανακτηση κωδικού και δεν μου εβγαλε error 404 από την σελίδα του paypal μπάινω οχι απο καποιο κλικ σε mail και πάλι μου λεει οτι ο λογαριασμος μου ειναι limited! Μήπως όλα αυτα γίνονται επειδή έκανα δεύτερο account με τα ίδια στοιχεία απλά με άλλο email στο οποιο θα έστελνα και τα χρήματα? Δεν νομίζω, δεν κοιτάει τα προσωπικά στοιχεία του κάθε χρήστη το payal για να ξεχωρίζει τα accounts, το email είναι αυτό που διαφοροποιεί τα account. To πιο πιθανό είναι επειδή προσπάθησες σε πολύ μικρό χρονικό διάστημα πολλές αγορές οι οποίες απέτυχαν, για λόγους ασφαλείας το paypal να περιόρισε προσωρινά τον λογαριασμό σου.. είχα κάνει και εγώ παρόμοια βλακεία παλιότερα, πριν τα cc, και είχα βάλει πολλές φορές λάθος κωδικό επαλήθευσης για την κάρτα με αποτέλεσμα να μου 'κλειδώσει' την κάρτα και μετά για να την δεχτεί ζητούσε να στείλω φωτογραφία της ταυτότητας και κάποιο έγγραφο από την τράπεζα που να φαίνεται πάνω ο αριθμός της κάρτας μου και το όνομά μου. Είναι αγγαρεία αλλά είναι ο μόνος τρόπος να το επαναφέρεις.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα