Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια εχω ρωτησει τοσες φορες και δε μου απανταει κανεις,κανεις δε ξερει???

με moneysafe δε μπορουμε να κανουμε κανονικα αγορες απο ebay αμαζον και οπου θελουμε παρακαμπτοντας τα cc?

απλα το μονο μειων που διαβασα ειναι 4% προμηθεια οτι κραταει.

πειτε καποιος ρε παιδια δε μπορει να μη ξερει κανεις

ΟΧΙ έκλεισε η πόρτα δεν βγαίνεις ΤΕΛΟΣ

• Απαντ. 14,8k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

-Μπορώ να χρησιμοποιήσω την πιστωτική, χρεωστική ή/και προπληρωμένη μου κάρτα για να κάνω αγορές στο internet;

ΝΑΙ, χωρίς περιορισμούς, εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα που λειτουργεί στην Ελλάδα.

Εφόσον τα ηλεκτρονικά καταστήματα τηρούν λογαριασμό σε τράπεζα του εξωτερικού, μπορείτε να χρησιμοποιείτε τις κάρτες σας:

• μέχρι το όριο που προβλέπει η σύμβασή σας με την τράπεζα,
  • εντός του ημερήσιου ορίου ποσού το οποίο εγκρίνεται για κάθε τράπεζα ξεχωριστά από την Επιτροπή Εγκρίσεως Τραπεζικών Συναλλαγών, και
  • για τις ακόλουθες κατηγορίες συναλλαγών:

1. Αγορές εισιτηρίων αεροπορικών εταιρειών.

2. Πληρωμές ξενοδοχείων.

3. Ενοικιάσεις αυτοκινήτων

4. Πληρωμές ταξιδίων και μεταφορών.

5. Πληρωμές ψηφιακών παρόχων μουσικού περιεχομένου και εφαρμογών (applications).

6. Πληρωμές συνδρομών, για εγγραφή ή ανανέωση συμμετοχής μέλους σε επαγγελματικούς συλλόγους (δικηγορικούς/ ιατρικούς συλλόγους, κ.λπ) ή/και για επιστημονικά και λοιπά έντυπα.

7. Πληρωμή υπηρεσιών εκπαίδευσης (δίδακτρα/ εστίες διαμονής/ συνδρομή βιβλιοθηκών, κ.λπ).

8. Πληρωμή ασφαλιστικών, ιατρικών και φαρμακευτικών εξόδων.

Δημοσ.

Οπότε, μήπως να στηνόμαστε στις 12 τα μεσάνυχτα να προσπαθήσουμε να κάνουμε αγορά για να προλάβουμε;

(αν γίνεται δηλ. τότε το reset)

:-D

Δοκιμασμένο από τις 11.59...12.05 με πάνω από 10 προσπάθειες 12.00 εως 12.01 πιστωτική visa+mastercard eurobank. Τζίφος σε οποιαδήποτε αγορά.   :-D

Με balance κανείς αγορά και από εξωτερικό. Λέω να μην έχεις λεφτά στο πειπαλ και να τα κάνεις με την κάρτα σου μέσω πειπαλ

Ποιές είναι οι λάθος υποθέσεις; Εγώ ξέρω ότι μέσω πειπαλ είτε Ελλάδα ειτε εξωτερικό δεν μπορείς να το χρησιμοποιήσεις (χωρίς να έχεις balance ).

Κατάλαβε τε ο balance που λέτε είναι σαν να έχετε λεφτά σε λογαριασμό στο εξωτερικό και να λέτε Εγώ ψωνίζω κανονικά με την καρτα μου από την Αγγλία που έχω λεφτά μεσα.. αν δεν είχες λεφτά
Μέσα πως θα της έβαζΕς;

Αν διαβάσεις ξανά αυτό που έθεσες σαν δοκιμασία, είναι σαν να λες Πήγαινε στον βενζινά να βάλεις βενζίνη χωρίς λεφτά, και αν δεν σου βάζει βενζίνη, γυρνάς και λες στον κόσμο ότι έκλεισε ο βενζινάς. Η τσέπη σου φταίει, (η κάρτα σου στην προκειμένη περίπτωση) όχι ο βενζινάς.

Φίλε, για να τελειώνει το θέμα, δεν έχει κανένα πρόβλημα το πέιπαλ με την Ελλάδα, αμφιβάλω αν ξέρει κιόλας κανένας εκεί στα γραφεία τους πως στην Ελλάδα έχουμε cc. Απλά όταν πας να πληρώσεις μέσω πέιπαλ με κάρτα η διαδρομή είναι Κάρτα=>Paypal (Το οποίο θεωρείται εξωτερικό άρα η κάρτα σου μπλοκάρει τη συναλαγή)=> προορισμός. Ο Προορισμός είτε είναι στην Ελλάδα είτε στο Μπανγκλαντές, δε μας ενδιαφέρει.

Αυτό ακριβώς

• Like 1
Δημοσ.

Δοκιμασμένο από τις 11.59...12.05 με πάνω από 10 προσπάθειες 12.00 εως 12.01 πιστωτική visa+mastercard eurobank. Τζίφος σε οποιαδήποτε αγορά.   :-D

Τελικά δηλ. απ'ότι κατάλαβα μόνο κάρτες Πειραιώς λειτουργούν (αν τύχει);

Άλλος που τα κατάφερε με άλλη κάρτα;

Δημοσ.

Φίλε, για να τελειώνει το θέμα, δεν έχει κανένα πρόβλημα το πέιπαλ με την Ελλάδα, αμφιβάλω αν ξέρει κιόλας κανένας εκεί στα γραφεία τους πως στην Ελλάδα έχουμε cc. Απλά όταν πας να πληρώσεις μέσω πέιπαλ με κάρτα η διαδρομή είναι Κάρτα=>Paypal (Το οποίο θεωρείται εξωτερικό άρα η κάρτα σου μπλοκάρει τη συναλαγή)=> προορισμός. Ο Προορισμός είτε είναι στην Ελλάδα είτε στο Μπανγκλαντές, δε μας ενδιαφέρει.

Φοβάμαι πως δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λές.. Παραθέτω απάντηση του paypal σε ερώτησή μου γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το two-way verification:

Thank you for contacting PayPal regarding the activation of the security key you are trying to do. I am very pleased to take this opportunity to resolve an issue today.

At the moment some of the PayPal functionalities are temporarily disable for Greek accounts due to the Capital control measures.

Mr. XXXXX XXXX, unfortunately there is no change in the service at the moment, PayPal is carefully monitoring the situation in Greece and the progress of negotiations between the Greek government and its lenders, and as soon as all the functionalities of your PayPal account are back we will let you know by email.

Please let us know if you require any further assistance.

It is my pleasure to assist you. Thank you for choosing PayPal.

Yours sincerely,

XXX

PayPal

• Like 2
Δημοσ.

Φοβάμαι πως δεν είναι έτσι ακριβώς όπως τα λές.. Παραθέτω απάντηση του paypal σε ερώτησή μου γιατί δεν μπορώ να ενεργοποιήσω το two-way verification:

Thank you for contacting PayPal regarding the activation of the security key you are trying to do. I am very pleased to take this opportunity to resolve an issue today.

At the moment some of the PayPal functionalities are temporarily disable for Greek accounts due to the Capital control measures.

Mr. XXXXX XXXX, unfortunately there is no change in the service at the moment, PayPal is carefully monitoring the situation in Greece and the progress of negotiations between the Greek government and its lenders, and as soon as all the functionalities of your PayPal account are back we will let you know by email.

Yours sincerely,

XXX

PayPal

Επιτέλους, κάποιος το έκανε! Να σε καλά γιατί εδώ μέσα φάγαμε φοβερή αμφισβήτηση.

Δημοσ.

Yours sincerely,

XXX

PayPal

Ναι ρε συ, δεκτό για το ''αμφιβάλω αν ξέρει κιόλας κανένας εκεί στα γραφεία τους πως στην Ελλάδα έχουμε cc'' Αλλά το ότι δε περνάει πληρωμή μέσω πέιπαλ από Ελληνική κάρτα, είναι καθαρά θέμα κάρτας.  Στο two-way verification αν δεν κάνω λάθος, δε σε χρεώνει το πέιπαλ ένα μικροποσό και στο επιστρέφει μόλις δώσεις κωδικό χρέωσης;; Γιατί από τη στιγμή που είναι ''Εξωτερικό'' το πέιπαλ και δεν έχει λογαριασμό σε τράπεζα εντώς Ελλάδος, αυτή η χρέωση δε θα μπορέσει να γίνει ποτέ και δεν είναι θέμα του πέιπαλ.

Edit: Άκυρο για το 2 way, δική μου λάθος υπόθεση

• Moderators
Δημοσ.

ας βγει τωρα καποιος να μου πει οτι δεν καταλαβα καλα , οτι δουλευει κανονικα και φταινε οι καρτες και δεν ξερω και γω τι!

Ναι ρε συ, δεκτό για το ''αμφιβάλω αν ξέρει κιόλας κανένας εκεί στα γραφεία τους πως στην Ελλάδα έχουμε cc'' Αλλά το ότι δε περνάει πληρωμή μέσω πέιπαλ από Ελληνική κάρτα, είναι καθαρά θέμα κάρτας.  Στο two-way verification αν δεν κάνω λάθος, δε σε χρεώνει το πέιπαλ ένα μικροποσό και στο επιστρέφει μόλις δώσεις κωδικό χρέωσης;; Γιατί από τη στιγμή που είναι ''Εξωτερικό'' το πέιπαλ και δεν έχει λογαριασμό σε τράπεζα εντώς Ελλάδος, αυτή η χρέωση δε θα μπορέσει να γίνει ποτέ και δεν είναι θέμα του πέιπαλ.

• Moderators
Δημοσ.

Το some το είδες;

δεν ειπα ποτε οτι εχει μπλοκαρει τα παντα. Απλα ολοι ελεγαν οτι φταινε μονο οι καρτες και οχι το PP κατι το οποιο δεν ισχυει οπως λεει και το PP το ιδιο! αν καποιος συνεχιζει να υποστηριζει οτι φταινε μονο οι καρτες τοτε τι να πω!!

Δημοσ.

ας βγει τωρα καποιος να μου πει οτι δεν καταλαβα καλα , οτι δουλευει κανονικα και φταινε οι καρτες και δεν ξερω και γω τι!

Φίλε μου, το mail που στείλανε στον άλλο φίλο είναι κόπι πέιστ η αρχική ανακοίνωση του πέιπαλ

Εδώ στα Ελληνικά:

«Παρακολουθούμε με ιδιαίτερη προσοχή την κατάσταση στην Ελλάδα, καθώς και τις εξελίξεις στις διαπραγματεύσεις ανάμεσα στην ελληνική κυβέρνηση και τους δανειστές.

» Λόγω των πρόσφατων αποφάσεων των ελληνικών αρχών σχετικά με τα capital controls, η χρηματοδότηση του ψηφιακού πορτοφολιού της PayPal από ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, καθώς και οι διασυνοριακές συναλλαγές που χρηματοδοτούνται από κάθε είδους κάρτες ή τραπεζικούς λογαριασμούς, αποτελούν μη διαθέσιμες ενέργειες αυτή τη στιγμή.

» Απόπειρες πληρωμών δύνανται επίσης να μην γίνονται δεκτές από την εκδούσα αρχή της κάρτας ή από τα τραπεζικά ιδρύματα. Άλλες υπηρεσίες της PayPal, όπως η λήψη πληρωμών, παραμένουν ενεργές. Στόχος μας είναι να συνεχίσουμε να εξυπηρετούμε πλήρως τους αξιότιμους πελάτες μας στην Ελλάδα, όπως πράττουμε άλλωστε εδώ και πάνω από μία δεκαετία στην χώρα».

Δε βλέπω να λέει πουθενά ''Ελλάδα επειδή έχεις cc σου ρίχνουμε άκυρο και αααααμα φύγουν τα cc βλέπουμε αν θα ξανά συνεργαστούμε''

Και με το Some που τονίζει ο basketballfan πιο πάνω αυτό πιστεύω εννοεί, πως απλά δεν μπορούν να είναι διαθέσιμες κάποιες υπηρεσίες που σχετίζονται με Ελληνικούς τραπεζικούς λογαριασμούς, επειδή αυτοί (οι λογαριασμοί) έχουν το πρόβλημα.

Επίσης το ''temporarily disable for Greek accounts due to the Capital control measures.'' που παραθέτεις εμένα μου δίνει να καταλάβω πως τα cc δημιουργούν πρόβλημα στο ππ και όχι ότι το ππ σόνυ και καλά έχει κόψει παρτίδες με Ελλάδα

• Like 1
Δημοσ.

Φυσικά some αφού το balance μπορείς να το χρησιμοποιείς σε Ελληνικούς λογαριασμούς όπως επίσης και τις κάρτες εξωτερικού που έχεις και αν έχεις στη paypal.

• Moderators
Δημοσ.

Φίλε μου, το mail που στείλανε στον άλλο φίλο είναι κόπι πέιστ η αρχική ανακοίνωση του πέιπαλ

ειναι η ελληνικη μεταφραση της ανακοινωσης του PP.  Προφανως και θα δω τι γραφει το ιδιο το PP και οχι τα διαφορα site!

οπως ειδες και στο μειλ του αλλου γραφει οτι καποιες υπηρεσιες ειναι προσωρινα απενεργοποιημένες. Τωρα τι λετε εσεις δεν ξερω!

Δημοσ.

δεν ειπα ποτε οτι εχει μπλοκαρει τα παντα. Απλα ολοι ελεγαν οτι φταινε μονο οι καρτες και οχι το PP κατι το οποιο δεν ισχυει οπως λεει και το PP το ιδιο! αν καποιος συνεχιζει να υποστηριζει οτι φταινε μονο οι καρτες τοτε τι να πω!!

δεν ξέρεις και τι γράφεις? post #1049

• Like 1
Δημοσ.

Βαρεμάρα κατάντησε αυτή η συζήτηση, ας πιστεύετε ότι θέλετε και ας πιστεύουμε και εμείς ότι θέλουμε. Στα @@ μας, ε μα πια.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...