Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια μια ερωτηση

εχω την 2412m και σκεφτομαι για την 2515Η

θα εχω καποια διαφορα που να αξιζει η αλλαγη?

κυριως gaming χρηση

τωρα τρεχω 290χ msi

και ισως προς το μελλον καποια 980gtx

Ναι, ή νέα dell είναι πολύ καλύτερη οθόνη, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν έχει pwm dimming όπως ή παλιά. Ή GPU σου είναι αρκετή για την ανάλυση, αν και δε θα μαξαρεις τα παντα. Ακόμη καλύτερα όμως να πάρεις την lg 29um67 για gaming, διότι έχει freesync και θα έχεις περισσότερα fps λόγω μικρότερης ανάλυσης.

Αν βάλεις πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη, αγοράζεις 27" 1440p 144Hz AHVA με freesync, γύρω στα 600 ευρώ.

@fulgore, ή 970 δε φτάνει 60+ fps με όλα στο Μαξ, αλλά τα φτάνει με καλά γραφικά και κάποιους συμβιβασμούς στα 1440p. Αξίζει τους συμβιβασμούς όμως διότι δεν υπάρχει ανάλογα καλή οθόνη στα 1080p. Δεν είναι απαραίτητο να βγάζει 140fps για να την απολαύσει, 60 fps + g-sync κάνει για ομαλό gameplay. Το gsync ετσι κι αλλιως την πολυ δουλεια την κανει οταν δεν πιανεις πολλα fps. Οταν μπορεις να βγαλεις 120+ fps σε 144hz οθονη η χρησιμοτητα του ειναι περιορισμενη. Εφόσον είναι μέσα στο budget του καλό είναι να την προτιμήσει.

Όταν με το καλό πάρει και την δεύτερη 970 θα πιάνει σε κάποια παιχνίδια 120+ fps και θα μπορεί να παίζει χωρίς g-sync αλλά με ulmb ώστε να μειώνει στο ελάχιστο το motion blur. Δε σημαίνει όμως ότι μέχρι τότε δε θα την αξιοποιεί.

• Απαντ. 11,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Ναι, ή νέα dell είναι πολύ καλύτερη οθόνη, ιδιαίτερα από τη στιγμή που δεν έχει pwm dimming όπως ή παλιά. Ή GPU σου είναι αρκετή για την ανάλυση, αν και δε θα μαξαρεις τα παντα. Ακόμη καλύτερα όμως να πάρεις την lg 29um67 για gaming, διότι έχει freesync και θα έχεις περισσότερα fps λόγω μικρότερης ανάλυσης.

Αν βάλεις πιο βαθειά το χέρι στην τσέπη, αγοράζεις 27" 1440p 144Hz AHVA με freesync, γύρω στα 600 ευρώ.

@fulgore, ή 970 δε φτάνει 60+ fps με όλα στο Μαξ, αλλά τα φτάνει με καλά γραφικά και κάποιους συμβιβασμούς στα 1440p. Αξίζει τους συμβιβασμούς όμως διότι δεν υπάρχει ανάλογα καλή οθόνη στα 1080p. Δεν είναι απαραίτητο να βγάζει 140fps για να την απολαύσει, 60 fps + g-sync κάνει για ομαλό gameplay. Το gsync ετσι κι αλλιως την πολυ δουλεια την κανει οταν δεν πιανεις πολλα fps. Οταν μπορεις να βγαλεις 120+ fps σε 144hz οθονη η χρησιμοτητα του ειναι περιορισμενη. Εφόσον είναι μέσα στο budget του καλό είναι να την προτιμήσει.

Όταν με το καλό πάρει και την δεύτερη 970 θα πιάνει σε κάποια παιχνίδια 120+ fps και θα μπορεί να παίζει χωρίς g-sync αλλά με ulmb ώστε να μειώνει στο ελάχιστο το motion blur. Δε σημαίνει όμως ότι μέχρι τότε δε θα την αξιοποιεί.

για τα 144hz μετα μπαινει πολυ βαθεια το χερι στην τσεπη και δυστυχως δεν θελω να διαθεσω τετοιο badget για μονιτορ

εκει κοντα στο 300αρι και κυριως μεταχ. για καλητερη τιμη οποτε ισως περιμενω καποιο 27΄΄ (αν και με φοβιζει το μεγεθος για γραφειο) στα 1440p

Δημοσ.

Καλησπερα,τελικα αγορασα τη dell u2414h,εκανα Install τους drivers απο το cd,χρειαζεται να κανω κατι αλλο?

Επισης γενικη απορια,πως καταλαβαινουμε καποιο καμμενο πιξελ?Ευχαριστω!

κατι calibration κτλ,ασχολουμαι?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σήμερα παρέλαβα την καινούρια μου οθόνη αλλα με ένα πιξελ καμμενο πάνω αριστερά που δεν το καταλαβαίνεις αλλα και το κλασικό θέμα με όλες τις οθόνες με το φωτισμό στις γωνιές να δείτε το φωτογραφία και πέστε γνώμη το σάββατο θα την παο για αλλαγή

post-267781-0-21703100-1450386288_thumb.jpg

Επεξ/σία από kakos84
Δημοσ.

σήμερα παρέλαβα την καινούρια μου οθόνη αλλα με ένα πιξελ καμμενο πάνω αριστερά που δεν το καταλαβαίνεις αλλα και το κλασικό θέμα με όλες τις οθόνες με το φωτισμό στις γωνιές να δείτε το φωτογραφία και πέστε γνώμη το σάββατο θα την παο για αλλαγή

Δεν ειναι και η καλυτερη φωτογραφια για να δουμε ποσο bleeding εχει η οθονη σου. Επισης βεβαιωσου οτι η εταιρια σου δινει εγγυηση για 0-1 καμμενα Pixel.

Δημοσ.

Δεν ειναι και η καλυτερη φωτογραφια για να δουμε ποσο bleeding εχει η οθονη σου. Επισης βεβαιωσου οτι η εταιρια σου δινει εγγυηση για 0-1 καμμενα Pixel.

όχι στα 4 γενικά άκρες και στο κέτρο 1 με 2 μπορεί lena να την αλλάζουνε δηλαδή στα 4 και πόνο αλλα έχω το δικαίωμα να την δώσω πίσω έτζι και αλλιώς αν δεν μου την αλλάζουνε θα ζητήσω τα χρήματα πίσω

Δημοσ.

Καλησπερα,τελικα αγορασα τη dell u2414h,εκανα Install τους drivers απο το cd,χρειαζεται να κανω κατι αλλο?

Επισης γενικη απορια,πως καταλαβαινουμε καποιο καμμενο πιξελ?Ευχαριστω!

κατι calibration κτλ,ασχολουμαι?

Καλοριζικη.

Αν εχεις calibrator, γιατι οχι.

Αλλιως, βαλε το brightness 35 (χαμηλο φωτισμος) - 50 (κανονικος φωτισμος - bias lighting), constrast στο 75 και αλλαξε το standard preset στο sRGB preset. Μετα παρε μια λευκη λαμπα 2600+ lumens (40w cfl) και βαλτην πισω απο την οθονη σου.

http://www.howtogeek.com/213464/how-to-decrease-eye-fatigue-while-watching-tv-and-gaming-with-bias-lighting/

• Like 1
Δημοσ.

overclock γινεται στις οθονες με freesync?στα hz?

Ναι.

παιδια μια ερωτηση

εχω την 2412m και σκεφτομαι για την 2515Η

θα εχω καποια διαφορα που να αξιζει η αλλαγη?

κυριως gaming χρηση

τωρα τρεχω 290χ msi

και ισως προς το μελλον καποια 980gtx

Στα 300και δες την LG 29UM67P αν και βαση συστηματος θα μπορουσες να κοιταζες και σε 27 qhd αλλα με παραπανω €
Δημοσ.

Καλοριζικη.

Αν εχεις calibrator, γιατι οχι.

Αλλιως, βαλε το brightness 35 (χαμηλο φωτισμος) - 50 (κανονικος φωτισμος - bias lighting), constrast στο 75 και αλλαξε το standard preset στο sRGB preset. Μετα παρε μια λευκη λαμπα 2600+ lumens (40w cfl) και βαλτην πισω απο την οθονη σου.

http://www.howtogeek.com/213464/how-to-decrease-eye-fatigue-while-watching-tv-and-gaming-with-bias-lighting/

Ευχαριστω πολυ!Αν δε σου κανει κοπο,μπορεις να μου εξηγησεις πως γινονται ολα αυτα?Μονο το contrast ξερω πως γινεται,και ειναι ηδη στο 75..

Δημοσ.

Ευχαριστω πολυ!Αν δε σου κανει κοπο,μπορεις να μου εξηγησεις πως γινονται ολα αυτα?Μονο το contrast ξερω πως γινεται,και ειναι ηδη στο 75..

Παρακαλώ. Μέσω του osd menu γίνονται όλα, ψαξτο παραπανω. Μπορείς επίσης να δεις reviews από pc monitors και tft central, καθώς και βίντεο από youtube.

• Like 1
Δημοσ.

να πιο καλές φωτό και θέλω βοήθεια να στυλο πίσω η όχι τελικά πιξελ δεν είναι αυτό εκεί στην  φωτό ? αλλα

τέτοιο χρώμα ? είναι δυο όχι ένα τελικά ....

αλλα βρε παιδιά αλλαγή σε μέγεθος εικόνα να μεγαλώνει σε  παιχνίδια δεν είδα γιατί ? δηλαδή όπως είναι

1080p έτζι είναι και η 1444p

post-267781-0-30582500-1450461637_thumb.jpg

post-267781-0-30763900-1450461707_thumb.jpg

post-267781-0-96891600-1450461758_thumb.jpg

post-267781-0-23730500-1450461805_thumb.jpg

Δημοσ.

patriot αν αρχίσει να μπαίνει μόνη της σε power save mode και να ξανανοίγει μετά από 3-4 secs μίλα.

Μη σε αγχώσω αλλά το βγάζουν αυτό το πρόβλημα.

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...