ghostman13 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Θελω να εχω μια προβλεψη αν θα μπορεσω να ριξω μια κοπελα που γουσταρω και εργαζετε στην καφετερια που πινω καφε τα σαβατοκυριακα. Τι λετε να κανω; Να επισκεπτω κατι μεντιουμ που μου εχουν μοιρασει σε χαρτακια εδω κοντα η να παω στον παπα τησ εκκλησιασ στην γειτονια μου και να τον παρακαλεσω να ρωτησει τον χριστο αν θα την ριξω στο κρεβατι η θα φαω χυλοπιτα?? βλεπω μερικα μεντιουμ δεν ειναι αξιοπιστα http://popaganda.gr/tha-sinantisis-ena-mentioum-megalo-simantiko/
Anorymous Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Θελω να εχω μια προβλεψη αν θα μπορεσω να ριξω μια κοπελα που γουσταρω και εργαζετε στην καφετερια που πινω καφε τα σαβατοκυριακα. Τι λετε να κανω; Να επισκεπτω κατι μεντιουμ που μου εχουν μοιρασει σε χαρτακια εδω κοντα η να παω στον παπα τησ εκκλησιασ στην γειτονια μου και να τον παρακαλεσω να ρωτησει τον χριστο αν θα την ριξω στο κρεβατι η θα φαω χυλοπιτα?? βλεπω μερικα μεντιουμ δεν ειναι αξιοπιστα http://popaganda.gr/tha-sinantisis-ena-mentioum-megalo-simantiko/ πολυ κακογουστο το τρολ θρεντ σου , btw γιατι το χριστο και οχι τον βουδα η τον μωαμεθ εισαι λιγο προκατειλημμένος... 1
Gtr34 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Κοιτά φίλε, το insomnia θα σου δώσει την σωστή απάντηση. Αν το θέμα κλειδωθεί/διαγραφεί, σε λιγότερο από 20 λεπτά, τότε δεν θα σου κάτσει.
pitogiro Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 πολυ κακογουστο το τρολ θρεντ σου , btw γιατι το χριστο και οχι τον βουδα η τον μωαμεθ εισαι λιγο προκατειλημμένος... but... but...
gamanos Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Αν βρεις Παπα με ένα πι στην εκκλησία της γειτονιάς σου, θα σου κάτσει στάνταρ η κοπέλα.
Καρχαρίαςςς Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Οι mods παιζει να πληρωνουν κανενα τρολλ καθε παρασκευη για να μας διασκεδαζει, δεν εξηγειται αυτο!
petaw-se-oneiro Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δεν χρειάζεται να πας ούτε σε παπάδες, ούτε σε μέντιουμ,ούτε σε χαρτορίχτες, ούτε τίποτα. Κανόνισε να βρεθείς με τον άλλο τον τύπο (ninjaman νομίζω τον λέγανε, ή κάπως έτσι btw) και πηγαίνετε να βρείτε την τσιγγάνα, γύφτισσα, τσιγγάνα τουρκο-γύφτισσα που της τα ακούμπησε χοντρά το άτομο, όπως λέει. Ε, όταν την βρείτε, δώστε της χαιρετίσματα, ζητησέ της βοήθεια για να κάνει βουντού στην σερβιτόρα για να θέλει μόνο εσένα και κανέναν άλλον. Αφου τα φτιάξετε, φτιάξε ένα αυθαίρετο σπίτι μέσα σε ένα χωράφι για να ζήσετε για πάντα στο μικρό σπίτι στο λιβάδι....Άντε..και στα δικά μας οι ελεύθεροι... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις