meraklis.gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 παιδες αγορασα sony xperia m4 aqua,την ιδια ημερα,χθες,απο την πρωτη κιολας ωρα,παρθενικοτατο,χωρις καμια εφαρμογη,φωτο η οτιδηποτε αλλο,ενιωσα μια αφυσικα υψηλη θερμοτητα,στην πισω οψη,επανω διπλα απο την καμερα το μονο που εκανα ηταν περιηγηση στο ιντερνετ. γνωριζει καποιος να μου πει τι συμβαινει? το εστειλα σημερα πισω απο οπου το αγορασα να το δουν. ευχαριστω.
voldemort Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 http://www.gsmarena.com/sony_xperia_m4_aqua_dual-reviews-7100.php Camera is not so good,it's quality is very poor ..it has heating problem when Hotspot/ 4G/3G active.hesting is a big issue.....I have been using since last 1 week.... Bought M4 aqua a week back.1. The phone gets heated up while listening to songs.2. The incoming call ringtone is not heard anymore.3. Have to put the calls on speaker or the caller cannot hear me. Phone Heating seriously. Μαλλον δεν εισαι ο μονος... https://talk.sonymobile.com/t5/Xperia-8482-M4-Aqua/Heating-issue/td-p/980873 Διαβασε κι αλλα για να περνας την ωρα σου που λενε... Οσο μερικες εταιρειες θα συνεχιζουν να επιμενουν σε snapdragon ειτε 615,ειτε 810 κλπ...αυτα θα παθαινουν. Μετα θα βγαζουν Patches να ριχνουν τα ρολογια για να μην παιρνουν φωτια τα κινητα αλλα και με οτι συνεπαγεται αυτο.Εγω τα λεω...αλλα επειδη δεν αρεσει σε καποιους βγαινουμε και "υπαλληλοι" εταιρειων στο τελος. Εχει τοσο πετυχημενα cpu chips σε octa και 64 bit και συνεχιζουν καποιοι να βαζουν αποτυχιες.Περαστικα τους... 2 weeks ago Even I am facing the same issue. Just bought it last week & its started over heating with just moderate use (browsing on 2g, playing songs, and even in screen locked mode). performed the below steps 1)Factory resetting 2)repair/reinstall os using pc companion 3)safe boot etc. but still the problem exists. After doing some google search cmae to know its hardware issue because of Qualcom's snapdragon 615 chip, which is famous for such heating issues & any software wont fix it. So stuck with it!!? Also the battery rate is dropping very frequentlly, unless its in stamina mode which'll reduce its performance. I am wondering how can sony launch such defective product withiout rigorous testing the battery & heating issue. PS. I've been fan of sony brand since my sony ericsson xperia mini. But seeing its current products performance. I think its loosing its brand value. Για να μην κατηγορηθω οτι τα λεω...οχι τιποτε αλλο... 1
kostas8080 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Android: 1)Moto x 2)Moto g 3)Huawei p8 lite Windows : 1)Lumia 640
voldemort Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Android: 1)Moto x 2)Moto g 3)Huawei p8 lite Windows : 1)Lumia 640 Αυτα τι ειναι και τι σχεση εχουν με το ερωτημα του φιλου Ts;
meraklis.gr Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 δηλαδη τη φαγαμε τη φαπα...voldemort thanks...
Peugeot206black Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 28 Ιουνίου 2015 παιδες αγορασα sony xperia m4 aqua,την ιδια ημερα,χθες,απο την πρωτη κιολας ωρα,παρθενικοτατο,χωρις καμια εφαρμογη,φωτο η οτιδηποτε αλλο,ενιωσα μια αφυσικα υψηλη θερμοτητα,στην πισω οψη,επανω διπλα απο την καμερα το μονο που εκανα ηταν περιηγηση στο ιντερνετ. γνωριζει καποιος να μου πει τι συμβαινει? το εστειλα σημερα πισω απο οπου το αγορασα να το δουν. ευχαριστω. Και σε μενα ακριβως το ιδιο συμβαινει καιει ολο το πισω μερος..σου ειπαν κατι ?ειναι ελατωμματικο? 1
meraklis.gr Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 30 Ιουνίου 2015 το αγορασα απο kaizer shop αθηνα το εστειλα..για την αληθεια δεν περιμενω και ενθαρυντικα αποτελεσματα..και γιαυτο ειναι εξαλλου ακουα..οταν ζεσταθει σου λεει βαλτο κατω απο το νερο...αδιαβροχο ειναι...περαστικα μας...
Mirkas7 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2015 Φίλε τελικά για το κινητό τι σου είπαν;Γιατί σκόπευα να το αγοράσω αλλά έχω ήδη ακούσει αρκετά αρνητικά σχόλια.
meraklis.gr Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 6 Ιουλίου 2015 δεν με ενημερωσαν ακομη...σε αποκλειω δια ροπαλου να αγορασεις το συγκεκριμενο!...οταν λεμε καιει απο πισω το ΕΝΝΟΟΥΜΕ! τεραστια αποτυχια της σόνυ...
Anna05 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα!! Έχω μόλις μια εβδομάδα το κινητό και όταν το χρησιμοποιώ αρκετά υπερθερμένεται το πίσω μέρος! Αλλά έχω άλλο πρόβλημα. Το φόρτιζα το βράδυ και σήμερα το πρωί το κινητό μου δεν λειτουργούσε καν. Ούτε άνοιγε ούτε υπήρχε κάποια επαφή όταν το έβαζα ξανά στην πρίζα ή στον υπολογιστή. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;;;
marios elsa Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2015 Αν εχει εγγυηση να το παε γτ πολυ πιθανον ειναι η μητρική.. Δες και μια την μπαταρια μηπως σου άφησε χρονους
dali13gr Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2015 Καλησπέρα!! Έχω μόλις μια εβδομάδα το κινητό και όταν το χρησιμοποιώ αρκετά υπερθερμένεται το πίσω μέρος! Αλλά έχω άλλο πρόβλημα. Το φόρτιζα το βράδυ και σήμερα το πρωί το κινητό μου δεν λειτουργούσε καν. Ούτε άνοιγε ούτε υπήρχε κάποια επαφή όταν το έβαζα ξανά στην πρίζα ή στον υπολογιστή. Μπορεί να με βοηθήσει κάποιος;;;; Κράτα πατημένα τα Power+Vol Down μέχρι να δονηθεί τρεις φορές και εκτός απροόπτου θα ανάψει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα