panos0100 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 παιδια καλησπερα ειναι μεγαλη αναγκη, εκανα clone τον εναν τον δισκο με το clonezila πηγα να ξανα επαναφερω τα δεδομενα μου, και ενω ολα πανε καλα τα ξανα φερνει ολα πισω και τα παιχνιδια ολα μαζει με βγαζει ενα μυνημα στην αρχη boot mgr is missing γιατι το βγαζει αυτο; εγραψα ολες τις εντολες αλλα καμια δεν πιανει δηλαδη εγραψα fix boot fix mbr boot rebuild τιποτα δεν κανει τι μπωρο να κανω τωρα; δηλαδη ενα αρχειο λειπει αυτα τα 100mb στην αρχη για την εκκινηση και δεν ξερω γιατι δεν τα πηρε αυτα
άδικος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Ακριβώς επειδή δεν πέρασες αυτό το partition με τα 100 mb δε σου μπουτάρει. Οπότε χρειάζεσαι το dvd με τα windows για να τρέξεις τις εντολές.
panos0100 Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Ιουνίου 2015 δεν εκανε τιποτα τελικα καμια εντολη δεν εκανε τιποτα τις δοκιμασα ολες απλα ελεγε οτι τα κανει ολα οκ sucesfull και μετα τιποτα παλι το ιδιο μηνημα τωρα εβαλα τα 7 στον 2 δισκο. Βασικα ολα αυττα τα εκανα γιατι ο δισκος κανει κατι περιεργα ακουγεται το μοτερ και ετσι εβαλα τα windows στο δευτερο δισκο που εχω αλλα κι αυτος κανει θορυβο θα χει πλακα να πηρα τα καλα windows απο τον καλο τον δισκο και να τα εβαλα στον χαλασμενο παντως το φορματ δεν το ξανα κανω, αν δεις λιγο τον λινκ που βαζω μπωρεις να μου πεις πως να το κανω το προγραμα να παρει το back up σωστα; επισης τωρα που τελειωσα και τα περασα ολα λεω να ξανα δωκιμασω να κανω το back up http://wiki.inveneo....a_Bootable_CD
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα