La_MoRt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Παίδες έχουμε κάτι σε manual για το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Δε θέλω να κάνω τρελά πράγματα. Απλά να σβήνω σκιές και μικροαλλαγές σε φωτογραφίες τύπου: καθάρισμα, φωτεινότητα και άλλα τέτοια.
jim_p Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Το επισημο? https://helpx.adobe.com/pdf/photoshop_reference.pdf
La_MoRt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Αυτό είναι το γενικό αν τελικά δε βρω κάτι πιο συγκεκριμένο πάνω σε αυτα που ψάχνω θα κινηθώ σε αυτό αναγκαστικά. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.
jim_p Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Θες κατι σαν "photoshop for dummies" για παραδειγμα?
La_MoRt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Κοίταξε δεν έχω ιδέα για να καταλάβεις τώρα ξεκινάω να ασχολούμαι με το άθλημα δεν ξέρω τι προσφέρει η κάθε εφαρμογή από το library του adobe. Για αρχη θέλω να κάνω απλή επεξεργασία φωτογραφιών στα πλαίσια που ανέφερα στο πρώτο μου post. Έχω πολύ δρόμο και πολύ διάβασμα το ξέρω. Απλά προσφέρει τόσα πολλά αυτή η γκάμα εφαρμογών που δε ξέρω καν αν θα χρειαστώ κάποια επιπλέον εφαρμογή εκτός από το photoshop για να με καλύψει. Τι διαφορά υπαρχει ανάμεσα στο CC και στο CS;
jim_p Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Τοτε βρες κατι σε photoshop for dummies απο καποιο τορρεντ μεχρι να μαθεις τα βασικα τουλαχιστον. CS (Creative Suite) λεγεται ολο το συνολο των εφαρμογων (photoshop, premiere, dreanweaver, after effects κλπ)της adobe απο το 2003 και μετα και παει απο CS (~2003) ως CS6 (~2013). CC (Creative Cloud) ειναι η επομενη γενια της σουϊτας που πλεον εχει συνδρομητικο χαρακτηρα, οπως το office365 της ms.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα