Προς το περιεχόμενο

Adobe photoshop

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες έχουμε κάτι σε manual για το συγκεκριμένο πρόγραμμα; Δε θέλω να κάνω τρελά πράγματα. Απλά να σβήνω σκιές και μικροαλλαγές σε φωτογραφίες τύπου: καθάρισμα, φωτεινότητα και άλλα τέτοια.

Δημοσ.

Αυτό είναι το γενικό αν τελικά δε βρω κάτι πιο συγκεκριμένο πάνω σε αυτα που ψάχνω θα κινηθώ σε αυτό αναγκαστικά. Σε ευχαριστώ για το χρόνο σου.

Δημοσ.

Κοίταξε δεν έχω ιδέα για να καταλάβεις τώρα ξεκινάω να ασχολούμαι με το άθλημα δεν ξέρω τι προσφέρει η κάθε εφαρμογή από το library του adobe. Για αρχη θέλω να κάνω απλή επεξεργασία φωτογραφιών στα πλαίσια που ανέφερα στο πρώτο μου post. Έχω πολύ δρόμο και πολύ διάβασμα το ξέρω. Απλά προσφέρει τόσα πολλά αυτή η γκάμα εφαρμογών που δε ξέρω καν αν θα χρειαστώ κάποια επιπλέον εφαρμογή εκτός από το photoshop για να με καλύψει. Τι διαφορά υπαρχει ανάμεσα στο CC και στο CS;

Δημοσ.

Τοτε βρες κατι σε photoshop for dummies απο καποιο τορρεντ μεχρι να μαθεις τα βασικα τουλαχιστον.

CS (Creative Suite) λεγεται ολο το συνολο των εφαρμογων (photoshop, premiere, dreanweaver, after effects κλπ)της adobe απο το 2003 και μετα και παει απο CS (~2003) ως CS6 (~2013). CC (Creative Cloud) ειναι η επομενη γενια της σουϊτας που πλεον εχει συνδρομητικο χαρακτηρα, οπως το office365 της ms.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...