akilas13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Καλησπερα!επειδη δεν γνωριζω απο ups θα ηθελα να μου πειτε 2-3 μαρκες καλες.Αγορασα ενα προτζεκτορα και θελω να εχω το κεφαλι μου ησυχο.Ξερω για τα apc υπαρχει καποιο αλλο να προτεινετε.Οσο για τιμη δεν θα ηθελα να παμε πανω απο 80 ευρω!
Vintage Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Ρίξε μια ματια και στα eaton σαν μάρκα. Ο projector πόσα watt είναι?
akilas13 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Και σε αυτα επεσε το ματι μου αλλα δεν ηξερα αν ειναι καλα!Το ανωτερο που δινει ο κατασκευαστης ειναι ειναι στα 350 watt.Βεβαια εμενα ειναι λιγοτερο με τις ρυθμισεις που εχω κανει αλλα δεν δινω σημασια σε αυτο!
Vintage Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Γιατί δεν παίρνεις μια πρίζα ασφαλείας? Κατι τέτοιο. Το ups δεν θα σου προσφερει κάτι παραπάνω από αυτονομία αφού πέσει το ρεύμα, πραγμα που νομίζω για έναν projector δεν είναι σημαντικό.
mafiozoskotsos Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Aν έχεις όρεξη για διάβασμα ρίξε μια ματιά 1, 2, 3 Εδώ εχω επιλεγμένα τα ποιοτικότερα UPS
La_MoRt Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Επίσης υπάρχει πιθανότητα σε μια απότομη αυξομείωση ρεύματος το ups να μην προλάβει να πάρει μπροστά το έχω δει να συμβαίνει άπειρες φόρες και εγώ προτιμώ χίλιες φορές πολύμπριζο ασφαλείας.
akilas13 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 23 Ιουνίου 2015 Καλησπέρα. Aν έχεις όρεξη για διάβασμα ρίξε μια ματιά 1, 2, 3 Εδώ εχω επιλεγμένα τα ποιοτικότερα UPS Ευχαρηστω παρα πολυ για υην βοηθεια! Επίσης υπάρχει πιθανότητα σε μια απότομη αυξομείωση ρεύματος το ups να μην προλάβει να πάρει μπροστά το έχω δει να συμβαίνει άπειρες φόρες και εγώ προτιμώ χίλιες φορές πολύμπριζο ασφαλείας. Μηπως ηταν και ο τυπος του ups? Απο οτι ειδα θα παω σε line interactive ωστε αμα γινει καμια διακοπη να εχω το χρονο να κλεισω το μηχανημα. Αυτο πως σας φαινετε https://www.skroutz.gr/s/391410/CyberPower-Value-SOHO-800VA-LCD.html Ενας λογος που το επελεξα ειναι λογο του lcd ισως συνδεσω και το υπολογιστη πανω.Βεβαια ποτε δεν χρησιμοποιω υπολογιστη και προτζεκτορα μαζι.
La_MoRt Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 24 Ιουνίου 2015 Μια χαρά είναι πάντως να ξέρεις ότι αν μια στο εκατομμύριο συμβεί αυτό που σου είπα αυτό δε σε καλύπτει. Και εγώ τέτοια χρησιμοποιώ και το έχω πάθει αυτό. Για αυτές τις περιπτώσεις χρειάζεσαι online αλλά δεν υπάρχει λόγος να πάρεις τέτοιο Ups με τόσα λεφτά για αυτό το λόγο. Άλλωστε η πιθανότητα να συμβεί είναι πάρα πολύ μικρή. Απλά πληροφοριακά το αναφέρω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα