ex0ristoc Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Καλησπερα παιδια σημερα καθως ειχα αγορασει ενα κινητακι εδω και καιρο Samsung GT-I9060 καθως παω να τηλεφωνησω μου λεει ' Μη εγγεγραμενο στο δικτυο' Ολα εγιναν οταν μου ηρθε μια ειδοποιηση για ενημερωση και την πατησα τοσο καιρο μια χαρα επερνα τηλεφωνα και με περναν. Σας παρακαλω οποιος ξερει να με βοηθησει ευχαριστω πολυ!! Επισης βγαζω την καρτα την βαζω σε αλλο κινητο και δουλει μια χαρα. 1
babisgr Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2015 αυτό που μπορώ να σκεφτώ είναι να έγινε κάποιο μπέρδενα με το imei του κινητού.Διασταύρωσε στις ρυθμίσεις και στο κουτί αν ταιριάζουν τα ιμει τους
ex0ristoc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 τι μπορω να καω πως να φτιαξω ιμει δεν εχω το κουτι μονο το κινητο
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Το ιμει υπαρχει κατω απο την μπαταρια.... Πρωτα μπες ρυθμισεις ,σχετικα με το τηλεφωνο ,κατασταση , και δες αν εχεις ιμει εκει... Μετα βλεπουμε..
voldemort Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Συνηθες φαινομενο.Κανε ενα restart στην συσκευη σου ή σβησε και ανοιξε ξανα την συσκευη.Εμενα απευθειας εφτιαχνε.
ex0ristoc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 δεν λεει πουθενα ιμει στην κατασταση επισης εκανα restart και επαναφορα αλλα τιποτα συνεχιζει...
tsilitheo1 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 http://howtosifiwiki.com/not-registered-on-network/ Δες λιγο εδω....επισης αν εχεις root μπορεις να δοκιμασεις το chamelephon απο play store αλλα αυτο θα σου περασει ενα random imei. Εισαι σε εγγυηση;;;
ex0ristoc Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 22 Ιουνίου 2015 χρησημοποιησα το chamelephon αν και μου εδειχνε οτι το ιμει ηταν κομπλε αλλα και παλι συνεχιζει το προβλημα.. και οχι εγγυηση δεν εχω
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα