Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα,εχω προβλημα με την συγκεκριμενη καρτα,

http://www.skroutz.gr/s/296415/Twintech-GeForce-GTX-285-1-G%CE%92.html

την εχω δοκιμασει σε διαφορα pc με διαφορα drivers,beta  και τα τελευται και ολα,στην διαχειριση λεει οτι δουλευει σωστα η καρτα,κι εχω λοιπον το εξης προβλημα...

ανοιγει το pc ολα καλα,θερμοκρασιες δεν εχει,αλλα οταν μπαινω σε game μετα απο λιγο,πρασινιζει η οθονη η κολλαει ολο το pc..μπορει να δωσει τα φωτα του κανεις??

Δημοσ.

Τσέκαρε αν δουλεύει το ανεμηστηράκι πρώτα απο όλα! Ανοιξέ την μήπως έχει πιάσει "προβιά" στην ψύκτρα και δεν περνάει ο αέρας.

Αν και πιθανόν μετα από 7 χρόνια να πεθαίνει, μην την πετάξεις ακόμα! ;)

Καλή τύχη :)

• Like 1
Δημοσ.

Τσέκαρε αν δουλεύει το ανεμηστηράκι πρώτα απο όλα! Ανοιξέ την μήπως έχει πιάσει "προβιά" στην ψύκτρα και δεν περνάει ο αέρας.

Αν και πιθανόν μετα από 7 χρόνια να πεθαίνει, μην την πετάξεις ακόμα! ;)

Καλή τύχη :)

την εχω ηδη ανοιξει και την εχω καθαρισει λεπτομερεστατα,καινουργια παστα και το cooler ειναι κομπλε!     :fear:

Δημοσ.

κατεβασε το msi afterburner και ριξε την συχνοτητα απο τις μνημες.η και του πυρηνα.

Ναι, δοκίμασέ το, λογικά λόγω του degration δεν θα είναι σταθερό σε αυτά τα clocks με αυτό το voltage ;)

Η κάνε volt mod ;) Για την πλάκα!

• Like 2
Δημοσ.

θα τα δοκιμασω και θα ενημερωσω...να ενημερωσω ομως οτι ενα γνωστος που εχει δυο ιδιες σε sli και εβαλε την δικια μου στον πυργο του να την δοκιμασει και μονη της και σε 3way sli τα ιδια εκανε...

Δημοσ.

ΜΑΓΚΕς, με σωσατε..... :-)  :-)  :-)

η καρτα αμα πειραχτει λιγο απο το msi afterburner λειτουργει αψογα χωρις προβληματα!!!!

• Like 2
Δημοσ.

την δοκιμασα μια χαμηλοτερα και μια ψηλοτερα και ειναι κομπλε..βγαζει προβλημα μονο στις εργοστασιακες ρυθμισεις..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...