Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα.

Η ιστορία μου ξεκινάει απο παλιά..ξαφνικά μία μέρα ξεκίνησαν οι αποσυνδέσεις στην γραμμή μου,αποσυνδέσεις που εσβινε το λαμπακι του dsl στο ρουτερ, οι τρεχνικοί του οτε ερχοντουσαν κάθε 2 μέρες σχεδόν τους έπερνα κάθε μέρα τηλέφωνο ξανα και ξανά και ποτέ δεν βρήσκαν το πρόβλημα..

Μετά απο καιρό μόνος μου ανακάλυψα οτι της αποσυνδέσεις της προκαλούσε ενα ντίμερ που είχα σε άσχετο σημείο απο το ρούτερ,όποτε άναβα το φώς χαμιλά μετά απο κάποια ώρα ξεκινούσαν οι αποσυνδέσεις, όταν το άναβα τέρμα η το είχα κλειστό όλα καλά..

Περνάει ο καιρός και δέν ασχολήθηκα απλά πήρα μία λάμπα που φωτιζει λίγο άναβα το ντίμερ τέρμα, άλλαξα και διαδρομή το καλώδιο του ιντερνετ (αυτο που έρχεται απο την πολυκατοικία μέσα στο ρούτερ μου) και όλα καλά..

πρίν λίγες μέρες μου κάικε η λάμπα και έστειλα ένα μικρό να μου πάρει μια και μου έφερε μία όχι 25watt αλλά μεγαλύτερη και ώς δια μαγείας το πρόβλημα παρουσιάστηκε ξανά παρόλο που είχα τέρμα το ντίμερ..

Αλλά και εκτός του ντίμερ πάλι έκανε αποσυνδέσεις άν άναβα κάποια φώτα στην αποθήκη πχ, η ο συνδιασμός κάποιον φώτων...

Τώρα είμαι σε φάση που τα έχω όλα κλειστά η τα ανοίγω ένα ένα μόνο για να εχω σταθερή γραμμη αλλά ερωτω...

Γιατι γινεται αυτό?

Τονίζω οτι το καλώδιο του ιντερνετ αυτό που έρχεται απο την πολυκατοικία στο ρούτερ μου δέν έχει καμία απολύτος σχέση με τα καλώδια του σπιτιού ρευματος το πέρασα εγώ ο ίδιος και η διαδρομή του είναι πεντακάθαρη δέν περνάει κανένα άλο καλώδιο δίπλα του η σταυροτά του..

Το ρούτερ το έχω συνδέσει επάνω σε ups και δέν άλλαξε κάτι.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...