savoukos Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Χωρίς να χρειάζεται να σπαμάρεις,κ χωρίς να θέλω να σε προσβάλω τα άτομα που απαντάνε καταρχάς το κάνουν αφιλοκερδώς οπότε μην απαιτείς απάντηση.Ακόμα σ απάντησαν σε κάποια ερωτήματα .Και τέλος αν γράφεις κάτι λάθος δλδ το σκοτώνεις στην ορθογραφία μπορείς να κάνεις δεξί κλικ πάνω του όταν βλέπεις την λέξη σου να υπογραμμίζεται κ να την διορθώσεις.Δεν θα βγάλει κανείς τα μάτια του για να διαβάσει ένα κατεβατό που γράφεις. 2
Unabomber Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μην εχεις την απαιτηση να απαντησει καποιος με αυτο το συνονθυλευμα λεξεων που εχεις πεταξει εδω και κει, στο post με το προβλημα σου. 2
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 αν εινε δυνατον ετσι;; πληρώνεις για να έχεις απαιτήσεις?
jim2033 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 οχι κανεναν δεν πληρωνο απλα ζηταο μια βοηθεια και το κειμενο μου εινε μια χαρα γραμμενο
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 επίσης τα λίνκ με το αρχικό σου πρόβλημα δεν βλέπω,και να θέλει κανείς να σε βοηθήσει δεν τον βοηθάς εσυ.
jim2033 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 εχο προβλημα με την καρτα ηχου αυτος εινε ο τιτλος
soteras Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Καλά άμα κάνεις έτσι δεν πρόκετε να σε βοηθίσουμε και να παρακαλάς.Σε δευτερη φάση στο θέμα που έχεις δεν παιζει ουτε εσυ να καταλαβαινεις τη ακριβως γραφεις
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Super Moderators Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 οχι κανεναν δεν πληρωνο απλα ζηταο μια βοηθεια τότε να περιμένεις...
jim2033 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 οριστε για να δεις ποσο καλογραμμενο εινε΄΄.. Γεια σας επειδι σε μερικες μερες θα παω να παρω τα νεα ηχεια 5.1 EDIFIER C6XD BLACK σκεφτομε να τα συνδεσω με την καρτα ηχου που εχω εδω και 1 χρονο αλλα ποτε δεν την χρησιμοποισα εχω την SOUND CARD ASUS XONAR ESSENCE STX Απλα πριν 1 χρονο ειχα κανει ενα μεγαλο λαθος και ειχα παρει τοτε την asus SOUND CARD ASUS XONAR ESSENCE STX και οταν την εβαλα τοτε οταν ειχα ta z 906 δεν υποστηριζε 5,1 ηχεια αλλα μου ειχανε πει οτι υποστηριζε μονο ακουστικα και απο τοτε ειμουνα με την καρτα ηχου της μητρικις μου...... θελω να ρωτησω η ASUS XONAR ESSENCE STX που εχω μπορει να συνδεθει σε τα με τα νεα ηχεια 5.1 EDIFIER C6XD BLACK που θα παρω;;;; για να παιζω παιχνιδια μουσικι και ταινιες;;; εμενα γιατι μου ειπανε τοτε οτι η ASUS XONAR ESSENCE STX παιζει μονο με ακουστικα;;;; και οχι με 5,1 ηχεια;;;; περα απο αυτο οταν κατεβασα τους drivers τιν βλεπανε μονο σαν 2.1 μπορει καπιος να με βοιθησει πανο σε αυτο;;; οποτε αν παρω τα νεα ηχεια 5.1 EDIFIER C6XD BLACK η καρτα που εχω θα μπορει να παιζει τα παιχνιδια και μουσικι και ταινιες;;;; χορις ακουστικα εννοω Περα απο αυτο εχο και ενα αλλο προβλημα εχω χασει ενα μαυρο οπτικο βυσμα
jimisvog Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 οριστε για να δεις ποσο καλογραμμενο εινε΄΄.. Γεια σας επειδι σε μερικες μερες θα παω να παρω τα νεα ηχεια 5.1 EDIFIER C6XD BLACK σκεφτομε να τα συνδεσω με την καρτα ηχου που εχω εδω και 1 χρονο αλλα ποτε δεν την χρησιμοποισα εχω την SOUND CARD ASUS XONAR ESSENCE STX Απλα πριν 1 χρονο ειχα κανει ενα μεγαλο λαθος και ειχα παρει τοτε την asus SOUND CARD ASUS XONAR ESSENCE STX και οταν την εβαλα τοτε οταν ειχα ta z 906 δεν υποστηριζε 5,1 ηχεια αλλα μου ειχανε πει οτι υποστηριζε μονο ακουστικα και απο τοτε ειμουνα με την καρτα ηχου της μητρικις μου...... θελω να ρωτησω η ASUS XONAR ESSENCE STX που εχω μπορει να συνδεθει σε τα με τα νεα ηχεια 5.1 EDIFIER C6XD BLACK που θα παρω;;;; για να παιζω παιχνιδια μουσικι και ταινιες;;; εμενα γιατι μου ειπανε τοτε οτι η ASUS XONAR ESSENCE STX παιζει μονο με ακουστικα;;;; και οχι με 5,1 ηχεια;;;; περα απο αυτο οταν κατεβασα τους drivers τιν βλεπανε μονο σαν 2.1 μπορει καπιος να με βοιθησει πανο σε αυτο;;; οποτε αν παρω τα νεα ηχεια 5.1 EDIFIER C6XD BLACK η καρτα που εχω θα μπορει να παιζει τα παιχνιδια και μουσικι και ταινιες;;;; χορις ακουστικα εννοω Περα απο αυτο εχο και ενα αλλο προβλημα εχω χασει ενα μαυρο οπτικο βυσμα λάθη: -επειδι -σκεφτομε -χρησιμοποισα -ειμουνα -μητρικις -μουσικι -καπιος -βοιθησει -μουσικι -χορις -εχο άπειρα λάθη στο νόημα 0 στοίχιση ωστέ να είναι δομημένο και κατανοητό το θέμα απαιτείς βοήθεια Αυτά τα λάθη παρατηρώ εγω στο "μια χαρά" κειμενο. 3
Xristaras12 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2015 όπως το γράφεις. Μεγαλο λάθος η αγορά της συγκεκριμένης κάρτας. Στην πρότεινε κάποιος την συγκεκριμένη; δεν σε ικανοποιούσε ο ήχος της μητρικής και την πήρες;; η συγκεκριμένη κάρτα ήχου έιναι για ακουστικά και συναφή.
Προτεινόμενες αναρτήσεις