Προς το περιεχόμενο

Tom Clancy's Ghost Recon Wildlands

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Η Ubisoft ανακοινωσε το νεο παιχνιδι της σειρας Ghost Recon. Το παιχνίδι θα ειναι ανοιχτου κοσμου οποτε θα πολεμαμε για αλλη μια φορα τρομοκρατες σε διαφορες χωρες.  Yποστηριζει μεχρι και 4 παιχτες ταυτοχρονα αλλα εχει και single player . Το φτιαχνει η Ubisoft Paris σε συνεργασια με αλλα studio της ubisoft οπως Ubisoft Milan,  Ubisoft Budabest Θα κυκλοφορησει το 2016.

Παρακατω βλεπουμε το πρωτο gameplay trailer

• Like 1
Δημοσ.

γιατί συνεχίζουν αυτή την σειρά,αφού κάθε φορά είναι κάτι ρηχό;

ανοιχτού κόσμου....lol

άσε με να μαντέψω..θα πηγαίνουμε σε κεραίες για να ξεκλειδώνουμε την περιοχή; :P

• Like 3
Δημοσ.

Προσωπικα μαρεσε αυτο που ειδα,αν και οταν μιλαμε για την Ubisoft ποτε δε ξες ποτε θα σου κανει την πουστια

Δεν εχω παιξει τα προηγουμενα Ghost Recon,αλλα σαν standalone ιδεα μου αρεσε το Wildlands οποτε θα το χω στα υποψην

Δημοσ.

γιατί συνεχίζουν αυτή την σειρά,αφού κάθε φορά είναι κάτι ρηχό;

ανοιχτού κόσμου....lol

άσε με να μαντέψω..θα πηγαίνουμε σε κεραίες για να ξεκλειδώνουμε την περιοχή; :P

AXAXAXAXAXAXA

Πολύ σωστή μαντεψιά. ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ

• 4 μήνες μετά...
  • 7 μήνες μετά...
  • 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Πρεπει να ειναι πολυ καλο αυτο το παιχνιδι. H Ubisoft ειπε οτι θα το παρουσιασει στην Ε3. Μονο να μην εχει το χαζοχαρουμενο στιλ των just cause

• Like 1
Δημοσ.

το πρεπει να ειναι πολυ καλο απο που το καταλαβες?απο την καλη προιστορια της ubi?να μου λεγες εχει καλα γραφικα να πω ναι εχεις δικιο...ομως για το gameplay,κρατα μικρο καλαθι!

ενταξη σιγουρα κραταω μικρο καλαθι, αλλα πιστευω επιτελους ότι θα μπει νερο στ αυλακι και θα είναι καλο οσο τα παλια ghost recon. Αλλιως θα πατωσει, ετσι δεν είναι?

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

δυστυχως οχι...δεν ειναι ετσι...βλεπεις να χει τιμωρηθει καθολου η ubi απο κακα παιχνιδια,ολοιδια,επαναλαμβανομενα?ολοι παμε και τα παιρνουμε κακως η καλως...

Επεξ/σία από Αλεξανδρος A.92
  • Like 1
Δημοσ.

τα προηγούμενα ghost recons ήταν μεγάλα αίσχη!

και πολύ μα πολύ βαρετά.

Εγώ σπιρτόκουτο κρατώ για το παιχνίδι τούτο..Μπας καταφέρει να το γεμίσει η ubi.

• Like 1
Δημοσ.

Διαφωνώ απίστευτα φίλος Xtrm εκτος άμα εννοείς αυτά που βγήκαν για tablet, PSP κτλ που δεν έχω ιδέα. Από εκεί και πέρα από το πρώτο Ghost Recon μέχρι και το Warfighter ήταν πολύ καλά games και πολύ κοντά από σε old school R6 Raven Shield κτλ απλά από military perspective, το Future Soldier άλλαξε gameplay αλλα παρόλα αυτά ήταν αρκετά καλο με το καλύτερο cover system της εποχής που πολλά games της Ubi ακόμα βασίζονται σε αυτό. Μήπως μπερδεύεσαι με το R6 και τα μούφo Vegas?! Γενικά θεωρώ την Red Storm από τους καλύτερους devs μέσα στην CrapUbi.

p.s. αυτό που θα σου δώσω είναι ότι το optimization ήταν για τον πεο στα περισσότερα games και ακόμα είναι αλλα u know...Nubisoft, ακόμα τα ίδια κάνει.

• Like 2

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...