scullyist Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Παιδες δε με αφηνει το paypal να πληρωσω παρολο που παω μεσω MasterCard και οχι απευθειας απο paypal account.. Ίσα ίσα που αν το έκανες έτσι (με υπόλοιπο από το balance δηλαδή) δεν θα είχες κανένα θέμα. Αν μεσολαβεί κάρτα, αγορές από εξωτερικό γιοκ όπως σου είπε και ο pa0ki.
spacemonkey Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Ίσα ίσα που αν το έκανες έτσι (με υπόλοιπο από το balance δηλαδή) δεν θα είχες κανένα θέμα. Αν μεσολαβεί κάρτα, αγορές από εξωτερικό γιοκ όπως σου είπε και ο pa0ki. Οταν λεω μεσω εννοω απο την συνδεδεμενη καρτα εντος paypal, οχι απο το ηδη φορτωμενο wallet Μουφα...ας περιμενουμε λοιπον
kwgwkou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Πήρα για δοκιμή ένα απ' το gearbest (όταν πρωτοκυκλοφόρησαν στα 14,49 $), ήρθε σ' ένα μήνα. Πέρασα τους κωδικούς της συσκευασίας στο http://www.mi.com/verify/& μου έδωσαν αποτέλεσμα ότι είναι γνήσιο. Το ίδιο & κάποια άλλα στοιχεία που είδα βάσει του https://www.youtube.com/watch?v=obYhTgzEVP8, με εξαίρεση το χρώμα που έχει το πλαστικό στο USB καλώδιο (είναι λευκό αντί του μαύρου που δείχνει το video, το οποίο όμως αναφέρεται στο 10400). Θυμάμαι όμως ότι κάπου είχα διαβάσει πως το 10000 είναι πιο χοντρό από το 10400 (που επίσης έχω & είναι τσεκαρισμένο γνήσιο). Τα σύγκρινα όμως & δεν είδα καμιά διαφορά σε πάχος (ούτε σε ύψος). Τι λέτε;
Billator Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Μέλος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Θυμάμαι όμως ότι κάπου είχα διαβάσει πως το 10000 είναι πιο χοντρό από το 10400 (που επίσης έχω & είναι τσεκαρισμένο γνήσιο). Τα σύγκρινα όμως & δεν είδα καμιά διαφορά σε πάχος (ούτε σε ύψος). Τι λέτε; Έχεις δίκαιο.. Δεν υπάρχει διάφορα στ πάχος παρότι έχει πιο "χοντρή" μπαταρια το 10000mAh. Είναι μόλις 0.4-0.6mm πιο χοντρό, δλδ ίσα ίσα το καταλαβαίνεις με την αφή αν βάλεις το 1 πάνω στο άλλο. Μίκραιναν πολύ τον αέρα που υπήρχε μέσα στο 10400.. 2
kwgwkou Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 7 Ιουλίου 2015 Έχεις δίκαιο.. Δεν υπάρχει διάφορα στ πάχος παρότι έχει πιο "χοντρή" μπαταρια το 10000mAh. Είναι μόλις 0.4-0.6mm πιο χοντρό, δλδ ίσα ίσα το καταλαβαίνεις με την αφή αν βάλεις το 1 πάνω στο άλλο. Μίκραιναν πολύ τον αέρα που υπήρχε μέσα στο 10400.. Ευχαριστώ για την άμεση απάντηση-επιβεβαίωση. Όπως το έγραψες. Έβαλα το ένα πάνω στο άλλο & μου φάνηκε πως ίσως είχε μια πάρα πολύ μικρή διαφορά πάχους, τόση που δεν το καταλαβαίνεις. 1
iznotak Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Πήρα για δοκιμή ένα απ' το gearbest (όταν πρωτοκυκλοφόρησαν στα 14,49 $), ήρθε σ' ένα μήνα. Πέρασα τους κωδικούς της συσκευασίας στο http://www.mi.com/verify/& μου έδωσαν αποτέλεσμα ότι είναι γνήσιο. Το ίδιο & κάποια άλλα στοιχεία που είδα βάσει του https://www.youtube.com/watch?v=obYhTgzEVP8, με εξαίρεση το χρώμα που έχει το πλαστικό στο USB καλώδιο (είναι λευκό αντί του μαύρου που δείχνει το video, το οποίο όμως αναφέρεται στο 10400). Θυμάμαι όμως ότι κάπου είχα διαβάσει πως το 10000 είναι πιο χοντρό από το 10400 (που επίσης έχω & είναι τσεκαρισμένο γνήσιο). Τα σύγκρινα όμως & δεν είδα καμιά διαφορά σε πάχος (ούτε σε ύψος). Τι λέτε; Μία ερώτηση: τι μήνυμα σου έβγαλε όταν πέρασες τους κωδικούς; Κάτι σε στυλ "It's original"; Ρωτάω γιατί εμένα μου έβγαλε The product you are checking isMi Power Bank This security code has been queried 1 times Αυτή η 1 time είναι η δικιά μου query ή το έχει κάνει και κάποιος άλλος 1 φορά; Σε ευχαριστώ
scullyist Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 9 Ιουλίου 2015 Αυτό που σου έβγαλε είναι το μήνυμα που βγάζει. Η μία φορά ειναι η δική σου. 1
kwgwkou Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Μία ερώτηση: τι μήνυμα σου έβγαλε όταν πέρασες τους κωδικούς; Κάτι σε στυλ "It's original"; Ρωτάω γιατί εμένα μου έβγαλε The product you are checking isMi Power Bank This security code has been queried 1 times Αυτή η 1 time είναι η δικιά μου query ή το έχει κάνει και κάποιος άλλος 1 φορά; Σε ευχαριστώ Αυτό που σου έβγαλε είναι το μήνυμα που βγάζει. Η μία φορά ειναι η δική σου. Όπως το έγραψε ο/η scullyist. Αν ξαναβάλεις τον κωδικό θα δεις το ίδιο, αλλά θα λέει 2 times. Bottom line: Don't worry, be happy! 1
GBorb Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 (επεξεργασμένο) Ηρθε και σε μενα σημερα. Θα το δοκιμασω Σ/Κ και θα πω εντυπωσεις. Επεξ/σία 10 Ιουλίου 2015 από GBorb
Pa0ki Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 10 Ιουλίου 2015 Παρέλαβα και γω σήμερα, η ειδοποίηση παίζει να είχε έρθει πριν 1-2 μέρες και να μην την είχα προσέξειΠολύ μαζεμένο στις διαστάσεις του πάντως, μεγαλύτερο το περίμενα
j0maK Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2015 Παρέλαβα κι εγώ, είναι αισθητά μικρότερο από το 10.400 σαν μέγεθος. Είναι πλέον σαν πακέτο τσιγάρα, αλλά λόγω στρογγυλού σχήματος φαίνεται μικρότερο στο χέρι.
GBorb Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Το Σ/Κ το πηρα παζι στο καμπινκ. Φορτισα 2 κινητα και μια φωτογραφικη μηχανη και ακομα δεν αδειασε.
gkarabid Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2015 Το Σ/Κ το πηρα παζι στο καμπινκ. Φορτισα 2 κινητα και μια φωτογραφικη μηχανη και ακομα δεν αδειασε. Για τι κινητα μιλαμε φιλε μου ,γιατι εγω με ενα lenovok3note 3000mah μπαταρια δυο φορτιστεις με το ζορι.Εκανα μια και επεσε δυο λεντακια.Ακομα μια και σχεδον τερματισε...Πιστευα οτι λογου 10000mah θα εβγαζε 3 φορτισεις ανετα.. Το θετικο ειναι οτι φορτιζει πολυ ποιο γρηγορα το κινητο σε σχεση με τον επιτραπεζιο φορτιστη. Αραγε τι εξοδο εχει το power xiaomi
vdeseris Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Παρέλαβα το δικό μου την Τρίτη από gearbest και είπα να βγάλω μερικές φώτο και να κάνω μια μίνι σύγκριση με το anker 6400 που είχα ήδη. Το κουτάκι: Ανοίγοντας το κουτί και τα περιεχόμενα του: Ο φορτιστής ήταν καλυμμένος με ένα λευκό αυτοκόλλητο το οποίο αφαίρεσα πριν την φώτο Η πίσω πλευρά: Και μερικές φώτος σε σύγκριση με τον anker 6400 ο οποίος είναι επίσης πολύ μικρός: Η κύρια διαφορά του anker είναι τα 10 led που έχει και σου δείχνει πόση μπαταρία απομένει σε βήματα ανα 10% Επίσης το υλικό του σου αφήνει καλύτερη αίσθηση στο χέρι σε αντίθεση με το μέταλλο του xiami που πιστεύω ότι θα γεμίσει πολύ γρήγορα γρατσουνιές χωρίς θήκη. (έχω παραγγείλει και την περιμένω). Ο anker είχε τη θήκη που φαίνεται μέσα στη συσκευασία. Εδώ ο xiaomi σε λειτουργία: Γενικά ευχαριστημένος από τον xiami με μια πρώτη ματιά. Θα μπει μια φτηνή θήκη για να μην γίνει χάλια. Το καλώδιο δίνει όσο ρεύμα χρειάζεται το note 3: O anker μπορεί να δίνει μια πιο "premium" αίσθηση αλλά είναι αρκετά πιο ακριβός. Κοντά στα 20€ (χωρίς μεταφορικά) σε σχέση με τα 13€ του xiaomi. Έκανα μια πλήρη φόρτιση του note 3 και έπεσε μόνο ένα λαμπάκι. Θα επανέλθω μέσα στην εβδομάδα. 1
nikosdet Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2015 Φίλε μπορείς να μου πεις πότε την παρήγγειλες και το έλαβες σήμερα; Ελπίζω να έρθει την ερχόμενη εβδομάδα καθώς μετά θα λείπω και πάει...
Προτεινόμενες αναρτήσεις