Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ας τα παρουμε απτην αρχη:Περσυ περιπου απριλιο,κατι επαθε το pc και δεν εστελνε σημα στην οθονη,αρα δεν μπορουσα να το χρησιμοποιησω,και σε καποια φαση δεν ανοιγε.Το πηγα στο πλαισιο,μουπαν να αγορασω καινουργια καρτα γραφικων,μητρικη καρτα,μνημη ram,ψηκτρα, και νεο επεξεργαστη επειδη ειχε "καει" η προηγουμενη μητρικη και τα "χαλασε ολα".Εγω τι να κανω,μιας και δεν ειχα αλλη επιλογη και χρειαζομουν οπωσδηποτε υπολογιστη,αγορασα ολα τα απαραιτητα.Προχτες,εψαχνα τα κουτια των καινουργιων εξαρτηματων του υπολογιστη,και μεσα στα κουτια ηταν τα παλια εξαρτηματα του προηγουμενου υπολογιστη,και μιας και ειχα παρει αλλο κουτι για τον υπολογιστη αρα μου περισσευε το προηγουμενο,απο περιεργια ειπα να το συναρμολογισω και να δω αμα εστω ανοιγει.Να επισημανω οτι δεν ειχα εξτρα σκληρο δισκο για τον παλιο υπολογιστη,τα μονα εξαρτηματα που ειχαν μεινει ηταν η μητρικη,2 στικακια ραμ,ο επεξεργαστης και η ψηκτρα,μαζι και με την προηγουμενη καρτα γραφικων.Μου περισσευε και ενα τροφοδοτικο απτον υπολογιστη που χρησιμοποιω τωρα μιας και το αλλαξα προσφατα,και το εβαλα στον προηγουμενο.Αρα τον συναρμολογω,και τον συνδεω στην τηλεοραση μεσω HDMI απτην καρτα γραφικων.Ο υπολογιστης ανοιξε κανονικα,η ψυκτρα δουλευε ,και αρχισε να δειχνει το boot screen.Μια χαρα μου φανηκε πως δουλευε,και απλα μου ελεγε πως δεν εχω hard drive που οντως δεν ειχα,και λογικα ηταν να μην δουλευει κανονικα χωρις σκληρο δισκο.Αρα το πλαισιο μου ειπε ψεματα?Η μπορει να εφταιγε κατι αλλο που να μην τοχω ανακαλυψει απλα ανοιγοντας τον υπολογιστη χωρις σκληρο?

• Like 1
  • Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Εμμμ... Το πλαίσιο... δεν είναι... και πολύ... αξιόπιστο.

Αυτό!

Δηλαδη πραγματικα υπαρχει περιπτωση να ειπαν και ψεμματα?

Δημοσ.

Φυσικά και υπάρχει περίπτωση να είπαν ψέματα. Μπορούσαν να σου το κάνουν σε οποιοδήποτε κατάστημα. Αν κατάλαβαν ότι δεν έχεις και γνώσεις πάνω στο θέμα ειδικά. Κάηκε λέει η μητρική και τα χάλασε όλα χαχαχα

• Like 5
Δημοσ.

Το πηγα στο πλαισιο,μουπαν να αγορασω καινουργια καρτα γραφικων,μητρικη καρτα,μνημη ram,ψηκτρα, και νεο επεξεργαστη επειδη ειχε "καει" η προηγουμενη μητρικη και τα "χαλασε ολα".

Μέχρι εδώ διάβασα.

Από εκεί και ύστερα κατάλαβα πως είναι η ιστορία ενός ακόμα τυπά που τον πιάσανε τέρμα κότσο.

Δηλαδη πραγματικα υπαρχει περιπτωση να ειπαν και ψεμματα?

Ή αυτό ή κάηκε και η ψήκτρα μαζί με τ'άλλα...

• Like 3
Δημοσ.

Μέχρι εδώ διάβασα.

Από εκεί και ύστερα κατάλαβα πως είναι η ιστορία ενός ακόμα τυπά που τον πιάσανε τέρμα κότσο.

Ή αυτό ή κάηκε και η ψήκτρα μαζί με τ'άλλα...

τι απατεωνες αισχος πραγματικα...αρα τωρα με ενα hdd και ενα copy τον windows θα μπορω να ξαναχρησιμοποιω κανονικα τον παλιο υπολογιστη?Εχω ηδη ενα cd drive να του βαλω για την εγκατασταση,αρα θα ειναι οκ αμα παρω εναν σκληρο?

Δημοσ.

κ μενα ετσι μου χαν πει καποτε, οτι καηκαν 3-4 εξαρτηματα λογω μητρικης κ επρεπε να τα αλλαξω. 

Δημοσ.

κ μενα ετσι μου χαν πει καποτε, οτι καηκαν 3-4 εξαρτηματα λογω μητρικης κ επρεπε να τα αλλαξω. 

κοιτα δω απατεωνια ρε γαμωτο...ειναι σοβαροι τωρα?400 ευρω εξτρα για εξαρτηματα επειδη "καηκαν" τα προηγουμενα.Τρομερο!Δοκιμασε και συ αμα τα εχεις ακομα να τα ξαναδουλεψεις μπας και εξαπατησαν και σενα

Δημοσ.

Συγνωμη που θα σου το πω αλλα σου τον επιασαν τον κωλο... και εμενα μου τον επιασαν αρκετες φορες! Το πλαισιο ειναι οτι χειροτερο! Την επαθα παρα πολλες φορες μεχρι να μαθω... Προιοντα TurboX, @work και service πλαισιο μακρια!!! Μου εχουν πει κι εμενα φοβερα ψεμματα και διαβασα και κατι ιστοριες κι ανατριχιασα! 

• Like 1
Δημοσ.

κοιτα δω απατεωνια ρε γαμωτο...ειναι σοβαροι τωρα?400 ευρω εξτρα για εξαρτηματα επειδη "καηκαν" τα προηγουμενα.Τρομερο!Δοκιμασε και συ αμα τα εχεις ακομα να τα ξαναδουλεψεις μπας και εξαπατησαν και σενα

η αληθεια ειναι οτι δεν τα χω δοκιμασει αν δουλευουν γιατι μπορει οντως να ναι καμμενα κ φοβαμαι μην χαλασουν κ αυτα που δουλευουν  :)

Δημοσ.

Απλά είναι να μη μυριστούν αφελή πελάτη.

Αφού δε σε βάλανε να πάρεις και οθόνη...

Όπως είπε ένας φίλος πριν λίγο, "τους παππούδες λυπάμαι που πηγαίνουν εκεί..."

τι απατεωνες αισχος πραγματικα...αρα τωρα με ενα hdd και ενα copy τον windows θα μπορω να ξαναχρησιμοποιω κανονικα τον παλιο υπολογιστη?Εχω ηδη ενα cd drive να του βαλω για την εγκατασταση,αρα θα ειναι οκ αμα παρω εναν σκληρο?

Ίσως κάποιο από τα εξαρτήματα όντως να έχει πρόβλημα, ίσως και όχι.

Πάντως όλα μαζί να καιγόντουσαν μόνο με κεραυνό :P

Δημοσ.

Απλά είναι να μη μυριστούν αφελή πελάτη.

Αφού δε σε βάλανε να πάρεις και οθόνη...

Όπως είπε ένας φίλος πριν λίγο, "τους παππούδες λυπάμαι που πηγαίνουν εκεί..."

Ίσως κάποιο από τα εξαρτήματα όντως να έχει πρόβλημα, ίσως και όχι.

Πάντως όλα μαζί να καιγόντουσαν μόνο με κεραυνό :P

Το πολυ να ειναι καμια καρτα γραφικων οπου αυτη ηταν μαπα η προηγουμενη αν και δεν νομιζω γιατι την συνδεσα με την τηλεοραση και μια χαρα εδειχνε το boot screen
Δημοσ.

Πραγματικα οι μεγαλες αλυσιδες ειναι πολυ απαταιωνες!!! πριν 4 χρονια (αν θυμαμαι καλα) ''κρεμασαν'' τα windows σε pc ενος φιλου μου και το πηγε τοτε στα multirama απο οπου τον ειχε αγορασει... του ειπαν οτι καηκε το τροφοδοτικο (!!!!!!!!).... Οταν τελικα βρηκα χρονο να το δω εγω το pc του (μιας και μενουμε σε διαφορετικη πολη) ανοιξα το case και ειχαν αποσυνδεσει ολα τα ρευματα.. ακομα και πανω απο την μητρικη... επισης επεσαν αλλοι δυο ''καμμενοι'' υπολογιστες που απλα ειχαν καμμενο τροφοδοτικο...

By the way φιλε μου τα συπτωματα του υπολογιστη σου οδηγουν περιπου σε καμμενο τροφοδοτικο... ο επεξεργαστης εχει τοσες ασφαλειες για υπερταση που δεν καιγεται σχεδον με τιποτα..

Δημοσ.

άρχισε πάλι το θάψιμο στο plaisio δεν το νομίζω να συνέβη που περιγράφεις  τουλάχιστον από προσωπική εμπειρία ετών και έχοντας χρησιμοποιήσει πολλούς υπολογιστές (laptop,desktop) έχω μείνει απόλυτα ευχαριστημένος όσο από τον υπολογιστή όσο και από την τεχνική υποστήριξη του πλαισίου στην Λάρισα . Που είναι το χαρτί από το service πλαίσιο με την αναφορά του τεχνικού και ποιοι δοκιμαστικοί έλεγχοι έγιναν 

Δημοσ.

Όντως και εμένα μου φαίνεται περίεργο..

Πάντως γενικά αν πηγαίνεις στο service και τους αφήνεις εν λευκώ να κάνουν ότι θέλουν και μυριστούν οτι είσαι άσχετος,αυτά που περιγράφεις μπορεί να συμβούν.

Και όχι μόνο στους υπολογιστές.Τα ίδια γίνονται και με τα αυτοκίνητα στα service,με τους διάφορους τεχνικούς(πχ ηλεκτρολογους υδραυλικούς) ακόμη και με τους γιατρούς.

Γι'αυτό όταν είναι να πληρώσουμε πάντα το ψαχνουμε καλά,ζητάμε δεύτερες τρίτες γνώμες κάνουμε έρευνα αγοράς και μετά αποφασίζουμε.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...