cpgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Επειδη εχω αδιαβροχο κινητο ειμουνα συνηθισμενος να μην το προσεχω κοντα σε νερο.. μετα απο κανα 6μηνο χρησης προσπαθουσα να καθαρισω το τζαμι μπροστα και εριξα νερο αβιαστα απο πανω ...στεγνωνω ανοιγω την οθονη και ειχε κανει κατι γραμμες..οπα λεω περασε νερο παω να το κλεισω και πριν προλαβω ξεκινησε να αναβοσβηνει η οθονη και στο τελος μαυρισε τελειως και μετα απο λιγο εκλεισε και το κινητο..οκ λεω παει το κινητο...Μετα απο μια εβδομαδα μεσα στο ρυζι το ανοιγω ..σαν καινουριο δεν ειχε κανενα προβλημα ολα λειτουργουσαν οκ.. Οποιοσδηποτ εχει αντιστοιχο προβλημα πριν παει σε αντιπροσωπιες και σερβις κλπ ας το δοκιμασει απλα να το αφησετε 5+ μερες + κανετε ενα κενο αερος στη σακουλα με το ρυζι για να δουλεψει ποιο γρηγορα/αποδοτικα.. 2
aekoupoli Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το κινητο πες για να μην το παρουμε για αδιαβροχο
tsilitheo1 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Αβιαστα ερχομαι στον χωρο σου....αυτο μου φερνει στον νου το ποστ σου...και οσον αφορα την συμβουλη σου για το ρυζι την διαβασες εδω μεσα και ειπες να την μηρυκασεις λιγακι να φανει δικη σου.....αν σου ειχε μαυρισει η οθονη το ρυζι ολης της κινας δεν θα στην εσωνε....απλα κατι να πεις... 1
qsis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Εμένα το z1 μου πήρε τελικά νερό και ακόμα δε το έχω πάει service Δύσκολα θα επένδυα ξανά σε κάτι τέτοιο μιας και με έκανε υπερβολικά απρόσεκτο με το νερό και τελικά δε δουλεύει όπως πρέπει Στο δικό μου πρέπει να έχει βραχυκυκλωσει η μπαταρία γιατί με φορτιστή αντιδρά κάπως, αλλά δυστυχώς δε μπορώ να την αλλάξω μόνος μου, ούτε να την αφαιρούσα εκείνη τη στιγμή μπας και έσωζα τη κατάσταση. Μετά από αυτό έμαθα ότι εκτός από "αδιάβροχο" δε θα ξαναπαρω ποτέ και συσκευή που δεν αλλάζει η μπαταρία. Ευτυχώς υπάρχει και το g4 αν χρειαστεί ξανά στο μέλλον να παρθεί συσκευή, γιατί όλες οι άλλες ναυαρχίδες (πλην και του note 4) i-phoneιζουν χωρίς λόγο
cpgr Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Το κινητο πες για να μην το παρουμε για αδιαβροχο Z1 compact αλλα απο τις πολλες πτωσεις χαλασε η αδιαβροχοποιηση ..το πρωτο καιρο μια χαρα δουλευε Αβιαστα ερχομαι στον χωρο σου....αυτο μου φερνει στον νου το ποστ σου...και οσον αφορα την συμβουλη σου για το ρυζι την διαβασες εδω μεσα και ειπες να την μηρυκασεις λιγακι να φανει δικη σου.....αν σου ειχε μαυρισει η οθονη το ρυζι ολης της κινας δεν θα στην εσωνε....απλα κατι να πεις... Δε σχολιαζω - το μονο που κανω ειναι να δινω μια συμβουλη στο φορουμ απο προσωπικη εμπειρια take it or leave it - Εμένα το z1 μου πήρε τελικά νερό και ακόμα δε το έχω πάει service Δύσκολα θα επένδυα ξανά σε κάτι τέτοιο μιας και με έκανε υπερβολικά απρόσεκτο με το νερό και τελικά δε δουλεύει όπως πρέπει Στο δικό μου πρέπει να έχει βραχυκυκλωσει η μπαταρία γιατί με φορτιστή αντιδρά κάπως, αλλά δυστυχώς δε μπορώ να την αλλάξω μόνος μου, ούτε να την αφαιρούσα εκείνη τη στιγμή μπας και έσωζα τη κατάσταση. Μετά από αυτό έμαθα ότι εκτός από "αδιάβροχο" δε θα ξαναπαρω ποτέ και συσκευή που δεν αλλάζει η μπαταρία. Ευτυχώς υπάρχει και το g4 αν χρειαστεί ξανά στο μέλλον να παρθεί συσκευή, γιατί όλες οι άλλες ναυαρχίδες (πλην και του note 4) i-phoneιζουν χωρίς λόγο Nαι η αληθεια ειναι οτι θελει πολυ προσοχη η συσκευη για να δουλευει οπως πρεπει και σε "real life" καταστασεις δεν ειναι ευκολο.. Μπαταρια μπορεις να πας στο σονυ service να στην αλλαξουν...και εγω δεν μπορουσα να την αφαιρεσω αλλα προφανως εχει καποια δικλειδα ασφαλειας που σβηνει το κινητο αποτομα εαν ανιχνευσει υγρασια 1
qsis Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2015 γενικά πάντως δε με πείθει το "αδιάβροχο" κινητό πλέον, δεν είναι κάτι που εμπιστεύομαι
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα