thelos257 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 7 Ιουνίου 2015 Καλημερα σας χθες το βραδυ κατα τις 19:00 εχω αγορασει το Lenovo G710 με τα παρακατω χαρακτηριστικα: Οθόνη:Μέγεθος: 17.3''Τεχνολογία: HD LEDΑνάλυση: 1600 x 900Επεξεργαστής:Κατασκευαστής: IntelΜοντέλο: N3550Τεχνολογία: Dual-CoreΣυχνότητα: 2.3 GHzΜνήμη Cache: 2 MBΓραφικά:Intel HD Graphics 4600 & NVIDIA GeForce GT 820M 2GB dedicatedΜνήμη:4 GB 1600 MHz DDR3L SDRAM (Up to 8 GB)Σκληρός Δίσκος:1 TB - SATA - 5400 rpmΉχος:Dolby Advanced Audio™Αρ. Ηχείων: 2 x 1.5 WΚάμερα:ΕνσωματωμένηΑνάλυση: 720pΔίκτυα:Ethernet 10/100MbpsWi-Fi 802.11b/g/nBluetooth v4.0Συνδέσεις:1 x USB 3.02 x USB 2.01 x HDMI1 x VGA1 x RJ-451 x Combo Audio/Microphone1 x Μονάδα ανάγνωσης ψηφιακών μέσων SD πολλών μορφώνΜπαταρία & Τρoφοδικό:Ιόντων λιθίουΠαρεχόμενη ισχύς: 4 Cell Li-IonENERGY STAR QualifiedΤροφοδοτικό: AC 65 WΔιαστάσεις & Βάρος:Διαστάσεις: 418 x 278 x 36.8 mmΒάρος: 2.9 kg Φωτογραφιες: Το περιβαλλον του: Ερωτησεις-Αποριες: 1) Πως μπαινω στο BIOS ; 2) Μπορω να κανω τα recovery σε dvd ή μονο σε USB ; 3) Πως βοοτάρω απο το usb ; 4) Πως ενεργοποιηω την δευτερη καρτα γραφικων ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Στο δικο μου lenovo παντως υπαρχει ενα μικρο κουμπακι διπλα απο την θυρα της φορτισης. Οταν ειναι κλειστο, το πατας και σου βγαζει menu για BIOS, boot menu κτλπ. Οταν εισαι στα windows και το πατησεις σου βγαζει menu για recovery 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουνίου 2015 Στο δικο μου lenovo παντως υπαρχει ενα μικρο κουμπακι διπλα απο την θυρα της φορτισης. Οταν ειναι κλειστο, το πατας και σου βγαζει menu για BIOS, boot menu κτλπ. Οταν εισαι στα windows και το πατησεις σου βγαζει menu για recovery Ποιο μοντελο εχεις φιλε μου ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
makiskous Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 1. κατα την εκκινηση πατας Fn+F2 2. δεν κανω ποτε οποτε δεν μπορω να σε βοηθησω, αν και το one key rescue system της Lenovo ειναι μια καλη αρχη 3. αλλαζεις το μενου απο το bios συμφωνα με το 1. 4. ουτε εδω μπορω να βοηθησω αλλα υπαρχουν πολλοι οδηγοι στο διαδικτυο κατοχος G500. Μεγεια το μηχανημα!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
hliastsek Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Ποιο μοντελο εχεις φιλε μου ; g50-70 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spiti Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 πήρα 2 τέτοια το ένα το πήγα για service στις 20μέρες (bad sectors) αλλά δεν ξέρω αν το κακομεταχειρίστηκε ο χρήστης το 2ο είχε ένα μπλε πιξελ από την μαμά του (απαράδεκτο , άλλο να το αποκτά αργότερα γιατί δείχνει οτι ο ποιοτικός έλεγχος είναι κουκουρουκου) και στις 20 ημέρες .... μάλλον μητρική το έστειλα και θα δω. γενικά ....ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. το τεράστιο πλεονέκτημα του μηχανήματος είναι η βάση για αναβάθμιση του επεξεργαστή. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 10 Ιουνίου 2015 πήρα 2 τέτοια το ένα το πήγα για service στις 20μέρες (bad sectors) αλλά δεν ξέρω αν το κακομεταχειρίστηκε ο χρήστης το 2ο είχε ένα μπλε πιξελ από την μαμά του (απαράδεκτο , άλλο να το αποκτά αργότερα γιατί δείχνει οτι ο ποιοτικός έλεγχος είναι κουκουρουκου) και στις 20 ημέρες .... μάλλον μητρική το έστειλα και θα δω. γενικά ....ισχύει το ότι πληρώνεις παίρνεις. το τεράστιο πλεονέκτημα του μηχανήματος είναι η βάση για αναβάθμιση του επεξεργαστή. Καλημερα στο προτελευταιο συμφωνω οτι πληρωσεις θα παρεις Ετσι παει αλλα εγω ειμαι απολυτα ευχαριστημενος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gsisr Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Απο ποιότητα υλικών δε μου άρεσε καθόλου δυστυχώς.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Απο ποιότητα υλικών δε μου άρεσε καθόλου δυστυχώς.. Για μενα ειναι μια χαρα σε ολα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Έχω το g770 της lenovo, και δεν έχω την καλύτερη άποψη... Με το που έλειξε η εγκύηση, χάλασε ο σκληρός, έτσι ξαφνικά... Τώρα έβαλα εναν SSD μέσα.. Σου συνιστώ να κάνεις τακτικά backup τα αρχεία σου. Αν σκέφτεσαι να βάλεις linux, ή να κάνεις update τα drivers στα windows, καλή επιτυχία σου εύχομαι! Εμένα τουλάχιστον, είναι hardware branded, οπότε τα official της amd gpu δεν τα αναγνωρίζει, μόνο απο το site της lenovo είναι συμβατά, που είναι 2+ χρόνων παλιά. Για linux δεν βρήκα καν συμβατά drivers. fail. Ποιότητα κατασκευής δεν είναι κακή, αλλά ούτε κ κάτι ιδιαίτερο... Τα κουμπιά για τα left&right click, έχουν κακή αίσθηση πάντως, και το touchpad δεν αποκρίνεται άμεσα, σαν έχει ενα μικρό lag στην αρχή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Έχω το g770 της lenovo, και δεν έχω την καλύτερη άποψη... Με το που έλειξε η εγκύηση, χάλασε ο σκληρός, έτσι ξαφνικά... Τώρα έβαλα εναν SSD μέσα.. Σου συνιστώ να κάνεις τακτικά backup τα αρχεία σου. Αν σκέφτεσαι να βάλεις linux, ή να κάνεις update τα drivers στα windows, καλή επιτυχία σου εύχομαι! Εμένα τουλάχιστον, είναι hardware branded, οπότε τα official της amd gpu δεν τα αναγνωρίζει, μόνο απο το site της lenovo είναι συμβατά, που είναι 2+ χρόνων παλιά. Για linux δεν βρήκα καν συμβατά drivers. fail. Ποιότητα κατασκευής δεν είναι κακή, αλλά ούτε κ κάτι ιδιαίτερο... Τα κουμπιά για τα left&right click, έχουν κακή αίσθηση πάντως, και το touchpad δεν αποκρίνεται άμεσα, σαν έχει ενα μικρό lag στην αρχή. Καλημερα δεν ειναι ολα τα λαπτοπσ που βγαινουν σκαρτα φιλε μου ορισμενα ναι ορισμενα οχι ειναι καθαρα θεμα τυχης αυτο και οχι του κατασκευαστη. Παντος σε μενα μου βγηκε μια χαρα πατιουνται τα κουμπακια χωρις κανενα προβλημα απολυτος δοξα τον θεον και το touchpad δουλευει επιτυχες συνδεσα και ποντικη με usb οποτε οποτε θελω το απενεργοποιω δεν τυθεται θεμα. Linuxs δεν σκοπευω να βαλω ποτε μου θα τα αφησω ετσι οπως ηρθαν απο το εργοστασιο δεν θα τα πειραζω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
g8anos Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλημερα δεν ειναι ολα τα λαπτοπσ που βγαινουν σκαρτα φιλε μου ορισμενα ναι ορισμενα οχι ειναι καθαρα θεμα τυχης αυτο και οχι του κατασκευαστη. Παντος σε μενα μου βγηκε μια χαρα πατιουνται τα κουμπακια χωρις κανενα προβλημα απολυτος δοξα τον θεον και το touchpad δουλευει επιτυχες συνδεσα και ποντικη με usb οποτε οποτε θελω το απενεργοποιω δεν τυθεται θεμα. Linuxs δεν σκοπευω να βαλω ποτε μου θα τα αφησω ετσι οπως ηρθαν απο το εργοστασιο δεν θα τα πειραζω. Καλά ναι, προφανώς, δεν πάω να βγάλω σκάρτη την lenovo σαν εταιρία ... Απλα παρέθεσα την δικη μου προσωπική εμπειρία με ένα παρόμοιο μοντέλο, και την άποψη μου ... Η πλάκα είναι οτι σε οτι reviews ειχα ψαξει στο ιντερνετ, κανενας, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, απο forums και επίσημα test sites, δεν ανέφερε το branded hardware... MA KANEΝΑΣ !!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thelos257 Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2015 Καλά ναι, προφανώς, δεν πάω να βγάλω σκάρτη την lenovo σαν εταιρία ... Απλα παρέθεσα την δικη μου προσωπική εμπειρία με ένα παρόμοιο μοντέλο, και την άποψη μου ... Η πλάκα είναι οτι σε οτι reviews ειχα ψαξει στο ιντερνετ, κανενας, ΜΑ ΚΑΝΕΝΑΣ, απο forums και επίσημα test sites, δεν ανέφερε το branded hardware... MA KANEΝΑΣ !!!!!! Δεν τα αναφερνουν αυτα οπως και να χει το θεμα προσωπικη αποψη του καθενου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα