panos195 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Καλημερα παιδια εχω ενα θέμα με τον επεξεργαστη του τιτλου.Ανοιγω το prime 95 η και απο aida64 και κανω τα στρες τεστ το κακο ειναι οτι μεσα σε 5 δευτερολεπτα πιανει με την μια 95+ βαθμους απλα το κοβω πριν προλαβει και με κλεισει τον υπο!Εχω αλλαξει παστα και ψυκτρα απο εναν αλλον υπο που εχω αλλα παλι τα ιδια ! Το συστημα μου αποτελειται απο asus vi hero c2 z87 ,cpu i74790k,gpu msi gtx 970,corsair cx750m ,corsair vengeance 8gb 1600 cl9 και κουτι εχω το cm stryker! τι μπορει να φταιει ; Επεξ/σία 10 Ιουνίου 2015 από panos195 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Inler Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Παταει καλα η ψυχτρα επανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Με εργοστασιακή ψυκτρα είσαι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 ναι παταει κανονικα η ψυκτρα ! με την στοκ ειμαι ακομα στο μελλον καποια καλυτερη εχω δοκιμασει και αλλη στοκ επανω αλλα παλι τα ιδια ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 στην αλλη στοκ ψυκτρα εβαλε παστα?η και στην πρωτη εβαλες παστα?γτ ειχε ηδη και μπορει να την μπουκωσες...η μηπως την βιδωσες και υπερβολικα πολυ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 βασικα μεχρι να βαλεις ψυκτρα μη κανεις stress tests. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Βασικά με αυτές τις θερμοκρασίες όσο και με λες εσύ το αντίθετο κατά 99% δεν έχεις κάτσει καλά η ψήκτρα! Τα μαμηνενα τα push pins άνετα σου δίνουν την εντύπωση ότι έχουν κουμπώσει ενώ δεν. Θέλουν αρκετή πίεση! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 στην αλλη στοκ ψυκτρα εβαλε παστα?η και στην πρωτη εβαλες παστα?γτ ειχε ηδη και μπορει να την μπουκωσες...η μηπως την βιδωσες και υπερβολικα πολυ? ναι τα εχω καθαρισει καλα και την εβαλα ουτε υπερβολικη ουτε ελαχιστη παστα δεν εβαλα! Βασικά με αυτές τις θερμοκρασίες όσο και με λες εσύ το αντίθετο κατά 99% δεν έχεις κάτσει καλά η ψήκτρα! Τα μαμηνενα τα push pins άνετα σου δίνουν την εντύπωση ότι έχουν κουμπώσει ενώ δεν. Θέλουν αρκετή πίεση! φιλε μου εχει κατσει καλα μπορω να ανεβασω και φωτο αν θελεις να δεις Γενικα ομως ποσο θερμοκρασια επρεπε να ειχα με την στοκ σε πριμε και στο αλλο προγραμμα ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Οση γραφεις θα επρεπε να εχεις, η οποια ειναι παρα πολυ. Αλλαξε ψυκτρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
WalkerSW Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Σε στοκ καταστάσεις ακόμη και με την εργοστασιακή δεν θα έπρεπε να πηγαίνει πάνω από 85-90 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Με prime? Πιστευω ανετα παει πανω απο 90. Και αυτοι οι 5 βαθμοι διαφορα δεν υποδηλωνουν αν δε παταει η ψυκτρα καλα. Αν δε παταγε με prime μετα απο 10 λεπτα θα εκλεινε το μηχανημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Οση γραφεις θα επρεπε να εχεις, η οποια ειναι παρα πολυ. Αλλαξε ψυκτρα ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου απλα πιστευω οτι και ο walker γιατι μου φαινεται περιεργο! σε ι5 2500 σοκετ 1155 ενα τριλεπτο τον αφησα σε πριμε και με το ζορι πηγε 78 βαθμους! Σε στοκ καταστάσεις ακόμη και με την εργοστασιακή δεν θα έπρεπε να πηγαίνει πάνω από 85-90 ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου μηπως εχει θεμα ο επεξεργαστης; Με prime? Πιστευω ανετα παει πανω απο 90. Και αυτοι οι 5 βαθμοι διαφορα δεν υποδηλωνουν αν δε παταει η ψυκτρα καλα. Αν δε παταγε με prime μετα απο 10 λεπτα θα εκλεινε το μηχανημα. ουτε λεπτο δεν τον αφησα με τη παραπανω θερμοκρασια να αγγιζει τους 97 βαθμους! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
rfc Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Στο λεπτο τοτε παιζει θεμα πατηματος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
panos195 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Στο λεπτο τοτε παιζει θεμα πατηματος παταει καλα φιλε μου αυτο ειναι το θεμα ! απο την πισω μερια ολα τα πλαστικα εχουν βγει και κλικ ακουστικε οταν την εβαλα και μαζι με τεχνικο την βαλαμε ! λετε να εχει θεμα ο επεξεργαστεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TheELF Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Μπες στο bios και ψάξε της ρυθμίσεις, άνετα μπορεί η μητρική να ανεβάζει παραπάνω τάση από ότι χρειάζεται ή ακόμα και να έχει κάνει ένα overclock από μόνη της,παρακολούθησες συχνότητες την ώρα που το τρέχεις το prime; Το core temp επίσης μπορεί να σου δείχνει το vcore σε πραγματικό χρόνο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα