Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Την τρίτη της κάμερα ανακοίνωσε η Xiaomi, η οποία δανείζεται τον σχεδιασμό με το πρωτότυπο μοντέλο (Yi Camera) αλλά δεν έχει σχέση με την Yi Sport/ Mi Sport Camera που ανακοίνωσε πριν μερικούς μήνες.Η νέα κάμερα της Κινέζικης εταιρείας έχει αισθητήρα υπέρυθρων 940mm και ευρυγώνιο σύστημα φακών 111° με διάφραγμα f/2.0 και μπορεί να τραβήξει καθαρές φωτογραφίες, ακόμα και την νύχτα, χωρίς την χρήση τεχνητού φωτισμού.

Πέρα από φωτογραφίες, τραβάει video ανάλυσης 1280 x 720 pixels (πιθανότατα στα 20fps) και ενσωματώνει WiFi, ενώ επιπλέον “στριμάρει” ζωντανά εικόνα στην φορητή συσκευή του χρήστη. Το κόστος της Xiaomi Yi Camera Night Vision Edition είναι ¥149 (περίπου $22).

Δημοσιευμένη Εικόνα

Link.png Site: GSMArena

Link.png Site: Xiaomi

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Μου φαίνεται θα πάρω 2-3 κιλά να έχω. Έρχονται και διακοπές, θα λείπουμε και από το σπίτι. Χρειάζονται.

Αρκεί να μην μας τις κλέψουν και αυτές μαζί.

• Like 1
Δημοσ.

Μια ερώτηση γιατί με ενδιαφέρει το προϊόν. Αν δηλαδή πάρω αυτήν την κάμερα μπορώ να την συνδέσω απευθείας με το κινητό μου και να βλέπω live ότι βλέπει η κάμερα στο κινητό μου;

Δημοσ.

Μια ερώτηση γιατί με ενδιαφέρει το προϊόν. Αν δηλαδή πάρω αυτήν την κάμερα μπορώ να την συνδέσω απευθείας με το κινητό μου και να βλέπω live ότι βλέπει η κάμερα στο κινητό μου;

αναλογα το κινιτο

Δημοσ.

Θα βγει σε δυο εκδοσεις.

Με IR και χωρις.

Και οι δυο θα εχουν ιδιες δυνατοτητες.

Καταγραφη σε 720p 20fps

Σε micro-sd ή δικτυακο δισκο, cloud και stream.

Τροφοδοσια usb.

Δημοσ.

Γιατι ποιος δεν κυκλοφορεί με ένα wifi jammer μαζί του.

Σωστά, οι διαρρήκτες μόνο κατσαβίδι έχουν.

• Like 1
Δημοσ.

Το θέμα για τους διαρρήκτες δεν είναι οι κάμερες. Κρύβουν το πρόσωπο τους και τέλος. Δηλαδή με το που θα τους δεις στο κινητό σου όταν είσαι διακοπές στην άλλη άκρη της Ελλάδας τι θα κάνεις θα γυρίσεις πίσω τρέχοντας;

Όσο για την απενεργοποίηση τους υπάρχουν δεκάδες απλοί τρόποι. Κλείνεις τον γενικό του σπιτιού, ψεκάζεις με χρώμα την κάμερα κλπ.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...