Προς το περιεχόμενο

Lenovo TAB S8-50L αλλαγη rom / firmware ???

narcsoul

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλησπερα στη ομορφη παρεα του forum..

Eχω στη κατοχη μου το  Lenovo TAB S8-50L.

Το 1ο πραγμα που θα ηθελα να ξερω ειναι αν υπαρχει καπου σε καποιο λινκ η official rom του ετσι ωστε να την φλασαρω απο την αρχη για να μπορεσω να το rootαρω καθως μετα το update αυτο ειναι αδυνατο ( τουλαχιστον προς το παρον )

Ουσιαστικα εχω βρει τη rom μονο για τα μοντελα  Lenovo TAB S8-50F &  Lenovo TAB S8-50LC ! 

Τι τυχη !!!

Το 2ο και το πιο σημαντικο ειναι το εξης:

Αν φλασαρω πχ την rom για το  Lenovo TAB S8-50LC ετσι ωστε να παιρνει και τηλεφωνα ( πιθανολογω οτι φιλοξενουν το ιδιο hardware εσωτερικα ) ..θα το brick-αρω ??

Αναμενω με αγωνια την απαντηση σας !!

Ευχαριστω :)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εχετε καποια εξελιξη επι του θεματος,γινεται να φλασαρει κανεις τη rom 50LC στο μοντελο 50L,διοτι σκοπευω να το αγορασω μιας και δεν βρισκω το 50LC.Προφανως χρειαζομαι τη λειτουργια τηλεφωνου.Ευχαριστω και καλησπερες

Επεξ/σία από siakvas

Ναι δεν υπαρχει προβλημα. Μετα το φλασαρισμα λειτουργει οπως πριν με επιπλεον την προσθηκη λειτουργιας για τηλεφωνικές κλήσεις και μυνηματα :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

ΦΡΕΣΚΟ ΑΠΟ ΜΕΝΑ ΑΠO XDA

Lenovo TAB S8-50L
TABS8-50L_S000213_150618 (latest KK update - non carrier exclusive/unbranded)
CWM FULL DEVICE BACKUP

- This is a full backup from my Tab S8-50L. It was acquired using the temporary cwm recovery using social-design-concepts method explained here http://forum.xda-developers.com/andr...p-cwm-t2975096
- Before doing the backup, I did a factory reset and I didn't setup my google accounts or other things in order for this to be as clean as possible (sim wasn't inserted also). The zip file contains the cwm backup folder from my external sd storage.

Ways of restoring your system
Method 1: restore through cwm
a. Unzip the "clockwork" folder and copy/past on the root path of your external sd
b. Restore your system using the temporary cwm recovery solution mentioned at the beginning of my post
c. Optional: once done, you can then factory reset your device
Method 2: flashable
IF SOMEONE CAN MAKE A FLASHABLE ZIP THIS WOULD COME VERY HANDY LIKE RESTORING DEVICE BACK TO THE LATEST KK VERSION. ASK ME IF YOU NEED ANY OTHER FILES

- DOWNLOAD FULL CWM BACKUP FROM MY GOOGLE DRIVE
https://drive.google.com/open?id=0B9...1Y4cGdhNnJzcm8

- THE BACKUP DOES NOT CONTAIN PERSONAL INFO OF ANY KIND
- THIS IS NOT THE ORIGINAL FIRMWARE THE DEVICE CAME WITH. IT IS A FULL DEVICE BACKUP AFTER UPDATING TO THE LATEST KK UPDATE
- I AM NOT RESPONSIBLE IF YOU BRICK YOUR DEVICE. DO THIS AT YOUR OWN RISK. YOU SHOULD RESTORE THOUGH YOUR SYSTEM WITHOUT ISSUES
- *** ATTENTION *** - THIS IS NOT A FLASHABLE ZIP (YET)

Επεξ/σία από itasoulas

• 3 μήνες μετά...

Τελικά παιδιά δοκίμασε κανείς με σιγουριά να περάσει το firmware απ'ο s8-50lc στο s8-50l και έχει δουλέψει? Έχω πρόβλημα θέλω να κάνω downgrade σε kit kat  γιατί το lollipop update έχει πολλά bugs  και με το mic στο viber πχ  και με την μπροστινή κάμερα στο skype. Στο skype  ειδικά η κάμερα δεν λειτουργεί καθόλου ακόμα και μετά από  factory reset. 

Παίδες Καλησπέρα !!! Και εγώ έχω πρόβλημα με το Lenovo TAB S8-50L και με την κάμερα στο skype .  Έπειτα από την τελευταία ενημέρωση δεν λειτουργεί και εγώ έχω δοκιμάσει τα πάντα . Τίποτα ....

Τι μπορούμε να κάνουμε ;;;;

Ευχαριστώ Πολύ!!!

Παραθέτω και εγώ έναν οδηγό για να μετατρέψετε το S8-50L σε ένα κόσμημα και να κάνει και τηλεφωνικές κλήσεις περνώντας το firmware  από το S8-50LC. Tο έκανα και δούλεψε απροβλημάτιστα!!!!

Λοιπόν πρώτα θα πας σε αυτό το λινκ 

https://www.androidfilehost.com/?fid=95916177934524250

και θα πατήσεις το download, θα περιμένεις 10 sec και μετά θα πατήσεις σε έναν mirror για να ξεκινήσει να κατεβάζει  κατά προτίμηση τον πρώτο. Αφού το κατεβάσεις πήγαινε εδώ 

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=58934356&postcount=90

και κατέβασε το 

• PhoneFlashTool_4.3.0.0_external_win32.exe 
  • Lenovo_TAB_S850Driver_V1.0.1.msi 

Αυτά τα 2 όταν τα κατεβάσεις κάνε τα εγκατάσταση πρώτα το Lenovo driver και μετά το  Phone flash tool.

Αφού τελειώσεις με αυτό άνοιξε αυτό το λινκ 

http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=64068624&postcount=1342

Και ακολούθησε τις οδηγίες κατά γράμμα!!! Άρχισε από το

Downgrading procedure: 

και  κάτω γιατί το Phone flash tool  το έχουμε κατεβάσει ήδη. 

ΠΡΟΣΟΧΗ!!!

Στο βήμα 2 που λέει "Download the archive TABS8-50_Otkat.rar. Extract this rar to original firmware folder. You need to copy and replace existing files. (Suggestion: You might want to have 2 copies of original firmware, one unmodified, another with this rar extracted, just in case of course)"  θα πρέπει ήδη να έχουμε αποσυμπιέσει σε ένα φάκελο το firmware της συσκευής που κατεβάσαμε από το πρώτο λινκ που έδωσα που έχει όνομα  tabs8-50lc_s139_141010_ww14_bmain_row_us.

Αφού το αποσυμπιέσουμε πετάμε και τα 2 αρχεία από το  TABS8-50_Otkat.rar που κατεβάσαμε από τον guide στο βήμα 2 στον φάκελο "target bin" στον φάκελο του firmware που αποσυμπιέσαμε. Αυτό ήταν το δύσκολο κομμάτι. Μετά ακολουθείς την συνέχεια από τον guide στο xda και προχωράς στο βήμα 3,4 κτλ και δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αφού τελεώσει η διαδικασία και ανοίξει το τάμπλετ και μπεις και κάνεις τις αρχικές ρυθμίσεις για region ,wifi, κτλπ θα σου πεί ότι έχει βγεί update  για το firmware. Κανε την αναβάθμιση και άσε το να τελειώσει από μόνο του. Όταν ανοίξει ξανά θα είναι έτοιμο και super!!!  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D  :-D

Καλησπερα! Χρονια πολλα και καλη χρονια σε ολους :)

@Leftezog: Φιλε μου δε μπορω να ακολουθησω τον οδηγο που εχεις δωσει. Καπου κανω λαθος σου εχω στειλει pm. Οποτε εχεις χρονο σε παρακαλω απαντησε μου.

Ευχαριστω πολυ :)

• 5 μήνες μετά...

Καλησπέρα στην παρέα... Ονομάζομαι Δημήτρης

Θ ηθελα να ρωτησω πως μπορουμε να ροοταρουμε το lenovo tab s8-50L και επισης αφου γινει αυτην η διαδικασια να περασω μια custom recovery κατα προτίμηση την twrp και στο τελος να φλασαρουμε μια custom rom??? ευχαριστω!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...