Havik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) H on κατέβασε ρολά πλέον και επίσημα με ανακοίνωση στο site της «Παύση υπηρεσιών 30 Ιουνίου 2015» οπότε όσοι έχουμε on καλό είναι να ψάξουμε για εναλλακτικό πάροχο, αναφέρω μια προσφορά της wind που έγινε μέσω τηλεφώνου καθώς και προγράμματα από την hol και forthnet όπως αναφέρονται στο site, χωρίς κάποια ειδική προσφορά. Wind 20€ ανά μήνα, δέσμευση 24 μήνες. (στο site αναφέρει ο δεύτερος χρόνος 25€ αλλά λόγο προσφοράς το κάνουν 20€, προσοχή στο συμβόλαιο λοιπόν). Τέλος ενεργοποίησης δωρεαν 24 adsl Απεριόριστα σταθερά / υπεραστικά προς όλους 300’ προς κινητά 1 κάρτα sim με 2 ώρες (προς όλους ή μόνο wind? Ξέχασα να ρωτήσω….) Ή 1 κάρτα sim με 1GB ιντερνετ Δεν συμπεριλαμβάνετε εξοπλισμός (modem / router) αν ζητηθεί θα υπάρχει έξτρα χρέωση. Κρυφές χρεώσεις Tέλος Ενεργοποίησης 35.00 € Δωρεάν λόγο προσφοράςΥποστήριξη εξοπλισμού WIND (εφάπαξ) 19,90 € (δεν έχει δωρεάν εξοπλισμό, δεν θέλετε δεν παίρνετε, δεν πληρώνετε)Λογαριασμός Ηλεκτρονικού Ταχυδρομείου 1.99 €/μήνα13800 -Τμήμα Εξυπηρέτησης Πελατών 0.25 € Χρέωση ανά κλήση (το 1212 για βλαβες ειναι δωρεαν)Τέλος Απενεργοποίησης σε Περίπτωση Προσωρινής Φραγής Υπηρεσιών (λόγω οφειλών) 5.17 €αλλαγή προγράμματος ενεργοποιώντας πρόσθετη υπηρεσία 3.00 €Σε περίπτωση ενεργοποίησης σε νέα τηλεφωνική γραμμή ή μεταφορά ενεργής γραμμής σε νέα διεύθυνση, το κόστος είναι 75€ Hol Προσφορά από την HOL για τους συνδρομητές της ON Telecoms @adsl.gr double play GR + 300 23€ 24μηνοInternet έως24 MbpsΑπεριόριστα σταθερά Ελλάδος300' προς κινητά Ελλάδος hol double-play ευέλικτο 300΄ 20€ 24μηνοInternet έως24 Mbps300’ προς σταθερά & κινητά Ελλάδος Τεχνική Υποστήριξη 13844 (χωρίς χρέωση)[email protected] Κρυφές χρεώσειςΤέλος ενεργοποίησης(εφάπαξ)35,90 €Από τις 30/06 το hol email μεταφέρθηκε από το Windows Live mailΚλήσεις προς εθνικά σταθερά και κινητά εκτος χρόνου 0,0493 €/ λεπτό, προς σταθερά & 0,21€/ λεπτό, προς κινητάΤιμή πώλησης Τηλεπικοινωνιακού Εξοπλισμού modem/router (ADSL2+) 19,90 € εφάπαξΕπιπρόσθετο τέλος διακοπής σε περίπτωση “μη επιστροφής” χρησιδανεισμένου εξοπλισμού όταν διακόπτεται η υπηρεσία adsl internet 59,90 € εφάπαξΤέλος αλλαγής προγράμματος 12,00 € εφάπαξΤέλος Επανασύνδεσης σε περίπτωση προσωρινής διακοπής υπηρεσιών λόγω οφειλών 6,00 € εφάπαξΤέλος ανανέωσης συμβολαίου 3,00 € εφάπαξ Forthnet Forthnet 2play Απεριόριστα 24,90€ 18μηνο (0χι 24μηνο)Κλήσεις προς κινητά 12 ώρες ΔωρεάνΑπεριόριστες κλήσεις προς σταθεράADSL2+ Wi-Fi Router Δωρεάν50SMS/μήνα προς κινητά από PC ή tablet ΔωρεάνΤεχνική Υποστήριξη 13831 (χωρίς χρέωση_ Κλήσεις προς όλα τα κινητά 0,0299€/λεπτόΤέλος ενεργοποίησης υφιστάμενης τηλεφωνικής γραμμής 34,90€εφάπαξΤέλος μετατροπής υπηρεσίας(ισχύει για υποβάθμιση) 69,90€εφάπαξΜετά τα 50 δωρεάν sms 0,082€/sms Και μια ερώτηση ξέρετε ποιος θεωρείτε ότι έχει το χαμηλότερο / υψηλότερο ping? Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2015 από Havik 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Χαμηλότερο Ping ΟΤΕ και Forthnet. Υψηλότερο ping Wind! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
limplixos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Να προσθέσω στη wind : Υπάρχει και προσφορά που είναι ΚΑΙ και όχι Η (σχετικά με το 1GB και τις 2 ώρες που είναι προς όλους και όχι μόνο προς wind). Σου δίνουν και τα 2 με λίγα λόγια, οπότε απλά δεν ξαναπληρώνεις το καρτοκινητό σου ποτέ (όφελος πάνω από 100 ευρώ ετησίως) Επίσης μου είπαν πως ΔΕΝ χρεώνεται ο λογαριασμός. Με διαφορά η οικονομικότερη πρόταση. Από ποιότητα δε ξέρω... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 οπου και αν πας βεβαια ζητας fast path.Και πετας το zte να παρεις κανα σοβαρο ρουτερ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ELMastas Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Και εγω στην ON είμαι και ψάχνομαι αφού ρίχνουν φούντο (κατ εμέ πολύ ύποπτα πράγματα..) Θέλω να μάθω τι είναι καλύτερο απο πλευράς ποιότητας/ταχύτητας/ping και ιδιαίτερα τι να προσέξω όταν κοιτάξω για νέο πάροχο,πχ το Fast path το ζητάς στην αρχή στο συμβόλαιο η μετά όταν έχει γίνει η σύνδεση ? Με πήραν και απο την Nova και Δίνουν και κάτι προσφορές, που έχουν ενδιαφέρων,αλλά δεν ξέρω απο ποιότητα τι λένε,απο οτι θυμάμαι είναι Με δορυφορικό πιάτο και εξοπλισμό,πακέτο καναλιών, δωρεάν τηλεφωνο, ιντερνετ 24αρι κλπ 29.90 (για πάντα ) Πείτε γνώμες όσοι γνωρίζετε και το έχετε ψάξει παιδιά για να μην παω σε κάποια εταιρία και μετά μερικές μέρες το μετανιώσω .. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Και εγω στην ON είμαι και ψάχνομαι αφού ρίχνουν φούντο (κατ εμέ πολύ ύποπτα πράγματα..) Θέλω να μάθω τι είναι καλύτερο απο πλευράς ποιότητας/ταχύτητας/ping και ιδιαίτερα τι να προσέξω όταν κοιτάξω για νέο πάροχο,πχ το Fast path το ζητάς στην αρχή στο συμβόλαιο η μετά όταν έχει γίνει η σύνδεση ? Με πήραν και απο την Nova και Δίνουν και κάτι προσφορές, που έχουν ενδιαφέρων,αλλά δεν ξέρω απο ποιότητα τι λένε,απο οτι θυμάμαι είναι Με δορυφορικό πιάτο και εξοπλισμό,πακέτο καναλιών, δωρεάν τηλεφωνο, ιντερνετ 24αρι κλπ 29.90 (για πάντα ) Πείτε γνώμες όσοι γνωρίζετε και το έχετε ψάξει παιδιά για να μην παω σε κάποια εταιρία και μετά μερικές μέρες το μετανιώσω .. Καποιος θα την εξαγορασει οποτε οι πελατες δεν θα μεινουν στον αερα απλα θα αλλαξουν παροχο λογικα οπως εχεις γινει και στο παρελθον με αλλους Isp. κατα τα αλλα το fast path το ζητας οταν ενεργοποιηθεις οπως και καποιο διαφορετικο Profile απο το default αμα το θελεις πχ για μεγαλυτερη ταχυτητα.ναι το Nova ειναι με δορυφορικο πιατο απλα υπαρχει και το Nova go για να βλεπεις μερικαπραγματα απο pc/tablet.to nova go προυποθετει οτι εχεις ηδη Nova δορυφορικο.εξοπλισμο ειτε θα παρεις technicolor 5136v2 ειτε zte.μακαρι να πετυχεις το πρωτο αν εχουν περισσεψει τεμαχια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 @poulinos Τώρα στην On έχω fastpath 9db, γενικά είμαι καλά, από modem router αν δώσει ο νέος isp δωρεάν έχει καλός αλλιώς έχω το linksys 200wag και το Pirelli από On αν δεν χρειάζεται να το επιστρέψουμε (λόγο λουκέτου). @ELMastas Το fastpath το ζητάς (στην On το ενεργοποιούσες μόνος) στα θετικά είναι χαμηλότερο ping στα αρνητικά αν δεν είναι καλή η σύνδεση σου θα τρελαθείς στα DC, έχει δυο προφίλ ένα με 6db (που σε μένα δεν την παλεύει κάστανο) και το 9db, μετά είναι Interleaved 12db Και το μεγαλύτερο που δεν θυμάμαι πόσο είναι.Για την nova το θετικό είναι ότι έχεις πιάτο και δεν τρως bandwidth από IP TV, αν γουστάρεις ταινίες και αθλητικά οκ αλλιώς τσάμπα χρήματα. @ limplixosΝαι έτσι λέει στο site της wind λεπτά και Internet αλλά στην τηλεφωνική προσφορά μίλησε για ή το ένα ή το άλλο, πιθανό κάποιος άλλος πωλητής να κάνει καλύτερη προσφορά ή να μην ήταν ενημερωμένος ο υπάλληλος. Στον (Π)ote δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω η εποχή που δίναμε 80αρια€ το δίμηνο πέρασαν! Αν σαν κάνει κάποιος κάποια καλή προσφορά ενημερώστε να ξέρουμε τι γίνεται. Με δελεάζει η wind λόγο παροχών στο κινητό αλλά και χαμηλό πάγιο, αλλά δεν διαβάζω και τόσο καλά λόγια για το ping, άσε το θέμα με τις ip μικρό μεν αλλά μανουρα. Περι HOL δεν έχω ιδέα αλλά οικονομικά είναι η δεύτερη φτηνότερη και μετά η forthnet. Ποια από τις 3 έχει καλύτερο Ping δεν ξέρω, cyta και ote δεν ψήνομαι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Με συγχωρείτε που μπαίνω σφήνα. Για την διαδικασία της μεταφοράς τι πρέπει να κάνω? Παίρνω την Ον να τους πω ότι φεύυγω και τους λέω σε πιο πάροχο θα πάω ή παίρνω κατευθείαν τον πάροχο που θέλω να πάω? ευχαριστώ και συγνώμη για την σφήνα αλλά δεν έχω ξανά κάνει μεταφορά γραμμής/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Υπογράφεις στον νέο ISP συμβόλαιο και αναλαμβάνουν αυτή την διαδικασία διακοπής και μεταφοράς, είναι λίγο ποιο περίπλοκο αν έχεις δυο αριθμούς οπότε εκεί ρώτα τον νέο isp σου αν μπορεί να σου μεταφέρει και τους δυο αριθμούς. Το Pirelli κανονικά πρέπει να το επιστρέψουμε στην On καθώς είναι χρησιδάνειο, δεν ξέρω αν λόγο λουκέτου δεν χρειάζεται οπότε ρώτα (και ενημέρωσε μας ), θα είναι μλκια στον εκκαθαριστικό να δούμε κάνα 50αρι€ και καλά για τον εξοπλισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Οπότε μιλάω κατευθείαν με τον νέο πάροχο. Σύμφωνα με το ink δεν αναφέρει για επιστροφή εξοπλισμού. http://www.on.gr/export/sites/default/downloads/important-note.pdf όπως και εδώ λέει "χωρίς οποιοδήποτε περιορισμό" http://www.zougla.gr/greece/article/trexoun-ke-den-ftanoun-i-22000-sindromites-tis-on-telecoms Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μίλησα πριν λίγο μαζί τους και το odem πρέπει να το επιστρέψουμε πίσω με δικά μας έξοδα αποστολής . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Havik Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 (επεξεργασμένο) Προσφορά από την HOL για τους συνδρομητές της ON Telecoms @adsl.gr Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2015 από Havik 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
veteranos123 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Pouline ξέρεις τι modem δίνει η hol? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
leonidas_ Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Τώρα δίνει Technicolor η HOL 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Share Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 @poulinos Τώρα στην On έχω fastpath 9db, γενικά είμαι καλά, από modem router αν δώσει ο νέος isp δωρεάν έχει καλός αλλιώς έχω το linksys 200wag και το Pirelli από On αν δεν χρειάζεται να το επιστρέψουμε (λόγο λουκέτου). @ELMastas Το fastpath το ζητάς (στην On το ενεργοποιούσες μόνος) στα θετικά είναι χαμηλότερο ping στα αρνητικά αν δεν είναι καλή η σύνδεση σου θα τρελαθείς στα DC, έχει δυο προφίλ ένα με 6db (που σε μένα δεν την παλεύει κάστανο) και το 9db, μετά είναι Interleaved 12db Και το μεγαλύτερο που δεν θυμάμαι πόσο είναι. Για την nova το θετικό είναι ότι έχεις πιάτο και δεν τρως bandwidth από IP TV, αν γουστάρεις ταινίες και αθλητικά οκ αλλιώς τσάμπα χρήματα. @ limplixos Ναι έτσι λέει στο site της wind λεπτά και Internet αλλά στην τηλεφωνική προσφορά μίλησε για ή το ένα ή το άλλο, πιθανό κάποιος άλλος πωλητής να κάνει καλύτερη προσφορά ή να μην ήταν ενημερωμένος ο υπάλληλος. Στον (Π)ote δεν υπάρχει περίπτωση να επιστρέψω η εποχή που δίναμε 80αρια€ το δίμηνο πέρασαν! Αν σαν κάνει κάποιος κάποια καλή προσφορά ενημερώστε να ξέρουμε τι γίνεται. και να σου δωσει δωρεαν ο isp θα σου δωσει καμια βλακεια οποτε δεν λεει.τι να το κανεις το zte>καλυτερα παρε κανενα απο εμποριο ή βαλε το linksys. αν μπορεις να βαλεις πιο μικρο Margin με fast path θα κερδισεις σε ταχυτητα.και το wag200 ειναι πολυ καλο απλα σε χαλια γραμμες δεν ειναι οτι το καλυτερο. Επισης να του εχεις περασει το τελευταιο firmware .νομιζω ειναι το 1.01.09 ή 1.01.19 για annex a και 1.01.06 για annex b. υπαρχει βεβαια και Open wag firmware.ναι γενικα το καλο με το πιατο ειναι αυτο.ειναι ανεξαρτητο απο το router δεν τρως bandiwdth δεν εχεις θεμα οπως μπορει να εχεις με το ρουτερ αν γινει disconnect και παει λεγοντας.και ο οτε δινει Iptv με πιατο βεβαια.καλα ναι ουτε εγω θα πηγαινα ποτε στο οτε. 6 margin με fast path γενικα θελει καλη γραμμη για να παιξει καλα αλλα δεν χανει καποιος κατι να το δοκιμασει. λογικα το μεγαλυτερο Profile πρεπει να ειναι το 15. Pouline ξέρεις τι modem δίνει η hol? technicolor 5136v2.τιμιο για αυτο που ειναι και σταθερο σε χαλια γραμμες.νορμαλ wifi εσωτερικη κεραια εχει μην περιμενεις κατι τρελο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα