afentiko Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Θέλω να πάω να μείνω στο "άδειο" σπίτι του θείου μου που έχουν κλείσει το τηλέφωνο. Δε με ενδιαφέρει να έχω σταθερό γιατί την παλεύω με το κινητό και το ίντερνετ για συνομιλία. Που συμφέρει να κατευθυνθώ; Γιατί λίγο πολύ όπου και αν κοιτάξω έχουν μόνο double και triple play και βαριέμαι να παίρνω κάθε εταιρία να ρωτάω. Ενδιαφέρομαι για 24αρα σύνδεση περιοχή Βύρωνα στον Άγιο Λάζαρο (αν βοηθάει κάπου).
InfernoN Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 θα βαλεις σταθερο αλλα δεν θα εχεις πακετο σταθερου, δηλαδη θα εχεις σταθερο αλλα δεν θα το χρησιμοποιεις ποτε, μονο και μονο για το internet. δες και εδω http://www.insomnia.gr/topic/458085-internet-%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82-%CF%83%CF%84%CE%B1%CE%B8%CE%B5%CF%81%CF%8C/
afentiko Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δεν εννοούσα να μην έχω τηλεφωνική γραμμή (νούμερο) απλά να μη βάλω πρόγραμμα με ίντερνετ και τηλέφωνα, αυτό. Ευχαριστώ για την παράπεμψη πάντως.
InfernoN Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 http://www.forthnet.gr/ServicesDefault.aspx?a_id=6694 internet χωρις πακετο για τηλεφωνα, αυτο δεν εννοεις?
afentiko Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ναι ωραίος. Πιστεύεις forthnet μονόδρομος?
InfernoN Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Ε αυτο ειναι θεμα του καθενος ολοι εχουμε εμπειριες/εχουμε ακουσει γνωμες θετικες/αρνητικες απο ολους τους παροχους, στην τελικη ειναι τι θα βολεψει εσενα και ενα μεγαλο μερος τι ειναι "σταθερο" στην περιοχη που μενεις. Για παραδειγμα εγω σε ολους τους παροχους επιανα παντα την ιδια ταχυτητα, οποτε ειμαι forthnet για λιγοτερα χρηματα (απο οτε). hol ειχα μεγαλο προβλημα αποσυνδεσεων. Τα 2 σημαντικα ειναι η περιοχη σου / και η τυχη σου, τι θα σου κατσει.
NikosKallithea Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2015 One play δεν υπάρχει, θα υποχρεωθείς σε ενεργοποίηση γραμμής και τηλεφωνικό αριθμό, ασχετα αν δεν τον χρησιμοποιήσεις.
aGka8l Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Cyta επαγγελματικό ,2 χρόνια δέσμευση , δωρεάν ενεργοποίηση 19€ τον μήνα .
afentiko Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μέλος Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μπορώ να βάλω επαγγγελματικό σπίτι? Εννοώ, δεν έχει κάποιες προϋποθέσεις ?
poulinos Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 μπορει να σου ζητησουν εταιρικο ΑΦΜ.συν ενα για forthnet αμα πετυχεις καλη προσφορα.και προσπαθησε να βρεις κατι με ενα χρονο δεσμευση και οχι 2. απλα ποναει λιγο η ενεργοποιηση που επειδη ειναι σε ανενεργο βροχο βγαινει κανα 60-70 αρι ευρω.και θα περιμενεις κανα 10ημερο σιγουρα οτι παροχο και αν πας.
aGka8l Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Μπορώ να βάλω επαγγγελματικό σπίτι? Εννοώ, δεν έχει κάποιες προϋποθέσεις ? οχι και δεν τους νοιαζει το πελατάκι θέλουν αυτοί ,συν οτι θα χεις και καλύτερη αντιμετώπιση σαν επαγγελματικο
pOLoS Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2015 Cyta επαγγελματικό ,2 χρόνια δέσμευση , δωρεάν ενεργοποίηση 19€ τον μήνα . που την έχεις δει αυτή τη προσφορά? δε βλέπω κάτι στο site της cyta
aGka8l Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Είναι στα επαγγελματικά πακέτα , 21€ 12μηνο ,19 24μηνο
poulinos Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2015 οχι και δεν τους νοιαζει το πελατάκι θέλουν αυτοί ,συν οτι θα χεις και καλύτερη αντιμετώπιση σαν επαγγελματικο αυτο ειναι μια αληθεια.συνηθως δεν θελουν το αναποδο.δηλαδη ατομικο πακετο σε εταιρεια διοτι απο εκει καποιες φορες χανουν λεφτα αφου καποιο ατομικο πακετο μπορει να εχει δωρεαν αρκετες κλησεις που να μην υπαρχουν στο εταιρικο.αν και σιγα σιγα και στα εταιρικα μπαινουν πολλα + σε θεματα δωρεαν κλησεων.
libero1899 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2015 Ενας φίλος μου εκανε αιτηση για cyta με 18,90 για δυο χρονια με δωρεάν τέλη εγκατάστασης.Μου ειπε οτι ψάχνωντας σε φόρουμ είδε οτι παρέχει πολυ καλο ιντερνετ στην περιοχή του.Η cyta ειναι πολυ αξιόπιστη εταιρία.Δες τωρα στην περιοχή σου ποια εταιρία εχει την καλύτερη σύνδεση και σκέψου το. Sent from my iPhone using Insomnia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα