Greygore Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 https://games.gamepressure.com/?PLA=21&KAT=6&CZA=3 Απλά επειδή το έγραψα ήδη (και επειδή η αρχική συνομιλία που έκανα quote αναφέρει τα παιχνίδια που κυκλοφόρησαν μέχρι τώρα... Υπάρχει καμιά λίστα για τα προαναφερθέντα RPG; Γιατί την έχω στην αναμονή την αγορά Switch και απο όσο είχα δει μέχρι τώρα τα μόνα που υπάρχουν κυκλοφόρησαν είναι τα Disgaea 5 και I Am Setsuna (είδα βέβαια κάτι φήμες για νέα Tales of και SMT, εκεί θα πέσει αγορά, δεν γίνεται ). Προσωπικά πάντως, τα Harvest Moon/Stardew Valley δεν ξέρω αν θα τα έλεγα RPG (θεωρώ είναι απο μόνα τους μια διαφορετική κατηγορία), όπως επίσης και το Escapists 2 (το οποίο δεν έχω παίξει ακόμα, αλλά απο κάποια streams που είδα παραπάνω προς sandbox/crafting/survival μου βγάζει). Απο την άλλη, Indivisible, Project Octopath και Lost Sphear σίγουρα είναι στο watch list μαζί με τα "μεγάλα" IP που αναφέρω πιο πριν
Getta Robo Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Θα στο θέσω διαφορετικά από τον τρόπο που με ρωτάς. Θα σου πω γιατί αγόρασα NSw day one και τι -δεν- περιμένω από αυτό. Αγόρασα NSw γιατί με ενδιαφέρουν τα 1st και 2nd-party games της Ν και γιατί είμαι εξαιρετικά ικανοποιημένος από τα δύο προηγούμενα φορητά τόσο σε πληθώρα όσο και σε ποιότητα τίτλων. Στην πορεία και αφού το είχα αγοράσει εμφανίστηκε ένας ακόμα λόγος που ενίσχυσε την αγορά μου: τα indie games, που είναι κομένα και ραμμένα για φορητό mode, αντί για την τηλεόραση. Προς το παρόν είμαι καλυμένος μέχρι το τέλος του χρόνου, έχουν ήδη βγει μερικά αξιοσημείωτα exclusives (Arms, Splatoon 2 και Mario+Rabbids) και περιμένω τα επόμενα δύο που θα δείξουν άσχημα τα δόντια τους στο NSw (Odyssey και Χ2). Στο μεταξύ θα κυκλοφορήσουν και κάμποσα indies που με ενδιαφέρουν (τα κυριότερα είναι τα RIME και Axiom Verge), οπότε μέχρι το τέλος του χρόνου θα έχω αρκετά πραγματάκια να παίζω στο NSw. Αυτό που δεν περιμένω όμως, είναι να ασχοληθούν οι major 3rd-party devs με το NSw, πέραν από μερικά remasters όπως το Skyrim ή το Rayman Legends. Φαίνεται από τις δηλώσεις που πόσταρα πιο πάνω του dev του FIFA. Πριν καν κυκλοφορήσει το game, ξεκινάμε θάβοντας το H/W, καθαρά κατευθυνόμενες δηλώσεις για να μας δείξει προς τα που θα πάει το πράγμα στα χρόνια που έρχονται. Long story short: ναι, θα με ενδιέφερε να δω ΑΑΑ 3rd-party τίτλους στο NSw, όμως ρεαλιστικά μιλώντας αυτό δεν πρόκειται να συμβεί. Ας ελπίσουμε ότι το NSw θα έχει την πληθώρα των 1st και 2nd-parties του 3DS και θα ακολουθήσει παρόμοια εμπορική πορεία. Παρα πολυ ωραια και δεκτα τα παραπανω, μαζι σου ειμαι. Σε συνδιασμο με το επομενο μηνυμα σου, #7809 περιμενω τα ιδια, αλλα και αξιοπρεπεις κινησεις απο την ιδια την Nintendo. Το να υπαρχει ακομα σιγη ιχθυος για το νεο Monster Hunter για την Ευρωπη, ενω εχουν υπαρξει ουκ ολιγες εμβληματικες ειδησεις με το "κατορθωμα" της κυκλοφοριας των Skyrim/Fallout ομως, με προβληματιζει πολυ ως κινηση και ως επιλογη. Δεν βλεπω πως θα τραβηξει ας πουμε περισσοτερη δημοτικοτητα το συστημα, με αυτες τις δυο κυκλοφοριες, απο το να βοηθησει ας πουμε η ιδια η Nintendo του να ερθει το συστημα στην δυση. Getta robo ετυχε λογω δουλειας να ειμαι σε νησι χωρις gaming pc η σταθερη κονσολα. Δεν χρειαζεται να σου πω πως θα βολευε μια κονσολα σε μεγεθος κινητου αν ειχα μαζι μου ειτε 3ds ειτε το switch που μπορεις να παιζεις ολοκληρα παιχνιδια και οχι το 90% απο τις mobile βλακειες οπως το mario run. Αυτο ηταν που ειχα ξενερωσει πιο παλια με το psp. Αγοραζα παιχνιδια κουτσουρεμενα σε modes οπως το burnout και το τοτε pro 5 σε σχεση με τις ps2 εκδοσεις τους,τεραστια ξενερα. Στο μονο που μου τα χαλαει η nintendo ειναι κυριως στα μικρο θεματα με το wifi αλλα με single player παιχνιδια τυπου zelda μικρο το κακο. Επισης οι τιμες ειναι για αρκετο καιρο υψηλες,δεν ειναι οτι καλυτερο για δεδομενα Ελλαδας δυστηχως. Τα λες επισης σωστα, παρεπιπτωντος δεν μιλησα για Android/iOS αλλα για windows. Και εμενα μου αρεσουν πολυ τα φορητα για τους παραπανω λογους. αλλα.. δεν τα παω επισης καλα με τις αντιστοιχες μεταφορες, οπως φαινεται που θα παρουμε. Ακομα και τεχνικα καλες να ειναι, μιλαμε τωρα πως αγνοειται κυκλοφορια AAA τιτλου (Monster Hunter XX) και παμε για δυο μεταφορες. Εστω που το Skyrim εχει ως προσθετα στοιχεια την στολη και το master sword.. Για τις τιμες τα εχουμε πει, ειναι ζητημα. Και αν μιλαμε για κοστολογηση ως νεου πληρες τιτλου, θα ειναι ακομα πιο τραγικο εκ μερους τους. Η Nvidia εν τω μεταξύ έχει κλείσει μια αρκετά μακροπρόθεσμη συμφωνία με την Nintendo οπότε η υποστήριξη δεν τελειώνει στον Tegra X1. Ίσως δούμε μια αναβαθμισμένη έκδοση του Switch σε 2-3 χρόνια. Τρελές αυξήσεις σε ιπποδύναμη φυσικά μη περιμένουμε. Το ζητούμενο είναι η χαμηλότερη κατανάλωση μπαταρίας, άρα πιο efficient chipset. Στη πραγματικοτητα η Nintendo εχει ενα τεραστιο -εν δυναμη- χαρτι στα χερια της. Ειναι εφικτο να κυκλοφορησουν αναβαθμισμενα παιχνιδια με προσθετο FPGA. Ισως οχι ακομα για λογο κοστους, αλλα μπορουνε να κανουνε κατι παραπλησιο οπως γινοταν επι εποχες 16bit πχ.
mansa2k Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2017 Nicalis teases some more Switch games (1001 Spikes, VVVVVV and Code of Princess)To Code of Princess με ενδιαφέρει εφόσον κυκλοφορήσει retail. Επίσης με ενδιαφέρουν και άλλα σχετικά παιχνίδια (Cave Story+, Sine Mora EX, Rime, κτλ) αλλά έχουν άλλα προτεραιότητα (Metroid Samus Return, FE Warriors, SM Odyssey, X2). https://youtu.be/bUE87bMMtNU Το συγκεκριμένο βίντεο το παραθέτω περισσότερο διότι μου έκανε εντύπωση όταν είδα τα διάφορα modes που ουσιαστικά προβάλουν και το σύστημα. Τερμάτισα το main story του Mario + Rabbits. Το παιχνίδι αποτελείται από τέσσερις κόσμους με εννέα ενότητες ο καθένας. Η κάθε ενότητα βαθμολογείτε με Perfect εφόσον παραμείνουν ζωντανοί οι χαρακτήρες στο τέλος (μέσα σε συγκεκριμένο αριθμό γύρων) και παράλληλα επιτευχθεί ο στόχος της αποστολής (εφόσον υπάρχει). Αφού ολοκληρώσετε τον κόσμο αποκτάτε -μεταξύ άλλων- πρόσβαση στις δέκα προκλήσεις του συγκεκριμένου κόσμου. Οι προκλήσεις προσφέρουν πρόσθετα orbs τα οποία χρησιμοποιούνται στο skill tree για το ξεκλείδωμα/βελτίωση των ικανοτήτων του εκάστοτε χαρακτήρα. Ο βαθμός δυσκολίας κυμαίνεται με τον τρόπο που θα παίζετε το παιχνίδι. Στην περίπτωση μου έπαιζα τις προκλήσεις αφού ολοκλήρωνα τον επόμενο κόσμο και ο βαθμός δυσκολίας κυμάνθηκε ως εξής:1ος κόσμος, όλα Perfect (εύκολος). 2ος κόσμος, ελάχιστα Perfect. Επειδή ακριβώς ήταν εύκολος ο πρώτος κόσμος δεν έδωσα βάση στην στρατηγική και την ανάπτυξη των χαρακτήρων και την πάτησα. 3ος/4ος κόσμος, αρκετά Perfect. Πήρα το μάθημα από τον 2ο κόσμο. Βέβαια αρκετές φορές πάτησα και restart για Perfect μέσω καλύτερης στρατηγικής. Ο τρίτος μου φάνηκε ο χειρότερος στο θέμα στρατηγικής αλλά έχει και το καλύτερο boss από πλευράς παρουσίασης. Ο 4ος είναι ο καλύτερος στρατηγικά. Έχω αφήσει τα challenges του 3ου/4ου κόσμου και τα Ultimate. Γενικώς το main story το βρήκα περιορισμένο, θα ήθελα δύο επιπλέον κόσμους. Εδώ κάπου στα μισά του 4ου κόσμου δίνει τον Yoshi.... απλά γιατί; Επίσης θα ήθελα να δώσουν καλύτερη ισορροπία μεταξύ στρατηγικής και προκλήσεων σε κάποια σημεία. Με βάση αυτά θα πρότεινα σε όσους δεν καίγονται να περιμένουν πτώση τιμής κάπου στα 30~40 ευρώ. Πιστεύω ότι θα προκύψει πτώση μιας και την διανομή του τίτλου στην Δύση την έχει αναλάβει η Ubisoft και όλοι γνωρίζουμε τις τιμολογιακές πρακτικές της. Μέτα από το Mario + Rabbits ελπίζω να κυκλοφορήσει σε κάποια μορφή και το XCOM, εγώ πάντως ψήθηκα για το συγκεκριμένο είδος. 1
Desmond Kind Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Ειδα έγραψε καποιος οτι θα βγει το code of princess, μακάρι... Γιατι ακομα κ στο new 3ds lagare. Κ Επίσης θα μετρούσε να βαζανε κ το guardians heroes
Dhmhtrhsg2 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Χαζά χαζά πάντως εγώ θα το έλιωνα μέχρι εκεί που δεν πάει το witcher στο switch.. Αν και το είχα παίξει σε pc
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το πρώτο Witcher δεν μπορεί να γίνει playable σε NSw, ούτε με το Rainway app. Επειδή απαιτεί mouse και keyboard, ο μόνος τρόπος να παιχτεί είναι με Steam Controller, που δεν το βλέπω να υποστηρίζει το NSw στο κοντινό μέλλον...
Getta Robo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το πρώτο Witcher δεν μπορεί να γίνει playable σε NSw, ούτε με το Rainway app. Επειδή απαιτεί mouse και keyboard, ο μόνος τρόπος να παιχτεί είναι με Steam Controller, που δεν το βλέπω να υποστηρίζει το NSw στο κοντινό μέλλον... Γιατι οχι με το επισημο χειρηστηριο η ακομα καλυτερα της Hori; Το enhanced edition παιζεται μια χαρα με χειρηστηριο σε υπολογιστη παντως.
Moderators Malthador Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το πρώτο Witcher; Με gamepad; Χωρίς 3rd-party app εννοώ, έτσι...
Getta Robo Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 6 Σεπτεμβρίου 2017 Το πρώτο Witcher; Με gamepad; Χωρίς 3rd-party app εννοώ, έτσι... Α καλως, νομιζα πως το εννοεις γενικα οτι ειναι ανεφικτο ας πουμε λογο πληθωρας πληκτρων κτλ. Εχω την εντυπωση παντως, πως σε επισημη αναβαθμιση που βγαλανε, υποστηριζεται το 360 χειρηστηριο. "Πλαγιως" με τριτο προγραμμα παιζει πολυ καλα επισης.
dekulinkgr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Το οτι θα πηγαινα να παρω το mario+rabbids και να μην το εβρισκα επειδη ειχε ξεπουληθει να σας πω την αληθεια δεν το περιμενα
orck Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Που ξεπούλησε; Χθες στο public (metro mall αγ. Δημητριου) ειχε αρκετά κομμστια
dekulinkgr Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Σημερα public συνταγματος ουτε ενα για δειγμα.Λογικα θα ειχαν φερει λιγα κομματια στο καταστημα αυτο και γιαυτο δεν βρηκα.
NEKROMA Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 τα media εχουν καμια 10αρια κομματια στο ρεντη
christos_75 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2017 Ζω παντως για την στιγμη που θα δουμε γερα exclusives για το Switch....και θα ερθει η ωρα... θα ηταν ωραια πχ να εβγαινε το Red Dead Redemption 2 πρωτα στο switch...η κανα Nnja Gaiden...η ακομα και κανα swkotr....
Προτεινόμενες αναρτήσεις