koularasss Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Λοιπον ανοιγω σημερα το λαπτοπ μου(που εχει γνησια win7 64bit) και μου εβγαλε ειδοποιηση για να κανω κρατηση για να κατεβασω δωρεαν τα win 10 οταν βγουν. Τα εκανα κρατηση αλλα μπορει καποιος να μου εξηγησε τι παιζει;; Τρελαθηκαν και μοιραζουν τζαμπα λογισμικα ή θα πρεπει στο τελος να πληρωσω κατι;;
Αλεξανδρος A.92 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 http://www.insomnia.gr/_/articles/operating-systems-browsers/windows-10/%CE%B4%CF%89%CF%81%CE%B5%CE%AC%CE%BD-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%B2%CE%AC%CE%B8%CE%BC%CE%B9%CF%83%CE%B7-%CF%83%CF%84%CE%B1-windows-10-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-windo-r9234 "Όπως έχει ήδη ανακοινωθεί, όσοι διαθέτουν νόμιμη άδεια των Windows 7 και Windows 8.1, θα μπορέσουν να αναβαθμιστούν δωρεάν στο νέο λειτουργικό μέσα στο πρώτο έτος κυκλοφορίας του. "
k_skidrow Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Εγω πηρα την ειδοποιηση ενω δεν ειναι αυθεντικα τα 8.1 που εχω. Σαν update θα γινει το ολο σκηνικο οποτε ισως λογικο να μην μετραει αν εχεις αυθεντικα ή μη.
enidreiogmx Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Η αλήθεια είναι ότι στην αρχή είχαν πει ότι θα πάρουν την αναβάθμιση ΟΛΟΙ, νόμιμοι και μη, και μετά το άλλαξαν σε μόνο νόμιμοι. Θα φανεί τι θα ισχύει στο τέλος....
JimxxZe Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 ΧΑχα και σε μένα τώρα έβγαλε την ειδοποίηση και τρελάθηκα! Άρα κάνουμε δήλωση;
robin54 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αφελης ερωτηση: καποιος που δεν εχει νομιμα ,παιρνει την ειδοποιηση και κανει δηλωση , δηλαδη δινει τα στοιχεια του. Η microsoft ετσι γνωριζει ακριβως ποιος ειχε παρανομο λογισμικο. Ειναι καλο-ασφαλες αυτο?
thephotoshoped Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 29 Ιουλίου ξεκινάει η διανομή! Σήμερα ανακοινώθηκε από την MS
Demon Lord Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Παιδιά καλημέρα. Έκανα και εγτώ τη δήλωση σήμερα αν και έχω πειρατικά 8,1. Το δέχτηκε κανονικά, ούτε compatibility issues ούτε τίποτα. Με τα αρχεία όμως τι γίνεται, χάνονται ή διατηρούνται; Ξέρει κανείς;
Liakos10 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Αφελης ερωτηση: καποιος που δεν εχει νομιμα ,παιρνει την ειδοποιηση και κανει δηλωση , δηλαδη δινει τα στοιχεια του. Η microsoft ετσι γνωριζει ακριβως ποιος ειχε παρανομο λογισμικο. Ειναι καλο-ασφαλες αυτο? ενώ πριν δεν ήξεραν 2
johnnyman Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Site: Update for Windows 7 and 8.1 silently installs Windows 10 downloader Site: How to uninstall KB3035583 – The Windows 10 Downloader for Windows 7 and 8.1 1
Moderators Gi0 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Moderators Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μια σημειωση για το παρον thread. Το εχω αφησει ανοιχτο αν και υπαρχει ηδη sticky οπου γινεται εκτενης αναφορα επι του θεματος. Αυτο που θελω ειναι να μην υπαρχει cross-posting μεταξυ των δυο, διαφορετικα το συγκεκριμενο θα παει για κλειδωμα.
kalodrei Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 εκανα δηλωση στο laptop που εχω αυθεντικα win 7 , ξερει κανεις αν θα περαστουν απλα σαν update? ( και δεν θα χασουμε τα αρχεια μας) η θα γινει format ?
SpirosLouis Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Μόλις μου το έβγαλε και σε εμένα σε μηχάνημα windows 7 x64. Στην αρχή σκέφτηκα ότι κονόμισα κανάν ιό αλλά φαίνεται ότι είναι γενική η σύγχυση. Γιατί να το βγάλουμε που λέει ο φίλος από πάνω;(εγώ ένα backup καλό, θα το πάρω πάντως)
godolin123 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2015 παιδια να ρωτησω.εγω εχω τα 8.1 enterprise αλλα δεν μου εχει ερθει ακομα τιποτα.ειναι ενεργοποθημενα με το kms.τι παιζει με αυτο θεωρουνται πειρατικα?γιατι αυτος ο μαγκας που εκανα το φορματ του ειπα να μου βαλει αυθεντικα windows αλλιως να του εδινα εγω κωδικο απο msdnna που δικαουμε και μου ειχε πει οτι ειναι και αυτος κατοχος αυθεντιοκων windows μεσω msdnaa και οτι τα windows θα ειναι αυθεντικα διχως να εχω καποιο θεμα.ομως βλεπω οτι δεν μ εχει ερθει αυτη η συγκεκριμενη ειδοποιηση.μπορω να δω αν εχω αυθενττικα windows με καποιο τροπο?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα