Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παρότι είμαι πολύ νέος (24) σκέφτομαι σοβαρά κάποια στιγμή στην ζωή μου να κάνω μερικές καταθέσεις σε τράπεζα σπέρματος και να τις αποθηκεύσω στην κατάψυξη αν ποτέ μου μπουν ιδέες να κάνω οικογένεια/παιδιά και μετά να προβώ σε στείρωση. Έχω περάσει 2 τραυματικές εμπειρίες με καθυστέρηση της "περιόδου" την μία φορά -που ήταν καθαρά λόγω άγχους εκείνης- και έχοντας σπάσει το προφυλακτικό την δεύτερη -επειδή υπήρχε κολπική εφύγρανση μόνο κατά 30% και εγώ λόγω ενθουσιασμού δεν μπορούσα να σταματήσω να μπαινοβγαίνω ώσπου τελείωσα μέσα της και φυσικά όταν το έβγαλα έξω και είδα ότι είχε σπάσει και ο βάλανος ήταν εκτεθειμένος είχα τρομοκρατηθεί.

Απλά χαίρομαι που καμιά τους δεν είχε μείνει έγκυος και φυσικά αναρωτιέμαι αν αξίζει να θέσεις τέλος στην πιθανότητα ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης μια και καλή και να απολαμβάνεις από κει και πέρα ελεύθερο σεξ για πάντα. Με την προϋπόθεση η άλλη να μην είναι σάπια στο εσωτερικό του κόλπου της εννοείται, δηλαδή να μην παράγει κάποια παράξενη οσμή, ούτε ποτάμια υγρών (παν μέτρον άριστον) και τέλος την ρωτάς γενναία για το σεξουαλικό ιστορικό της και αν έχει περάσει ποτέ κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα γνωρίζοντας ότι μπορεί και να μην πηδήξεις επειδή θα τηρείς αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Η ανδρική στείρωση ονομάζεται βασεκτομή. Θέλει κανείς να ακολουθήσει...;  B) 
http://www.oneman.gr/keimena/men_s_only/sex/article1477326.ece

• Απαντ. 68
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Ε εντάξει αν ήταν να γίνω στείρος θα την έκοβα από την βάση.

Ημίμετρα δεν χωράνε σε τέτοιες περιπτώσεις.

• Like 1
Δημοσ.

Νόμιζα ότι προφυλαξεις παίρνουμε και για άλλους λόγους πέραν της ανεπιθυμητης εγκυμοσύνης.

Χαίρομαι που έχεις τόση εμπιστοσύνη στους ανθρώπους να σου πουν λεπτομερώς την προηγούμενη σεξουαλικη τους ζωή ώστε εσύ να μπορέσεις να πηδήξει άνετα χωρίς προφυλαξεις,αλλα δε νομίζω ότι λειτουργούν έτσι απλά όλα. Παρεμπιπτόντως, πολλά σεξουαλικως μεταδίδομενα νοσήματα (και κυρίως τα "σοβαρα") ούτε οσμες παράγουν ούτε ποτάμια υγρών.

Αν δεν trollαρεις, πέφτω από τα σύννεφα που υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται έτσι.

• Like 12
  • Super Moderators
Δημοσ.

Παρότι είμαι πολύ νέος (24) σκέφτομαι σοβαρά κάποια στιγμή στην ζωή μου να κάνω μερικές καταθέσεις σε τράπεζα σπέρματος και να τις αποθηκεύσω στην κατάψυξη αν ποτέ μου μπουν ιδέες να κάνω οικογένεια/παιδιά και μετά να προβώ σε στείρωση. Έχω περάσει 2 τραυματικές εμπειρίες με καθυστέρηση της "περιόδου" την μία φορά -που ήταν καθαρά λόγω άγχους εκείνης- και έχοντας σπάσει το προφυλακτικό την δεύτερη -επειδή υπήρχε κολπική εφύγρανση μόνο κατά 30% και εγώ λόγω ενθουσιασμού δεν μπορούσα να σταματήσω να μπαινοβγαίνω ώσπου τελείωσα μέσα της και φυσικά όταν το έβγαλα έξω και είδα ότι είχε σπάσει και ο βάλανος ήταν εκτεθειμένος είχα τρομοκρατηθεί.

Απλά χαίρομαι που καμιά τους δεν είχε μείνει έγκυος και φυσικά αναρωτιέμαι αν αξίζει να θέσεις τέλος στην πιθανότητα ανεπιθύμητης εγκυμοσύνης μια και καλή και να απολαμβάνεις από κει και πέρα ελεύθερο σεξ για πάντα. Με την προϋπόθεση η άλλη να μην είναι σάπια στο εσωτερικό του κόλπου της εννοείται, δηλαδή να μην παράγει κάποια παράξενη οσμή, ούτε ποτάμια υγρών (παν μέτρον άριστον) και τέλος την ρωτάς γενναία για το σεξουαλικό ιστορικό της και αν έχει περάσει ποτέ κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα γνωρίζοντας ότι μπορεί και να μην πηδήξεις επειδή θα τηρείς αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

Θεωρώ ότι είσαι πολύ νέος για να κάνεις βασεκτομή. Έχει κάνει ένας φίλος, ο οποίος όμως έχει περάσει τα 40 και έχει ήδη κάνει δύο παιδιά με τη γυναίκα του. Έκανε τη βασεκτομή κατ'αρχήν γιατί η γυναίκα του αντιμετώπισε σοβαρό πρόβλημα υγείας με την δεύτερη εγκυμοσύνη και δεν ήθελαν να διακινδυνεύσουν οτιδήποτε.

Η λογική του είναι α) δεν θέλει να κάνει τρίτο παιδί και β) και στην απίθανη περίπτωση όπου θα χώριζε, δεν θα έκανε εκ νέου οικογένεια, έχει ήδη τα δύο του παιδιά και φτάνει μέχρι εκεί. 

Από εκεί και πέρα, η επέμβαση είναι ακίνδυνη, γίνεται σε νοσοκομείο από ουρολόγο και διαρκεί 1-2 ώρες το πολύ. 

Δημοσ.

και αν καποιος ειναι 100% σιγουρος οτι δεν θελει παιδια, και μια χαρα την βγαζει με τα ανιψακια;

Δημοσ.

και αν καποιος ειναι 100% σιγουρος οτι δεν θελει παιδια, και μια χαρα την βγαζει με τα ανιψακια;

Πότε μπορεί να ξέρεις 100% ότι δεν θέλεις παιδιά?

Το παράδειγμα του paredwse είναι το καλύτερο για βασεκτομή.

Σε μικρότερες ηλικίες (και ειδικά αν δεν είσαι παντρεμένος ήδη) το θεωρώ πολύ δύσκολο να μπορείς να πάρεις μια τέτοια απόφαση.

Εδώ αλλάζουμε γούστα σε γεύσεις φαγητών όσο μεγαλώνουμε, πράγματα που "αηδιάζαμε" αν μυρίζαμε μικρότεροι. Το αν θέλεις παιδιά - ειδικά όταν χτυπήσεις μια Χ ηλικία και είσαι χωρίς οικογένεια/παιδιά είναι το πρώτο που σου αλλάζει. Το έχω δει να γίνεται σε κοντινούς ανθρώπους. Εκεί που μέχρι τα 35 βλέπανε μπέιμπις και στρίβανε, κάτι έγινε (?!) και τώρα κάνουν σαν χαζά.

Δημοσ.

δηλαδη ειναι OK το να κανει καποιος παιδια, μονο και μονο επειδη βαρεσε το ρολοι του στα 35 και σκεφτηκε: "ποιο ειναι αραγε το νοημα αυτου του κοσμου, και τι κανω εγω;"

τεσπα, οπως τη βρισκει ο καθενας

Δημοσ.

Τρώγε τηγανητά και σουβλάκια/πίτσες. Και παιδί δε θα μπορείς να κάνεις και θα το ευχαριστηθείς.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω περάσει 2 τραυματικές εμπειρίες με καθυστέρηση της "περιόδου" την μία φορά -που ήταν καθαρά λόγω άγχους εκείνης- και έχοντας σπάσει το προφυλακτικό την δεύτερη -επειδή υπήρχε κολπική εφύγρανση μόνο κατά 30% και εγώ λόγω ενθουσιασμού δεν μπορούσα να σταματήσω να μπαινοβγαίνω ώσπου τελείωσα μέσα της και φυσικά όταν το έβγαλα έξω και είδα ότι είχε σπάσει και ο βάλανος ήταν εκτεθειμένος είχα τρομοκρατηθεί.

Απλά πρόσεχε τις επικίνδυνες μέρες να τελείωνεις έξω (ακόμα και με προφυλακτικό). Άμα ήταν τόσο εύκολο να μείνει κάποια έγκυος θα είχαμε όλοι από 5-6 παιδιά ήδη. Συγκεντρώσου!

και τέλος την ρωτάς γενναία για το σεξουαλικό ιστορικό της και αν έχει περάσει ποτέ κάποιο σεξουαλικώς μεταδιδόμενο νόσημα γνωρίζοντας ότι μπορεί και να μην πηδήξεις επειδή θα τηρείς αυστηρούς κανόνες υγιεινής.

- Γιώργος χάρηκα, να σου πω μπας και έχεις κανα έιντζ και κολλήσω τίποτα; Μάλλον θα στην κάνει η ίδια την βασεκτομή.

Δημοσ.

Δεν καταλαβατε τι θελει να πει το παιδι. Θελει να κανει στειρωση αφου πρωτα καταψυξει τα χυσ/σπερμα του. Οποτε οποτε θελησει παιδια τα καταψυχει.

Αλλα ξερει αν η γυναικα της ζωη του αν βρει, θα θελει να τεκνοποιησει με τετοιο τροπο; Ειναι μπερδεμα μεγαλο..

Δημοσ.

Ερώτηση "αξίζει να γίνω στείρος;", τελικά δεν ρωτάει γιατί το έχει αποφασίσει, και κλείνει "θέλει κανείς να ακολουθήσει;"

Όχι δεν είναι τρόλινγκ, ας κρατηθεί καθαρό το θρεντ

• Like 4
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...