Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα σας,

εχω το εξης προβλημα.. μερικες φορες στα καλα καθομενα τελειως (δεν υπαρχει κατι κοινο στις φορες που γινεται) φριζαρει τελειως η οθονη και πρεπει να το κλεισω απο το κουμπι. καρτα γραφικων μητρικη τροφοδοτικο καινουρια... τι μπορει να φταιει?? :/

• Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Οχι ιδιετερα καλα τα πραγματα!! 

που σημαινει οτι επρεπε να ναι 100% και οτι αυτο φταιει που φριζαρει το pc και παει για πεταμα η μπορει να ειναι και κατι αλλο??

Δημοσ.

1000% σιγουρος δεν μπορεις να είσαι αλλα το πιο πιθανο ναι είναι να φταιει ο σκληρος....

Αλλα ακομη και να μη φταιει αυτός δεν μπορεις να το εμπιστευτεις , εχει ΣΟΒΑΡΟ προβλημα και τα δεδομένα σου δεν ειναι ασφαλή σε αυτον. 

Ελπιζω back up να εχεις παρει!

Δημοσ.

1000% σιγουρος δεν μπορεις να είσαι αλλα το πιο πιθανο ναι είναι να φταιει ο σκληρος....

Αλλα ακομη και να μη φταιει αυτός δεν μπορεις να το εμπιστευτεις , εχει ΣΟΒΑΡΟ προβλημα και τα δεδομένα σου δεν ειναι ασφαλή σε αυτον. 

Ελπιζω back up να εχεις παρει!

ωχ με τρομαξες τωρα.. οποτε παιρνω καινουριο.. αλλα αν δεν ειναι αυτο σαν τι αλλο μπορει να ναι αφου ολα τα υπολοιπα ειναι καινουρια?? επισης στροφες cpu που μου το χει κιτρινο τι παιζει με αυτο?

Δημοσ.

Ποια ψυκτρα έχεις? 

Καλα εκανα και σε τρομαξα ειδικα αν εχεις δεδομενα που δεν θελεις να χασεις σε αυτο τον σκληρο

Δημοσ.

Ποια ψυκτρα έχεις? 

Καλα εκανα και σε τρομαξα ειδικα αν εχεις δεδομενα που δεν θελεις να χασεις σε αυτο τον σκληρο

εχω και πολλα... 

hyper 212 evo καινουρια και αυτη οπως και ο cpu

Δημοσ.

εχω και πολλα... 

hyper 212 evo καινουρια και αυτη οπως και ο cpu

Τοτε καλα τα δειχνει μην σε ανησυχει το κιτρινο!!

Και τα σημαντικα μας αρχεια τα εχουμε παντα σε τουλαχιστον δυο αποθηκευτικά μέσα. Ακομη και καινουργιος να ειναι ενα σληρός δεν τον εμπιστευομαστε!!

Δημοσ.

Τοτε καλα τα δειχνει μην σε ανησυχει το κιτρινο!!

Και τα σημαντικα μας αρχεια τα εχουμε παντα σε τουλαχιστον δυο αποθηκευτικά μέσα. Ακομη και καινουργιος να ειναι ενα σληρός δεν τον εμπιστευομαστε!!

τα χω και σε δευτερο απλα εχω καιρο να κανω backup (εχει ξεκινησει ηδη btw :P ).. το κιτρινο τι σημαινει δλδ?? 

και επισης το αλλο που σε ρωτησα για το αν δεν ειναι ο δισκος τι αλλο μπορει να ναι?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...