s0me1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Καλημέρα παιδιά.Έχει μια μέρα που αγόρασα το συγκεκριμένο ποντίκι. Το κουμπώνω στον υπολογιστή αλλά δεν δίνει σημάδια ζωής. Κατεβάζω το Synapse από την ιστοσελίδα της εταιρίας το κάνω εγκατάσταση και τις απαραίτητες αναβαθμίσεις ξανά βάζω το ποντίκι στον υπολογιστή αλλά συνεχίζει να μην λειτουργεί. Για αρκετή ώρα το κούμπωνα στον υπολογιστή, δοκίμαζα θύρες usb κτλπ μέχρι που κάποια στιγμή το ποντίκι λειτούργησε. Μου βγάζει να κάνω αναβάθμιση, κάνω την εγκατάσταση, επανεκκίνηση τον υπολογιστή και από τότε δεν ξανα λειτούργησε. Το πήγα σε άλλον υπολογιστή και με την μια δούλεψε.Λογικά ο υπολογιστης μου έχει θέμα με τις θύρες. Εκτός κι αν πιστεύεται ότι παίζει να είναι άλλο το πρόβλημα
GeorgeSmirlis Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Στειλτο πισω με DOA! Απο ποιο καταστημα το πηρες? Προβληματικο ειναι, πισω κατευθειαν!
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Στειλτο πισω με DOA! Απο ποιο καταστημα το πηρες? Προβληματικο ειναι, πισω κατευθειαν! Αυτο το συμπερασμα πως ακριβώς βγαίνει απο την στιγμή που δουλεύει σε αλλο υπολογιστή κανονικα?
Zergoulini Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εχεις βαλει τους drivers στο pc σου για τις θυρες usb? Αν βαλεις κατι αλλο στις θυρες σου δουλευει?
s0me1 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Εχεις βαλει τους drivers στο pc σου για τις θυρες usb? Αν βαλεις κατι αλλο στις θυρες σου δουλευει? Βέβαια.Στις θύρες που χρησιμοποίησα για να δουλέψω το deathadder είχα και έχω το παλιό μου ποντίκι Αυτο το συμπερασμα πως ακριβώς βγαίνει απο την στιγμή που δουλεύει σε αλλο υπολογιστή κανονικα? Από e-shop το πήρα.Αλλά σίγουρα ειναι θέμα ποντικιού;
WalkerSW Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Δημοσ. 29 Μαΐου 2015 Από e-shop το πήρα.Αλλά σίγουρα ειναι θέμα ποντικιού; Απο την στιγμή που δουλεύει σε αλλο pc κανονικα δεν μπορεις να ξερεις αν ειναι θεμα ποντικιου. Αλλα μαλλον δεν ειναι καλυτερα να επικεντρωθεις ή σε θέμα λογισμικού η σε θέμα με τις θύρες του υπολογιστή (δεν δίνουν αρκετό ρεύμα ας πουμε)
frozex Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 (επεξεργασμένο) Ίδιο ποντίκι, διαφορετικό πρόβλημα. Έχω το συγκεκριμένο ποντίκι κοντά στο εξάμηνο, μέχρι σήμερα όλα μια χαρά, αλλά σήμερα όταν άνοιξα τον υπολογιστή το ποντίκι δεν λειτουργούσε. Γενικά από τότε που το αγόρασα αλλά και ειδικά από χθες (που λειτουργούσε) μέχρι σήμερα δεν το έχω αλλάξει θύρα USB. Το παράξενο είναι πως η ροδέλα και το λογότυπο της Razer του ποντικιού φωτίζονται και μάλιστα φωτίζονται όπως τα ρύθμισα εγώ από τότε και όχι με τον default τρόπο. Τέλος για να διευκρινίσω το "δεν λειτουργεί", το μόνο που δεν λειτουργεί πάνω στο ποντίκι είναι το laser ώστε να κουνήσει τον κέρσορα, τα macro και τα clicks λειτουργούν κανονικά. Έκανα update στην τελευταία έκδοση του Synapse, κατέβασα και μία ενημέρωση που μου εμφάνιση το Windows Update αλλά τίποτα. Εκτός από την λύση της αντικατάστασης από το μαγαζί που το αγόρασα υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να κάνω; άκυρο... διορθώθηκε μετά από μερικά χτυπήματα. Επεξ/σία 14 Σεπτεμβρίου 2015 από frozex
Zergoulini Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2015 Ίδιο ποντίκι, διαφορετικό πρόβλημα. Έχω το συγκεκριμένο ποντίκι κοντά στο εξάμηνο, μέχρι σήμερα όλα μια χαρά, αλλά σήμερα όταν άνοιξα τον υπολογιστή το ποντίκι δεν λειτουργούσε. Γενικά από τότε που το αγόρασα αλλά και ειδικά από χθες (που λειτουργούσε) μέχρι σήμερα δεν το έχω αλλάξει θύρα USB. Το παράξενο είναι πως η ροδέλα και το λογότυπο της Razer του ποντικιού φωτίζονται και μάλιστα φωτίζονται όπως τα ρύθμισα εγώ από τότε και όχι με τον default τρόπο. Τέλος για να διευκρινίσω το "δεν λειτουργεί", το μόνο που δεν λειτουργεί πάνω στο ποντίκι είναι το laser ώστε να κουνήσει τον κέρσορα, τα macro και τα clicks λειτουργούν κανονικά. Έκανα update στην τελευταία έκδοση του Synapse, κατέβασα και μία ενημέρωση που μου εμφάνιση το Windows Update αλλά τίποτα. Εκτός από την λύση της αντικατάστασης από το μαγαζί που το αγόρασα υπάρχει τίποτα άλλο που μπορώ να κάνω; άκυρο... διορθώθηκε μετά από μερικά χτυπήματα. Το ξυλο βγηκε απο τον παραδεισο. Ασχετο, best mouse ever, Steelseries Rival.
frozex Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2015 Σαν ιδιοκτήτης του ποντικιού το περίμενα, doubleclick is here. Υπάρχει τρόπος διόρθωσης ή αντικατάσταση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα