Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ξέρουμε αν έχει βγει κανα trainer που να αλλάζει τη διάρκεια του ημιχρόνου κλπ;

EDIT:

Να συνεχίσω κι εγώ με σκόρπια σχόλια, αφού έπαιξα μερικούς ακόμα αγώνες:

1) Το "γυναικείο" mode δεν αλλάζει κάτι ουσιαστικό, το gameplay πρακτικά είναι το ίδιο και οι γυναίκες είναι εξίσου γρήγορες/ικανές με τους άνδρες των ίδιων attributes. Σαν να μου φάνηκε ελαφρώς πιο γρήγορο αλλά μάλλον ιδέα μου ήταν. Πλάκα είχε όμως.

2) Τα σουτ πραγματικά δεν έχουν καμία λογική. Είναι πάρα πολύ αυτοματοποιημένα ακόμα και στο semi-assisted. Άλλες φορές πατάω αρκετή ώρα το κουμπί του σουτ και η μπάλα φεύγει λες και ζυγίζει δέκα κιλά. Άλλες φορές με την ίδια δύναμη σηκώνεται ψηλά (αν και όχι τόσο ψηλά όσο στα προηγούμενα 2-3 Fifa). Τα σκαστά σουτ είναι ίσως καλύτερα από ποτέ αλλά είναι κάποιες φορές που θέλεις να τραβήξεις μια καραβολίδα (που λέγαμε στο δημοτικό, τότε που οι καραβολίδες απαγορεύονταν) και βλέπεις την μπάλα να μη σηκώνεται ούτε ένα μέτρο.

Σε ένα αγώνα είχα 6 (!) δοκάρια, ούτε η ΑΕΚ. Κάτι που σημαίνει πως όσο καλά και να σημαδεύω ή όσο γκαντέμης και να είμαι, δεν μπορεί, για να πηγαίνει συνέχεια στη γωνία η μπάλα κάτι κάνει από μόνο του το παιχνίδι και αυτοματοποιεί το σουτ. Αυτό όμως που δεν έχω καταλάβει είναι γιατί στα τετ-α-τετ κάνουν από μόνοι τους πλασέ. Δεν λέω, ωραία είναι και ρεαλιστικά και μπαίνει το γκολ μια χαρά. Όμως μέχρι πέρσι για να κάνεις πλασέ έπρεπε να πατάς και RB (που φέτος χρησιμοποιείται για άλλη δουλειά). Γιατί όμως να γίνει αυτόματα το πλασέ;

3) Τα φάουλ με τζαρτζάρισμα ή απλή επαφή είναι αρκετά συχνά, ίσως περισσότερα από πέρσι. Δεν τολμώ να φανταστώ τι θα γίνει με τα πέναλτι στο online, αν συνυπολογίσουμε και το lag.

4) Τα πλεονεκτήματα όντως είναι αρκετά σπάνια, ο κόρακας δεν αφήνει εύκολα τη φάση να εξελιχθεί. Άλλες φορές σφυρίζει με υπερβολική καθυστέρηση σε καθαρές φάσεις, πχ. πέντε μέτρα offside.

5) Σε ένα γκολ που έβαλα με τον αμυντικό να διώχνει εκατοστά από τη γραμμή δεν είχε goal line technology, κανένα replay δεν έδειξε καθαρά αν η μπάλα ήταν μέσα ή όχι. Φαντάζομαι είναι θέμα του demo.

6) Ό,τι άλλο και να παρατηρήσουμε, σε αγώνα εναντίον του ΑΙ έχει πολύ μικρή σημασία (εκτός απ' όσους παίζουν κυρίως εναντίον του ΑΙ). Το θέμα είναι τι θα γίνει εναντίον ανθρώπου.

Και τώρα που είπα τις σοφίες μου πάω να δω κανα μπάσκετ.

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Λοιπον να αναφερω οτι το προβλημα με το κρασαρισμα στο exe εγινε αφοτου κλοκαρα και αλλο την CPU και την GPU .

Μετα δεν ξεκινουσε ουτε το fifa 15 ομως μετα απο ενα ρεσετ στο κολλημα του 15 ξεκινησε το 16 κανονικα.

Επισης να πω οτι ειναι λιγο πιο βαρυ ειδικα οταν φτανεις στις περιοχες με τα τερματα ψιλοκολαει δεν ξερω αν το εχει παρατηρησει καποιος.

Αναγκαστηκα και κατεβασα τα rendering quality και ολα οκ.

Ελπιζω βεβαια στην τελικη εκδοση να ειναι πιο ελαφρυ.αν θυμαμαι καλα κατι τετοιο ειχε γινει και περισυ και το τελικο ετρεχε νερακι.

Έπαιξα και κόντρα στον κολλητό 7-8ματς.... Το demo τουλάχιστον είναι σίγουρα άλλο game σε σχέση με πέρυσι με τεράστιες αλλαγές. Τώρα ποιες απ'αυτές θα φτάσουν στη live έκδοση ιδέα δεν έχω.

Οι πιο βασικές:

- Τυφλή πάσα από την άμυνα με Χ προς το κέντρο χωρίς δηλαδή να δεις στο ραντάρ ξεμαρκάριστο παικτη...ΤΕΛΟΣ

- L1+Τρίγωνο κάθετη στον κάθε Ντούμπια που ξεκίνησε να τρέχει...ΤΕΛΟΣ. Ή κινήσεις λιγότερες γίνονται από τους επιθετικούς ή οι αμυντικοί ακολουθούν καλύτερα και ακόμη και αν βγει μια καλή πάσα για κάποιο λόγο οι παίκτες είναι μαλωμένοι με το κοντρόλ. Δεν είμαι σίγουρος ότι έπρεπε να αχρηστευτεί τόσο αυτή η πάσα αν και σίγουρα το περσινό ήταν υπερβολή.

- Κάθετες πάσες... Δύσκολες. Δεν έχω βρει εγώ τουλάχιστον ακόμη το σωστό timing για να τις περάσω σε ποσοστό επιτυχίας που θέλω.

- Τρίπλες χωρίς χρήση skill moves... Μειωμένες πολύ ή τουλάχιστον ακόμη δεν έχω βρει timing που είναι και λογικό σε τόσο λίγα ματς. 

Γενικά νιώθω πολύ βελτιωμένη την άμυνα και πολύ αποδυναμωμένη την επίθεση και δε ξέρω πόσο καλό είναι αυτό. Σίγουρα είναι πιο ρεαλιστικό αλλά ο λόγος που μου άρεσε το 15 και κανένα άλλο Fifa είναι επειδή μπορούσα να κάνω τρίπλες με αλλαγή κατεύθυνσης που μου θύμιζε να το θέσω απλά το Pro. Αν φέτος το Fifa ξαναγίνει όπως τα παλιά fifa όπου ο μόνος τρόπος να τριπλάρεις είναι με skill moves που τις απεχθάνομαι τότε απλα θα απογοητευτώ.

Και πριν πέσουν να με φάνε κάποιοι για το παραπάνω, να εξηγήσω ότι θα ήθελα το Fifa να σου δίνει τη δυνατότητα να κάνεις "plays" όπως τα παλιά PES (τρίπλες ατομικές προσπαθειες κτλ) αλλά να δίνει και τη δυνατότητα στον αντίπαλο να κάνει "counter-plays" αυτό δηλαδή που έλειπε από το 15 στο αμυντικό κομμάτι. 

Για κάποιο λόγο φοβάμαι ότι αντί να balanceάρουν τα plays με τα counterplays απλά αφαίρεσαν τη δυνατότητα να κάνεις plays τελείως. 

• Like 1

Ένα ματς έπαιξα, δεν μπορώ να πω τίποτα, παραμόνο ότι μου άρεσε που η μπάλα πλέον ''ζυγίζει'' και όλα θέλουν λίγο πιο πολύ κόπο για να γίνουν.

Για μεγαλύτερα ημίχρονα δοκιμάστε το παρακάτω (λειτουργεί και στο 16)

http://www.pcinvasion.com/fifa-15-pc-demo-how-to-extend-the-half-length

(credits στον toninio από wehellas)

Thanks, δουλεύει μια χαρά (όπως και πέρσι άλλωστε).

ps: επιβεβαιώνω ότι οι τερματοφύλακες ώρες ώρες είναι τραγικοί, τώρα πχ. έκανα εύκολο σουτ από τα 30 μέτρα και αντί να να την πιάσει σταθερά του έφυγε μέσα από τα χέρια (σε όρθια θέση ο GK), την πήρε ο επερχόμενος επιθετικός και μπήκε με την μπάλα στα δίχτυα. Ο τερματοφύλακας δεν έκανε τίποτα, απλώς παρακολουθούσε. Ελπίζω να έχουμε βελτίωση στην τελική έκδοση (ή έστω αργότερα με patch).

pps: για τιμές, στα cd key sites η προπαραγγελία (κάτι που φέτος δεν θα κάνω για πρώτη φορά από το 2007) κυμαίνεται στα 35-37 ευρώ αλλά στο ρώσικο και το βραζιλιάνικο Origin έχω δει γύρω στα 28 ευρώ ή λιγότερο. Ελπίζω να δουλεύει ο περσινός τρόπος με αγορά μέσω VPN (αν και τώρα έχουμε και το έξτρα εμπόδιο των capital controls).

Παιδια το γραφω σε περιπτωση που καποιος εχει το ιδιο θεμα με μενα,δηλαδη να μην ανοιγει το παιχνιδι καθολου.

Go to C:\ProgramData\Electronic Arts\EA Services\License

Now, delete all files with extension .dlf

Κατα τ'αλλα καλο το παιχνιδι. Λιιιγο καλυτερο απο το 15. Αρκετη βελτιωση στην αμυντικη λειτουργια. Δεν ξερω σε σας, αλλα σε μενα τα δοκαρια παλι πανε συννεφο

• Like 1

Αρκετά καλό όντως πολυ καλές άμυνες και όντως νιώθεις πλέον ότι κλωτσανε μπάλα και όχι αερομπαλα..Λιγο οι τερματαδες έχουν πρόβλημα αλλά αυτό συμβαίνει 1 στα 4 ματσάκια..Πολυ καλή ατμόσφαιρα στο γήπεδο..Σιγουρη αγορά!

καλησπερα το δοκιμασα χτες παιζοντας 2 παιχνιδια ερχομαι απο fifa 12. καλο φαινεται οντως ισχυει αυτο με τη μπαλα οτι ειναι ποιο βαρια.βεβαια θα παιξω κ αλλο για ποιο ασφαλη συμπερασματα.σε pc το δοκιμαζω.νομιζω οτι πρεπει να δουμε το τελικο παιχνιδι πριν βγαλουμε τελικο συμπερασμα.μια απορια σε ps4 πληρωνεις για να παιξεις on line??ενω σε pc ειναι free.

Sent from my iPhone using Insomnia

Στο ps4 για να παίξεις οποιοδήποτε παιχνίδι online, πρέπει να έχεις συνδρομή στο ps plus.

Full game requires PlayStation®Plus membership to access online multiplayer

https://store.playstation.com/#!/en-gb/games/ea-sports-fifa-16-downloadable-demo/cid=EP0006-CUSA02288_00-FIFA2016DEMOGAME

Πλεον για να αφησεις πισω τον αντιπαλο πρεπει να πεταξεις με right stick την μπαλα μπροστα. Με τη μπαλα στα ποδια σε φτανουν. 

Σιγουρα καλυτερο του 15. Βγαζει ποδοσφαιριλα που μονο το προ την ειχε.

• Like 1

Για μεγαλύτερα ημίχρονα δοκιμάστε το παρακάτω (λειτουργεί και στο 16)

http://www.pcinvasion.com/fifa-15-pc-demo-how-to-extend-the-half-length

(credits στον toninio από wehellas)

απο τη στιγμη που εχουν φτιαξει καπως το σταμινα και τα φτυνουν οι παιχτες δεν υπαρχει θεμα με την χρονικη αυξηση των ημιχρονιων?

σε αλλο φορουμ διαβασα οτι υπαρχει θεμα ...

απο τη στιγμη που εχουν φτιαξει καπως το σταμινα και τα φτυνουν οι παιχτες δεν υπαρχει θεμα με την χρονικη αυξηση των ημιχρονιων?

σε αλλο φορουμ διαβασα οτι υπαρχει θεμα ...

Ναι υπαρχει γι'αυτο καλο θα ηταν να μην το βαλεις πανω απο 6,αντε 7 το πολυ, λεπτα το παιχνιδι

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...