Προς το περιεχόμενο

FIFA 16

SOADNICK

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 1,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Ντιβίζιον 2, μπίτσεζ. Και με δύο παιχνίδια to spare. Οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω να γράψω ένα με το Open Broadcast, αφού δεν κρινόταν άνοδος/παραμονή (χέστηκα για τα πρωταθλήματα κατηγοριών κάτω από την πρώτη). Σε 1280Χ720@60Hz δεν υπήρχε το παραμικρό slowdown. Το βίντεο φαίνεται να τρώει κάποια σκαλώματα, αλλά όταν έπαιζα το παιχνίδι ήταν τελείως smooth. Θα παίξω κι άλλο με τις ρυθμίσεις, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι αρκετά αξιοπρεπές. Θυμίζω μάλιστα ότι το OB κωδικοποιεί σε H.264, οπότε το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα .mp4 μεγέθους 280 ΜΒs για 16,5 λεπτά βίντεο, το οποίο απλά ανέβασα στο YouTube χωρίς καμία περαιτέρω επεξεργασία. Enjoy!

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Moderators

Μπράβο ρε Πανάθα! :D

(αν και επειδή είσαι εσύ, θα περίμενα σχολιασμό όπως στα reviews, σαν να βλέπουμε βουβό κινηματογράφο είναι, if you get my point :P)

Μπράβο ρε Πανάθα! :D

(αν και επειδή είσαι εσύ, θα περίμενα σχολιασμό όπως στα reviews, σαν να βλέπουμε βουβό κινηματογράφο είναι, if you get my point :P)

Φίλε θα έκανα και θα είχε πολλή πλάκα, αλλά α) κοιμόταν το μωρό β) είχα πονοκέφαλο γάμα τα. Αλλιώς θα το έβαζα μετά στο after effects και θα γινόταν χαμός. Επιφυλάσσομαι για το άμεσο μέλλον όμως ;)

... εγινε κατι στο origin, αλλα δεν παρατηρησα αλλαγη στο game.

Το Origin ενημερώθηκε, όχι το FIFA. Και σε εμένα έκανε update ;)

• Like 1

Ντιβίζιον 2, μπίτσεζ. Και με δύο παιχνίδια to spare. Οπότε αποφάσισα να δοκιμάσω να γράψω ένα με το Open Broadcast, αφού δεν κρινόταν άνοδος/παραμονή (χέστηκα για τα πρωταθλήματα κατηγοριών κάτω από την πρώτη). Σε 1280Χ720@60Hz δεν υπήρχε το παραμικρό slowdown. Το βίντεο φαίνεται να τρώει κάποια σκαλώματα, αλλά όταν έπαιζα το παιχνίδι ήταν τελείως smooth. Θα παίξω κι άλλο με τις ρυθμίσεις, αλλά και πάλι το αποτέλεσμα θεωρώ ότι είναι αρκετά αξιοπρεπές. Θυμίζω μάλιστα ότι το OB κωδικοποιεί σε H.264, οπότε το τελικό αποτέλεσμα ήταν ένα .mp4 μεγέθους 280 ΜΒs για 16,5 λεπτά βίντεο, το οποίο απλά ανέβασα στο YouTube χωρίς καμία περαιτέρω επεξεργασία. Enjoy!

Πάρα πολύ καλή η ποιότητα του βίντεο με βάση και το μικρό μέγεθος. Να σου πω την αλήθεια, την περίμενα πολύ χειρότερη με βάση τα 16 λεπτά/ 280mb που είπες. (και εμένα ακριβώς όπως είπες.. όταν το παίζω κανένα λαγκάκι, όταν βλέπω το γραμμένο βίντεο έχει)

Πες μας λίγο ρυθμίσεις που έχεις στο παιχνίδι καθώς και σε τί ανάλυση το παίζεις? 720 όπως και το έγραψες ή 1080 και το έγραψες 720? Και το σύστημα από τί αποτελείται? (κάρτα και επεξεργαστή)

Τα κολληματάκια όμως σαν λαγκάκια σε μερικές πάσες και σε μερικές μακρινές μπαλιές τα κάνει. Πρέπει να βρούμε έναν τρόπο να το γράψουμε χωρίς αυτά..

Μου έχει κάνει μεγάλη εντύπωση πάντως.. να γράφουμε άλλα παιχνίδια και πολύ πιο βαριά χωρίς ίχνος κολλήματος στο γραμμένο βίντεο και το φιφα να έχει θέμα..

Το λοιπόν, το FIFA 16 το παίζω σε ανάλυση 1920Χ1080, όλα τα settings όσο πιο ψηλά γίνεται. Έχω επεξεργαστή [email protected] και κάρτα γραφικών AMD Radeon HD 7870 με μνήμη 2GB GDDR5. Από RAM, έχω 8 GB. Η εγγραφή έγινε όπως είδες στα 1280X720@60Hz με το Open Broadcast. Το βίντεο το έγραψα στον 250άρη Samsung SSD 840 EVΟ μου στον οποίο δεν έχω μεν το FIFA, αλλά έχω τα Windows 10. Όπως είπα, μηδέν slowdown, ούτε καν τον κλασικό λόξυγκα που κάνουν συνήθως τα παιχνίδια όταν ξεκινά η εγγραφή δεν μου έκανε. Tο Open Broadcast έχει κι άλλες ρυθμίσεις, αλλά ειδικά οι πιο Advanced δεν έχω ιδέα τι ακριβώς κάνουν. Αξίζει να το ψάξεις όμως, IMHO. Κυρίως για το ότι σου λύνει τα χέρια όσον αφορά στο μέγεθος του αρχείου (συν του ότι δεν χρειάζεται conversion μετά, το ανεβάζεις όπως είναι στο YouTube). Θυμάμαι ότι με το FRAPS έτρεμα μη μου τελειώσει ο χώρος στο σκληρό κάθε φορά που έγραφα οτιδήποτε και έτρεχα να τελειώσω το παιχνίδι γρήγορα!

BTW μιας και ανέφερα τα στοιχεία του συστήματός μου, δεν μου λέει κανείς αν θα μου παίζει καλά το Fallout 4; XD XD

Μια χαρά θα στο παίξει.

Από εκεί και περά όσον αφορά το Open Broadcast το έχω δουλέψει αρκετά και έχω κάνει/δοκιμάσει και πολλές ρυθμίσεις. Να αποφύγω τα ''λαγκάκια'' σε βίντεο του fifa 15+16 δεν κατάφερα. To fifa τρέχει από wd caviar blue, τα win από samsung 830 και η εγγραφή σε σκληρό που δεν κάνει κάτι εκείνη την ώρα 840 evo.

Εδώ τί ρυθμίσεις έχεις?

post-182562-0-63228000-1447426556_thumb.png

post-182562-0-19623500-1447426555_thumb.png

Βάλε ultra fast και δοκίμασε και πάνω από τις 10000. Νομίζω με 7000 ξεκινάει από μαμα το bitrate. Όσο πιο πάνω, καλύτερη ποιότητα/μεγαλύτερο μέγεθος αρχείου,.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...