Προς το περιεχόμενο

SanDisk 64GB Ultra Fit USB 3.0 Flash Drive - 130MB/s, Mymemory.de ~ 22.67 Ευρώ

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Στα λεφτά του πιστεύω δεν μπορείς να βρεις κάτι τόσο καλό.. Αν και οι  απόψεις όσο αφορά τις ταχύτητες διαφέρουν :P

Ο υπολογιστης μου ειναι 15αρι retina pro 2014 με usb 3 ports....θα εχει ικανοποιητικες ταχυτητες πιστευετε?

• Απαντ. 30
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ο υπολογιστης μου ειναι 15αρι retina pro 2014 με usb 3 ports....θα εχει ικανοποιητικες ταχυτητες πιστευετε?

Με βάση πάντα αυτό που έχω στα χέρια μου θα έχεις πολύ ικανοποιητικές ταχύτητες :)

Δημοσ.

εγω θα περιμενω γιατι ειδα το γερμανικο mediamarkt εβαλε σημερα σε προσφορα στα 29 ευρω το ιδιο στα 128gb :D

Οπως ειπα και στο αλλο θεματακι, τις χτυπανε πολυ τις τιμες στις flash μνημες οι Γερμανοι.

Δεν ειδα τι εχουν στα 29€ αλλά στα 19€ εχουν αυτο

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/_SANDISK-Extreme%C2%AE-SDCZ80-064G-X46-64-GB-USB-3-0-Flash-Laufwerk,48353,462836,1059357.html

(170/110!!)

και αυτη

http://www.mediamarkt.de/mcs/product/_SAMSUNG-SDXC-Speicherkarte-64-GB-MB-SP64D-EU,48353,563112,1988660.html

Οποτε δε μου φαινεται παραξενο, γενικα οι τιμες ειναι αρκετα κατω, οποτε συνηθως μιλαμε για ελαχιστα ευρω οφελος σε σχεση με τον ανταγωνισμο.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Τι να σου πω εγώ έχω διαφορετική εικόνα... Σε usb2 και πιάνω μεγαλύτερες ταχύτητες, το τερματίζει βασικά :P (windows 8.1 με μητρική 10 χρονών)

Screenshot_2.png

Και όταν λέω ονομαστική εννοώ 120Mb/sec...Επισης με ώρες χρήσης δεν ζεσταίνεται όπως λέτε πολλοί. Απλά πέρνει την ίδια  θερμοκρασία με το pc.

Εισαι σε fat32 ειπες, δεν είναι "διαφορετικη εικονα" λοιπον, 20-22 σου ειπα με fat32. 21 βγαζεις.

Το πρόβλημα είναι σε usb3.0, που δεν πιανει τα νουμερα που θα επρεπε. Βγαζει εγγραφη 18-23 αναλογα το file system. Ενώ με καποια benchmarking προγράμματα βγαζει 40-45 που είναι η "ονομαστικη του ταχυτητα", τοσο δινει ο κατασκευαστης. Τα 120 που λες είναι η θεωρητικη ταχυτητα αναγνωσης. 105-110 τα πιανει στην αναγνωση. Στην εγγραφη είναι το πρόβλημα. Για την εγγραφη μιλησα εξαρχής. Με 33 ευρω υπαρχει σχεδόν μονιμα (και τωρα) από το ιδιο μαγαζι το extreme 64GB για οποιον θελει καλες ταχύτητες εγγραφης (καπου 250 αναγνωση και 150 εγγραφη) το οποιο όμως είναι "παντοφλα" και όχι μικρο όπως αυτο. Αναλογα με τις ανάγκες και απαιτησεις λοιπον τωρα που είναι ξεκαθαρισμένα ο καθενας αποφασιζει και αγοραζει ό,τι του ταιριαζει.

• Like 1
Δημοσ.

Μόλις έγινε αποστολή η παραγγελία.

Με Royal Mail Post.(απο το αγγλικό παράρτημα έφυγε μάλλον,διότι στα αγγλικά το ship confirmation που μου ήρθε)

3-5 εργάσιμες λέει αλλα μπορει και παραπάνω να παρει.

Άντε να δούμε

Δημοσ.

Παιδιά όποιος το έχει ή το αντίστοιχο 16αρι ή 32αρι, μπαίνει στο μπρελόκ στα κλειδιά με το καπάκι του κανονικά;
Γιατί αν όχι είναι σα να το έχω χάσει ήδη πριν το πραγγείλω :P

• Moderators
Δημοσ.

Δεν εχει "λουρακι" στη συσκευασια. Εχει ειδικη τρυπουλα βεβαια, αλλα είναι τοσο μ@..ες που δεν εχουν καν "λουρακι". Αν εχεις περισσευουμενο μπορεις να το βαλεις στα κλειδιά σου παντως.

Add: Ναι, με το καπακι του, το οποιο βεβαια είναι απλα "κουμπωμενο" στο φλασακι, δεν δενει με το λουρακι.

• Like 1
Δημοσ.

Λουράκι θα ψάξω και θα βρω κάπου φαντάζομαι, αλλά ναι λες και θα πέφτανε έξω να βάζανε ένα λουράκι
Απλά αν δεν έμπαινε στα κλειδιά θα το έχανα 100%
Κι εξάλλου αυτή είναι η αξία ενός τέτοιου stick, να το έχεις μαζί σου πάντα.. κοινώς στα κλειδιά σου

Μπαίνει και με το καπάκι του δηλαδή κανονικά;

Εδώ όταν είχα παραγγείλει bluetooth είχα παραγγείλει επίτηδες 2, γιατί σκεφτόμουν θα έχανα το ένα σίγουρα
Και όντως, το έχασα την πρώτη μέρα το ένα. Το δεύτερο άντεξε λίγο κάτω από μήνα :P

ΥΓ. mailto:μ@..ες τα'σπασε :P

Δημοσ.

Εντωμεταξύ αντί να μου στείλουν σε ενα πακέτο το φλασάκι μαζί με το OTG adaptor που παρήγγειλα ταυτόχρονα με το φλασάκι,μου το στείλανε το δεύτερο ξεχωριστά σε δεύτερη αποστολή μονο του!!!

Ούτε και αλλαγη διεύθυνσης μου κάνανε που ζήτησα 10 λεπτά μετα την ολοκλήρωση της παραγγελιας ενώ θα μπορούσαν αφου η αποστολή έγινε μετα απο πολλες ωρες και θα είχαν το χρονο να κάνουν την αλλαγη.

Μετα αφου το έστειλαν μου ζήτησαν συγγνώμη για την αναστάτωση που δεν έκαναν την αλλαγη που τους ζήτησα.

Τι να πεις.

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Moderators
Δημοσ.

Παρέλαβα

C2IIP2Z.png

Windows 7 και Gigabyte GA-890GPA-UD3H rev2.1 / NEC D720200F1 Controller

Να δούμε και με Windows 10 σε λίγο τι θα παίξει :P

Αυτό δεν λεει τιποτα. Και μενα στο crystal 45 βγαζει, ιδια νουμερα το 32αρι. Σε αντιγραφη πραγματικη όμως, 20-22. Κανε ένα τεστ και χρονομετρα ενα αρχειο 500ΜΒ-1-2GB.

Δημοσ.

Όντως βγάζει 25-27, με 3 αρχεία που δοκίμασα

Έχω απορία με windows 8 αν αλλάζει κάτι<br />

<br />

Παρελαβα επιτέλους εχθές εδω τα αποτελέσματα απο Win 8.1 Pro.<br />

<br />

<br />

Δοκίμασα και στην πράξη και βγάζω στα 35/38mb/s αρχεία απο 700-1.5gb

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...