ntasaef4 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2015 Ισως γινεται με διαφορα προγραμματα (aomei, paragon) αλλα δεν το χω δοκιμασει Πιθανοτατα το partition υπηρχε απο πριν και δεν το δημιουργησαν τα win 10, αλλά απλα εγκατασταθηκαν σε αυτο Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App Αν κανω format θα διορθωθεί μόνο του ή πρέπει να κάνω κάτι;
Tzimmys Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Θα διορθωθεί από μόνο του, απλά για να είσαι σίγουρος, τσέκαρε ότι το partition που δημιουργείς είναι πολλαπλάσιο του 4 σε mb.
ntasaef4 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2015 Θα διορθωθεί από μόνο του, απλά για να είσαι σίγουρος, τσέκαρε ότι το partition που δημιουργείς είναι πολλαπλάσιο του 4 σε mb. Ευχαριστώ! Εγω αυτο που ξερω να κανω ειπναι να διαγράψω όλα τα υπάρχοντα partitions κι εκει να κανω εγκατασταση. Αυτο εννοείς να είναι πολλαπλάσιο του 4;;;;;;
Tzimmys Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αν διαγρλαψεις απλά όλα τα partitions και κάνει απλά εγκατάσταση, αγνόησέ το αυτό που είπα. Αν δημιουργήσεις και νέα partitions, ας το δούμε. Πες ότι έχεις έναν δίσκο, 120 gb. Θα κάνουν τα win 10 ένα διαμέρισμα 500 μβ (4*125) Θα κάνει εσύ ένα partition 60 gb. Πολλαπλασιάζεις με 1024, και το partition σου είναι 61.440 mb. Αυτό διαιρείται με το 4 ακριβώς. Αν έκανες partition 61.438 mb ας πούμε, δια 4 βζάζει αποτέλεσμα 15.359,5 Κατάλαβες?
konstantin79 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 19 Δεκεμβρίου 2015 Αν διαγρλαψεις απλά όλα τα partitions και κάνει απλά εγκατάσταση, αγνόησέ το αυτό που είπα. Αν δημιουργήσεις και νέα partitions, ας το δούμε. Πες ότι έχεις έναν δίσκο, 120 gb. Θα κάνουν τα win 10 ένα διαμέρισμα 500 μβ (4*125) Θα κάνει εσύ ένα partition 60 gb. Πολλαπλασιάζεις με 1024, και το partition σου είναι 61.440 mb. Αυτό διαιρείται με το 4 ακριβώς. Αν έκανες partition 61.438 mb ας πούμε, δια 4 βζάζει αποτέλεσμα 15.359,5 Κατάλαβες? Για ποιον λόγο το κάνουμε αυτό?σε τι βοηθάει το συστημα?
EddieObscurant Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Αν κανω format θα διορθωθεί μόνο του ή πρέπει να κάνω κάτι; οχι δεν θα διορθωθεί πρεπει να δημιουργήσεις καινουριο partition table και partition, ειτε με τον παραπανω τροπο που σου ειπα ειτε ο απλούστερος κατα την εγκατασταση των windows όταν επιλεγεις partition, σβήσε ολα τα partition απο το δισκο που θες να κανεις εγκατασταση και σαν unallocated που θα ειναι επελεξε install. Tα windows θα δημιουργησουν απο μόνα τους τα partition που χρειαζονται με το σωστό alignment
ntasaef4 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ναι, αυτο εννοουσα βασικά. Ευχαριστώ. Μολις βρω χρονο και το κάνω θα σας στειλω τα αποτελεσματα
ntasaef4 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα νομίζω είμαστε κάπως καλύτερα, αλλά ας μου πει κι ενας γνώστης των μετρήσεων
Tzimmys Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 οχι δεν θα διορθωθεί πρεπει να δημιουργήσεις καινουριο partition table και partition, ειτε με τον παραπανω τροπο που σου ειπα ειτε ο απλούστερος κατα την εγκατασταση των windows όταν επιλεγεις partition, σβήσε ολα τα partition απο το δισκο που θες να κανεις εγκατασταση και σαν unallocated που θα ειναι επελεξε install. Tα windows θα δημιουργησουν απο μόνα τους τα partition που χρειαζονται με το σωστό alignment Συγνώμη, και εγώ με το format εννοούσα ότι θα έσβηνε πρώτα τα παρόντα partitions....
EddieObscurant Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Τώρα νομίζω είμαστε κάπως καλύτερα, αλλά ας μου πει κι ενας γνώστης των μετρήσεων Για amd πλατφορμα που εισαι, καλά είναι Μπορεις να δοκιμασεις και με τους drivers της amd αν εχεις ορεξη αλλα δεν νομίζω να ναι καλύτερα τα αποτελεσματα (κυρίως τα 4k που ναι σημαντικά) σε σχέση με τους drivers της microsoft. Αν εχεις ορεξη ωστόσο, δοκίμασε τους.
BloodDonor89 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Εγώ που το δοκίμασα δεν είναι καμιά διαφορά...βαρεθηκα να το ψάχνω και το παράτησα...
ntasaef4 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 20 Δεκεμβρίου 2015 Ουτε κι εγω θα το δοκιμάσω ,μια χαρά ειναι κι ´ετσι, κι εγω κουραστηκα να ασχολουμαι. Κάτι άσχετο trimming τελικά μπορούμε να κάνουνε σε αυτον τον ssd??
EddieObscurant Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Δημοσ. 21 Δεκεμβρίου 2015 Κάτι άσχετο trimming τελικά μπορούμε να κάνουνε σε αυτον τον ssd?? φυσικά, αν στο hd sentinel το performance ειναι στο 100% τοτε όλα ειναι οκ. Αν ειναι στο 80% τότε δεν δουλευει. Μπορεις να το επιβεβαιώσεις και πιο σιγουρα με το trimcheck
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα