Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ισως γινεται με διαφορα προγραμματα (aomei, paragon) αλλα δεν το χω δοκιμασει

Πιθανοτατα το partition υπηρχε απο πριν και δεν το δημιουργησαν τα win 10, αλλά απλα εγκατασταθηκαν σε αυτο

Αποστολή από το ST18i με τη χρήση Insomnia App

Αν κανω format θα διορθωθεί μόνο του ή πρέπει να κάνω κάτι;

• Απαντ. 170
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Θα διορθωθεί από μόνο του, απλά για να είσαι σίγουρος, τσέκαρε ότι το partition που δημιουργείς είναι πολλαπλάσιο του 4 σε mb.

Δημοσ.

Θα διορθωθεί από μόνο του, απλά για να είσαι σίγουρος, τσέκαρε ότι το partition που δημιουργείς είναι πολλαπλάσιο του 4 σε mb.

Ευχαριστώ! Εγω αυτο που ξερω να κανω ειπναι να διαγράψω όλα τα υπάρχοντα partitions κι εκει να κανω εγκατασταση. Αυτο εννοείς να είναι πολλαπλάσιο του 4;;;;;;

Δημοσ.

Αν διαγρλαψεις απλά όλα τα partitions και κάνει απλά εγκατάσταση, αγνόησέ το αυτό που είπα. Αν δημιουργήσεις και νέα partitions, ας το δούμε.

Πες ότι έχεις έναν δίσκο, 120 gb.

Θα κάνουν τα win 10 ένα διαμέρισμα 500 μβ (4*125)

Θα κάνει εσύ ένα partition 60 gb. Πολλαπλασιάζεις με 1024, και το partition σου είναι 61.440 mb. Αυτό διαιρείται με το 4 ακριβώς. Αν έκανες partition 61.438 mb ας πούμε, δια 4 βζάζει αποτέλεσμα 15.359,5

Κατάλαβες?

Δημοσ.

Αν διαγρλαψεις απλά όλα τα partitions και κάνει απλά εγκατάσταση, αγνόησέ το αυτό που είπα. Αν δημιουργήσεις και νέα partitions, ας το δούμε.

Πες ότι έχεις έναν δίσκο, 120 gb.

Θα κάνουν τα win 10 ένα διαμέρισμα 500 μβ (4*125)

Θα κάνει εσύ ένα partition 60 gb. Πολλαπλασιάζεις με 1024, και το partition σου είναι 61.440 mb. Αυτό διαιρείται με το 4 ακριβώς. Αν έκανες partition 61.438 mb ας πούμε, δια 4 βζάζει αποτέλεσμα 15.359,5

Κατάλαβες?

Για ποιον λόγο το κάνουμε αυτό?σε τι βοηθάει το συστημα?

Δημοσ.

Αν κανω format θα διορθωθεί μόνο του ή πρέπει να κάνω κάτι;

οχι δεν θα διορθωθεί πρεπει να δημιουργήσεις καινουριο partition table και partition, ειτε με τον παραπανω τροπο που σου ειπα ειτε ο  απλούστερος κατα την εγκατασταση των windows όταν επιλεγεις partition, σβήσε ολα τα partition απο το δισκο που θες να κανεις εγκατασταση και σαν unallocated που θα ειναι επελεξε install.

Tα windows θα δημιουργησουν απο μόνα τους τα partition που χρειαζονται με το σωστό alignment

Δημοσ.

οχι δεν θα διορθωθεί πρεπει να δημιουργήσεις καινουριο partition table και partition, ειτε με τον παραπανω τροπο που σου ειπα ειτε ο  απλούστερος κατα την εγκατασταση των windows όταν επιλεγεις partition, σβήσε ολα τα partition απο το δισκο που θες να κανεις εγκατασταση και σαν unallocated που θα ειναι επελεξε install.

Tα windows θα δημιουργησουν απο μόνα τους τα partition που χρειαζονται με το σωστό alignment

Συγνώμη, και εγώ με το format εννοούσα ότι θα έσβηνε πρώτα τα παρόντα partitions....

Δημοσ.

Τώρα νομίζω είμαστε κάπως καλύτερα, αλλά ας μου πει κι ενας γνώστης των μετρήσεων

Για amd πλατφορμα που εισαι, καλά είναι Μπορεις να δοκιμασεις και με τους drivers της amd αν εχεις ορεξη αλλα δεν νομίζω να ναι καλύτερα τα αποτελεσματα (κυρίως τα 4k που ναι σημαντικά) σε σχέση με τους drivers της microsoft. Αν εχεις ορεξη ωστόσο, δοκίμασε τους.

Δημοσ.

Ουτε κι εγω θα το δοκιμάσω ,μια χαρά ειναι κι ´ετσι, κι εγω κουραστηκα να ασχολουμαι. Κάτι άσχετο trimming τελικά μπορούμε να κάνουνε σε αυτον τον ssd??

Δημοσ.

Κάτι άσχετο trimming τελικά μπορούμε να κάνουνε σε αυτον τον ssd??

φυσικά, αν στο hd sentinel το performance ειναι στο 100% τοτε όλα ειναι οκ. Αν ειναι στο 80% τότε δεν δουλευει. Μπορεις να το επιβεβαιώσεις και πιο σιγουρα με το trimcheck

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...