Σωτηρης.Παπας Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Καλησπέρα. Είμαι 20 χρονών και έδωσα φέτος 3η φορά πανελλήνιες. Μια συμμαθήτρια(ασ την πούμε Ελένη) στο φροντιστήριο ίδιας ηλικίας από βλέματα και λοιπά κατάλαβα ότι της αρέσω από τον Δεκέμβρη. Τραβιόμουν με μία κοπέλα για χρόνια και δεν ήθελα να κανω με την Ελένη κατι εφόσον δεν είχαν ξεκαθαρίσει τα πράγματα με αυτη. Τώρα ευτυχώς είμαι free. Τώρα που τελιώνουν οι πανελλήνιες θέλω να την ρωτήσω αν θέλει να πάμε για καφέ.. Οι μεταξύ μας σχέσεις είναι τυπικές αλλά όχι φιλικές.. Η συμπεριφορά της είναι μία κρύο μία ζέστη απέναντί μου εδώ και 3 μήνες.. Το θέμα μου είναι το πως θα της το πω.. Ακούγεται χαζό το ξέρω αλλά γενικά είμαι πολύ ντροπαλός... Έλεγα μήπως την Παρασκευή την πιάσω στο φροντιστήριο και να την ρωτήσω αν έχει κανονήσει τίποτα το Σαββατοκύριακο. Αν πει όχι θα της πω ''Θες να πάμε για ένα καφέ;'' Λοιπόν το σκηνικό το έφτιαξα στο μυαλλο μου αλλά νιώθω άβολα.. Μήπως να την προσεγγίσω αλλιώς; Λέτε αν την έπαιρνα τηλέφωνο(μου το έχει δώσει) να ήταν καλύτερα από το να της το ζητούσα από κοντά; Αν έχετε καποια συμβουλή που θα με βγάλει από το αδιέξοδο θα με βοηθούσε πολύ. ΥΓ. Σας παρακαλώ χλευαστικά σχόλια να αποφεύγονται.. 1
headbanger Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 με το στόμα. "τι κάνεις μετά;" "πότε θα βγούμε εμείς οι 2" είναι κλασσικές πεφτούλικες ατάκες που δείχνουν αυτοπεποίθηση. Γκόμενα είχες, χωρίς αυτοπεποίθηση την έριξες; 8
Σωτηρης.Παπας Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 παρασκευη δεν εχετε πει τα βαζουν αυτα? Mπάβο, εύγε ευχαριστώ για την απάντηση. Εσύ πάρα πολύ έξυπνος.
TriLoBiTe Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 παρασκευη-σαββατο-κυριακη δεν εχετε πει τα βαζουν αυτα? Φιξντ. Συνεχίζουμε. 1
Σωτηρης.Παπας Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Μέλος Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 με το στόμα. "τι κάνεις μετά;" "πότε θα βγούμε εμείς οι 2" είναι κλασσικές πεφτούλικες ατάκες που δείχνουν αυτοπεποίθηση. Γκόμενα είχες, χωρίς αυτοπεποίθηση την έριξες; Πιο πολύ είναι το σκηνικό που με κάνει να νοιώθω και μόνο στην σκέψη άβολα. Πιστεύω κι εγώ καλύτερα να την το πω από κοντά. Ναι έχω αυτοπεποίθηση, αλλά επειδή από το λίγο που την ξέρω μου αρέσει φοβάμαι μην κάνω κάτι λάθος και στραβώσει το θέμα
headbanger Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 αν δεν σπάσεις αυγά ομελέτα δεν κάνεις μάστορα. Θαρσείν χρη ΑΛΛΑ ο τολμών νικά (έχω ρέντα σήμερα) Αλλιώς μείνε στην σκέψη 3
manzah80 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Θα σου πω εγω τι θα της πεις.Πες της πως θα γινει να σε δω καπου εξω.Αυτα τα εμεις οι δυο και ιστοριες ειναι για παιδακια μην το πεις αυτο.Αν εχει εγωισμο και αυτοσεβασμο εχεις φαει χ μονο που το πες αυτο.
headbanger Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Θα σου πω εγω τι θα της πεις.Πες της πως θα γινει να σε δω καπου εξω.Αυτα τα εμεις οι δυο και ιστοριες ειναι για παιδακια μην το πεις αυτο.Αν εχει εγωισμο και αυτοσεβασμο εχεις φαει χ μονο που το πες αυτο. σε 17-18 χρονο απευθύνεται. χαλάρωσε δον ζουάν 1
manzah80 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δον ζουαν δεν με λες με τιποτα αλλα αυτο που του πες να πει αστειο τον κανει να φαινετε.
headbanger Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 το ποιντ στην ΟΛΗ υπόθεση, ειναι να κάνει κίνηση και οχι θρεντ στο ινσομνια. Ο αλαντινγρ μου είχε στείλε στο φβ πριν μερικές μέρες, "ΓΙΑΤΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΧΑΖΟΣ ΡΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ;"
manzah80 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 Δημοσ. 26 Μαΐου 2015 (επεξεργασμένο) Γιατι πινει(ς) νερο με χλωριο ειναι βλαμενος ο κοσμος Επεξ/σία 26 Μαΐου 2015 από manzah80
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα