revolver1990 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Sugamoto Magazaki . Πεινάω ρε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mylo Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Εγώ πάντως όταν είμαι Σαλόνικα πρέπει να διευκρινίσω ότι δεν θέλω κέτσαπ και μουστάρδα και θέλω τζατζίκι ή τυροκαυτερή για να τρώγονται κάπως (οι συνήθως άγευστες πίτες με γύρο που έχω πετύχει τις πιο πολλές φορές) ... άγευστο πιτογυρο; Που πηγες να φας καλέ μου άνθρωπε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 άγευστο πιτογυρο; Που πηγες να φας καλέ μου άνθρωπε; Τις τελευταίες φορές έφαγα από 2-3 του Ευόσμου. Ποσότητα ναι αλλά από γεύση δεν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Τις τελευταίες φορές έφαγα από 2-3 του Ευόσμου. Ποσότητα ναι αλλά από γεύση δεν. δεν πήγες στα "καλά" μόνο τρεις μπάλες στη βάφλα, αίσχος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 δεν πήγες στα "καλά" Την άλλη φορά θα ρωτήσω! Πάντως στο νετ είχαν καλά σχόλια! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μετανοείτε 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 μόνο τρεις μπάλες στη βάφλα, αίσχος Έφτασε σχεδόν 13 euro, πόσες παραπάνω να έβαζα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 13 ευρω, βαφλα με 3 μπαλες; 6-7 η βαφλα δλδ και απο 2 ξερω γω το scoop? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 2.6 η μπάλα με την 1η να είναι λίγο πιο ακριβή... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μιλφειγ, Κωσταντινιδης. 1 κομματι, ολοδικο μου. kg = 1.2 Fuck plates. 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Silverage Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Μιλφειγ, Κωσταντινιδης. 1 κομματι, ολοδικο μου. kg = 1.2 Fuck plates. image1.JPG 1 κομμάτι είναι όλο αυτό το πράμα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 5 Αυγούστου 2016 Ασφαλώς, τα δείγματα δωρεάν (aka μικρότερα) δεν αξίζουν photo Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Μιλφειγ, Κωσταντινιδης. 1 κομματι, ολοδικο μου. kg = 1.2 Fuck plates. μου γ@@@ες την ψυχη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
deesnider Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 1 κομμάτι είναι όλο αυτό το πράμα; Αναλόγως τού πώς σκέφτεται κανείς... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Moderators Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2016 Αν θυμαμαι καλα ηταν 800γρ κρεας. Food challenge αν το φας σε μιση ωρα δεν πληρωνεις τιποτα αλλιως πληρωνεις περιπου 12€. Ξεκινησα ετσι κατεληξα ετσι Αν δεν ειχα φαει 1-1.30 ωρα πριν παγωτο + noodles νομιζω οτι θα το ειχα. Οταν ξεκινησα δεν πειναγα καν! Στο τελος ξερασα το μισο γιατι ειχα σκασει! xD 8 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις