kostascfc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μετα απο μια δυσκολη μερα στη σχολη επιβαλλεται ενα... 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Φίλε μου κτήνος το κρουασάν! Είχα καμακώσει ενα παρόμοιο κάποτε. Μου φαίνεται πρέπει να το τιμήσω πάλι. Ειδικα οταν το βουτάω στο γάλα..μμμμμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostascfc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Χαχα και εγω μαζι με γαλα το εφαγα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Χαχα! Σ'ωραιος! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 χαχα που το πουλάνε ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostascfc Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Στη Θεσσαλονικη που μενω το πουλανε στα περισσοτερα περιπτερα και σε καποια σουπερμαρκετ (π.χ 3Β). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Και στην Αθήνα όλα τα περίπτερα το έχουν! Υπάρχει και ένα παρόμοιο, το ίδιο μεγάλο που κάνει 1ευρώ! Ένας τρώει ~ δυο πεθαίνουν.. 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Και στην Αθήνα όλα τα περίπτερα το έχουν! Υπάρχει και ένα παρόμοιο, το ίδιο μεγάλο που κάνει 1ευρώ! Ένας τρώει ~ δυο πεθαίνουν.. Είναι ωραίο το κρουασανάκι αυτό αλλά γέλασα με το σχόλιο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ειχα πάρει ενα με τριπλή γέμιση πραλίνα. Περίμενα πως και πως να ξυπνήσω το πρωί να το τσακίσω με γάλα. Το γαμιδι κατεβαίνει αμάσητο. Λουκούμι. Κάθε μπουκιά και κιλό μεν, αλλα αξίζει μια στο τόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ειχα πάρει ενα με τριπλή γέμιση πραλίνα. Περίμενα πως και πως να ξυπνήσω το πρωί να το τσακίσω με γάλα. Το γαμιδι κατεβαίνει αμάσητο. Λουκούμι. Κάθε μπουκιά και κιλό μεν, αλλα αξίζει μια στο τόσο. Ποιο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Gi0 Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Moderators Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Μετα απο μια δυσκολη μερα στη σχολη επιβαλλεται ενα.. Ι feel you 12 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Χμμ, Zio10 δεν θυμάμαι αλλα θα το τσεκάρω και θα σου πω. Νομίζω 1.5 ευρώ είχε και ήταν 250-300 γραμμάρια. Κτήνος. Έλιωνε στον ουρανίσκο μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stavi Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 κι εγώ παιδιά μια από τα ίδια, πετάγομαι μέχρι το περίπτερο να πάρω το φάρμακό μου και θα σας ποστάρω και φωτό 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 κι εγώ παιδιά μια από τα ίδια, πετάγομαι μέχρι το περίπτερο να πάρω το φάρμακό μου και θα σας ποστάρω και φωτό Άνοιξε και κάνα θρεντ μόλις πάρεις τις "βιταμίνες" σου Και μεις μάχιμοι είμαστε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 27 Νοεμβρίου 2015 Ι feel you i feel you too..... inception mode on..... 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις