*nenya* Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Σοβαρα ρωταμε για τα τριγωνα ρε παιδια! Εδω στην Αθηνα πού θα βρουμε νοστιμα; :/ Bifana Mana απ'τα Twist East: @Cadillac Burgers, πολυ νοστιμα τελικα. Απλα σαν χωρος δεν λεει κατι. Ειναι μονο για να κανει σταση πχ καποιος που πεινασε μετα τα ψωνια. 15 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
revolver1990 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Αυτό που μπορείτε και βγάζετε φωτογραφίες δεν μπορώ να το κατανοήσω,εγώ όταν μου έρθει να το βγάλω το έχω ήδη φάει 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μέλος Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Χαχαχ σε νιωθω. Τα μπεργκερζ δεν τα εβγαλα εγω για να καταλαβεις ποσο γουρουνα, το δικο μου ειναι το δαγκωμενο. [Μια μερα ηθελα να βαρεσω την φιλη μου επειδη δεν με αφηνε να φαω το κεικ πριν το βγαλει φωτο!] 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
evabb Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Γι αυτό κι εγώ ποσταρω σπάνια. Απλά τρώω χωρίς να φωτογραφιζω τίποτα. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stelios18120 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Μία από τα ίδια κ εγώ Μόνο τα ψητά και τα γλυκά αν έβαζα τώρα θα είχαμε άλλες 30+ σελίδες 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
alex_000 Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Άψογα!! Να ρωτησω αν παιζει κανενα λινκ για τη συνταγή για την οποια δε βρισκω με τιποτα κατι δοκιμασμένο; http://www.daddy-cool.gr/sintages/idiki-diatrofi/sintages-gia-pedia/cheeseburger-goodys.html Μαγιονεζα,αγγουρακι τουρσι και κρεμυδι ψιλοκομμενο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickarmy Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators stormrain Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Moderators Share Δημοσ. 17 Δεκεμβρίου 2016 Noμιζω οτι λεει για την "¨αγγουρομαγιονεζα" των goodys. Yup! Αυτην ακριβως ψαχνω http://www.daddy-cool.gr/sintages/idiki-diatrofi/sintages-gia-pedia/cheeseburger-goodys.html Μαγιονεζα,αγγουρακι τουρσι και κρεμυδι ψιλοκομμενο Καιιιιι την βρηκα! Θενξ μαν 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TriLoBiTe Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Δουλευα σε γνωστο ζαχαροπλαστειο στην Σαλονικα Kαλά το είχα καταλάβει πως έχουμε να κάνουμε με άτομο τ' οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον αντιφιτνεσικό χώρο.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Kαλά το είχα καταλάβει πως έχουμε να κάνουμε με άτομο τ' οποίο δραστηριοποιείται επαγγελματικά στον αντιφιτνεσικό χώρο.. This is many years ago tho Απλα και εγω, οπως οι απο πανω, δε πολυπρολαβαινω τις φωτο, προλαβαινει η πεινα να μου παρει το μυαλο 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
flik Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 (επεξεργασμένο) Μάζεψα λίγο υλικό το τελευταίο δεκαήμερο (αυτά πρόλαβα να σκεφτώ να τα φωτογραφήσω), για΄τι αν τα έβαζα 1-1 θα χανόντουσαν με τέτοιο ανταγωνισμό. Με πολύ αγάπη στους μαχητές του thread, έχετε την βαθύτατη εκτίμηση μου πραγματικά. Πίτσα, μικρή, έπρεπε να φάω 9 κομμάτια να με πιάσει: Παγωτό καιμάκι με γλυκό βύσσινο: Λίγες μέρες πριν, Jack Daniels chicken alfredo, μικρή μερίδα, την θυμόμουν μεγαλύτερη πριν μερικά χρόνια που την πήρα τελευταία φορά. Φοβερή γεύση, απο τα αγαπημένα μου: Και τα σπιτικά φαγητά τώρα.γαριδομακαρονάδα με γαρίδες μεγαλύτερες απο οτι φαίνονται απο το κινητό: Και σήμερα έκανα πένες στον φούρνο, με ντοματίνια, μπέικον, γραβιέρα, μοτσαρέλα και μελίπαστο. Φοβερή γεύση έδωσαν όλα μαζί: Επεξ/σία 18 Δεκεμβρίου 2016 από flik 17 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 και άλλος μακαρονάς !!! λατρεμένη γαριδομακαρονάδα <3 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Super Moderators Thresh Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Super Moderators Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Βλέπετε photos? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tommybertsen Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Βλέπετε photos? Nope. Μονοδρομος λεει 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Share Δημοσ. 18 Δεκεμβρίου 2016 Βλέπετε photos? Μέχρι πριν μία ώρα εφαινόσαντο. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις