Προς το περιεχόμενο

Anti-Fitness Thread

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 11,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Εάν είχα Facebook θα έκανα tag τον Fotis13. Μην σας πω ότι θα ζήταγε και δεύτερο...

Μα στην φώτο φαίνεται ο Anorymous οταν ήταν πιτσιρικάς  :confused:

Δημοσ.

χαχαχα ε οχι τοσο πολυ δεν μπορω ,αλλα γενικα ειμαι καφρος με το θεμα ποσοτητα οταν τρωω .

Τωρα ομως τρωω τα @@ μου ...

Ναι, ναι ξέρω... Από Σεπτέμβριο θα "στενάξουν" οι στάνες...! :-D  :-D

• Like 1
Δημοσ.

stracciatella00.jpg

Πρώτο παγωτό για το 16. Ανετα το εξαφάνιζα σε λίγη ώρα αλλά είπα να αφήσω και για την επόμενη. Στην μέση έφτασε στο πρώτο δεκαπεντάλεπτο  :P Μαρέσει που τα θεωρούν και κατά το ήμισυ οικογενειακά παγωτά, ατομικά θα έπρεπε. :P

• Like 2
Δημοσ.

πως σας αρέσουν αυτά ???

απο  <<οικογενειακά >>  τρώω μόνο haagen dazs , ben @ jerry και απο φούρνο - ζαχαροπλαστείο )  

• Like 2
Δημοσ.

Παγωτάκι πλέον μόνο απ'την Χαρά [πρέπει να μου δίνουν και ποσοστά κανονικά], ξέεεεερουν ;)

original.jpg

Ειδικά παρφέ σοκολάτα..........υ π έ ρ ο χ ο. Αχ αχ ξεσηκώθηκα πάλι!

• Like 4
Δημοσ.

Αν υπήρξε ένα τυποποιημένο παγωτό που μου άρεσε, ήταν το Vienetta.

Viennetta_menu.5703.png

Τραγανή μαύρη σοκολάτα ανάμεσα σε στρώσεις βανίλια. Πολύ μπροστά! Κατά τα άλλα, ζαχαροπλαστεία με φρέσκο παγωτό όλο το χρόνο ftw. 

• Like 7
Δημοσ.

Ωωωω τί λες τώρα!!!! Το λάτρευα αυτό, δυο δυο τα έτρωγα.

Δεν υπάρχει πια να το ξαναβρώ;

Δημοσ.

Nirvana dulce de lece.

Οτι καλύτερο υπήρχε. Μέχρι που αποφάσισαν να μειώσουν ποσότητα στο μισό και να αυξήσουν τιμή 50-60% ταυτόχρονα.

Δημοσ.

Αν υπήρξε ένα τυποποιημένο παγωτό που μου άρεσε, ήταν το Vienetta.

Aγαπημενο παγωτο και για εμενα!!! το ειχα γραψει και στο θρεντ με τις σοκολατες!! Υπαρχει ακομα,οπως ειπε και ο φιλος!!

πως σας αρέσουν αυτά ???

απο  <<οικογενειακά >>  τρώω μόνο haagen dazs , ben @ jerry και απο φούρνο - ζαχαροπλαστείο )  

Ολοι προτιμαμε αυτα που ειπες (ειδικα του ζαχαροπλαστειου) απλα ειναι ακριβα  : )

Πηρα 2  3λιτρα κρι-κρι με 5 ευρω το ενα,αν επερνα απο ζαχαροπλαστειο 6 λιτρα,ουτε και εγω ξερω ποσα θα εδινα!!

post-342417-0-85978900-1465476541_thumb.png

• Like 1
Επισκέπτης
Δημοσ.

Aγαπημενο παγωτο και για εμενα!!! το ειχα γραψει και στο θρεντ με τις σοκολατες!! Υπαρχει ακομα,οπως ειπε και ο φιλος!!

Ολοι προτιμαμε αυτα που ειπες (ειδικα του ζαχαροπλαστειου) απλα ειναι ακριβα : )

Πηρα 2 3λιτρα κρι-κρι με 5 ευρω το ενα,αν επερνα απο ζαχαροπλαστειο 6 λιτρα,ουτε και εγω ξερω ποσα θα εδινα!!

Ναι, αλλά άλλη ποιότητα του ζαχαροπλαστείου και άλλη του σούπερμαρκετ.
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...