Anorymous Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Δυο χρονια νηφαλιος απο mcdonalds δεν αντεξα αλλο και κυλισα ξανα big bbq, 3 cheese, 1 mcnuggets και μια πατατες deluxe 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ^υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τρώνε εκεί?? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Arct1c Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Μακαρονάδα με κρεμμύδι και φέτα και απο πανω ενα αυγό μάτι συν ομελέτα απο 6 ασπράδια με κομματάκια γαλοπούλας ! σε 2 λεπτά υπήρχε μονο το μαυρο πιάτο σαν πλυμένο ! P_20151107_185619.jpg Μα το θεο αν και φαν της βρωμιας . τετοια πιατα με τρελεναν πιο πολυ απο πολλα που μπηκαν εδω. μεσα μια αγγουροντοματα με φετα λειπει...... και σεις τραβατε τρωτε τα burgeer σας 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bspus Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 11 Νοεμβρίου 2015 ^υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τρώνε εκεί?? Μπορει να μην τρωω εδω και χρονια γιατι ειναι ανθυγιεινα αλλα ολα κι ολα. Αυτη η χαρακτηριστικη πλαστικουρα στη γευση αλλα και στην ατμοσφαιρα που ζεχνει ολο το μαγαζι πριν καν μπεις μεσα για καποιο λογο μου ηταν παντα ακαταμαχητη 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 ^υπάρχουν ακόμα άνθρωποι που τρώνε εκεί?? Όπως είπα είχα καιρό να φάω ξέρω ότι είναι σαπίλα άρα ρε γαμωτο είναι πεντανοστημα τα άτιμα. Περιττό να πω ότι γινόταν της πουτανας από κόσμο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Όπως είπα είχα καιρό να φάω ξέρω ότι είναι σαπίλα άρα ρε γαμωτο είναι πεντανοστημα τα άτιμα. Περιττό να πω ότι γινόταν της πουτανας από κόσμο. Γιατί στα mcdonalds της περιοχής μου σερβίσει κάτι σκατούλια και άγευστα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theoritikos Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Μπορει να μην τρωω εδω και χρονια γιατι ειναι ανθυγιεινα αλλα ολα κι ολα. Αυτη η χαρακτηριστικη πλαστικουρα στη γευση αλλα και στην ατμοσφαιρα που ζεχνει ολο το μαγαζι πριν καν μπεις μεσα για καποιο λογο μου ηταν παντα ακαταμαχητη Εμένα αυτή η μυρωδιά πλαστικούρας μου φέρνει αναγούλα.. Όπως είπα είχα καιρό να φάω ξέρω ότι είναι σαπίλα άρα ρε γαμωτο είναι πεντανοστημα τα άτιμα. Περιττό να πω ότι γινόταν της πουτανας από κόσμο. Για αυτό στο Σύνταγμα λες? Πάντα γίνεται πανικός σε αυτό το μαγαζί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Anorymous Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2015 Γιατί στα mcdonalds της περιοχής μου σερβίσει κάτι σκατούλια και άγευστα? mcnuggets με γλυκοξυνι σαλτσα ειναι τρελη πρεζα οπως και το big tasty Εμένα αυτή η μυρωδιά πλαστικούρας μου φέρνει αναγούλα.. Για αυτό στο Σύνταγμα λες? Πάντα γίνεται πανικός σε αυτό το μαγαζί. ναι εκει ειναι το πιο κοντινο, παλια ειχε και μαγαζι στον κολωνο αλλα δυστηχως εκλεισε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
saxos55 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πήρα χτες Cowboy από SB (είχα να πάρω ενάμιση μήνα). Ανοίγω το κουτάκι και τι βλέπω; Τα onion rings είχαν αντικατασταθεί από κάτι σαν κι αυτό που πιάνει το σιφώνι του μπάνιου. Κοιτάω απ'έξω το κουτί, έχει ένα αυτοκόλλητο: "Now with Handcrafted onion crisps" Crisps? Να τα χαίρονται. Επίσης το μπιφτέκι δεν ήταν πολύ καλό. Πάμε γι' άλλα μου φαίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Πήρα χτες Cowboy από SB (είχα να πάρω ενάμιση μήνα). Ανοίγω το κουτάκι και τι βλέπω; Τα onion rings είχαν αντικατασταθεί από κάτι σαν κι αυτό που πιάνει το σιφώνι του μπάνιου. Κοιτάω απ'έξω το κουτί, έχει ένα αυτοκόλλητο: "Now with Handcrafted onion crisps" Crisps? Να τα χαίρονται. Επίσης το μπιφτέκι δεν ήταν πολύ καλό. Πάμε γι' άλλα μου φαίνεται. Αν εννοείς το simply burgers έχω παρατηρήσει και γω (τουλάχιστον σε αυτο στο Πασαλιμάνι) πως το μπιφτέκι δεν ήταν όπως πριν κάποιους μήνες ίσως να ήταν και η ιδέα μου πάντως τις 2 τελευταίες φορές το Beefeater ή το ξέρασα ή μου τσάκιζε το στομάχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Papakitou Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Καμια σχεση το simply burgers με τα παλια... ασε που πλεον υπαρχουν αλλου πορτοκαλιες που λεμε, που ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα. Ιδιαιτερα στο πασαλιμανι μπορεις να φας ειτε bullbust ειτε hot hot ας πουμε.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Δεν ξέρω αν πρέπει να αναφερθεί στο DasFitness ή στο Anti Fitness , αλλά σήμερα πήρα φιλέτο κοτόπουλο, το έβαλα σε ενα ταπερ να μουλιάσει με λίγο νερό, ελαιόλαδο, κάρρυ και ενα πράγμα που το πήρα απο την γωνία με τα μπαχαρικά στον Μασούτη που λέει "μείγμα για κοτόπουλο". Ε κλάϊν λέω, ας βάλω. Έβαλα και μέλι. Τα ανακάτεψα να διαλυθούν όλα , έκανα τρύπες στα κοτόπουλα, τα έβαλα σε ενα τάπερ και τα ταρακούνησα για κανα 2 λεπτο. Και τα άφησα. Σημερα το έψησα στον φούρνο αυτό , και την προηγούμενη φορά σε ενα τηγάνι , είχε ήδη το ελαιόλαδο οπότε δεν εβαλα τίποτα άλλα λάδια,βούτυρα. Μην κάνετε την τηγανήσια εκδοχή.... Πέραν του οτι για 3 μέρες όλο το σπιτι μύριζε κάρρυ-μειγμα για κοτόπουλο , νόστιμο μεν , αλλά το βράδυ εβλεπα βρυκόλακες στον ύπνο μου, αφού ήπια 2 Σουρωτές. Το σημερινό που το έκανα στον φούρνο, απλά γάμαγε. Η καρίλα δεν ήταν τόσο έντονη και ήταν τόσο ελαφρύ που τρως και 2 φιλέτα . Και ήταν και ελαφρύ, δηλαδή θα φάω και κάτι ξανά το βράδυ . Για συνοδευτικό είχα μπρόκολο. Αυτά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DDevil Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μπορει να μην τρωω εδω και χρονια γιατι ειναι ανθυγιεινα αλλα ολα κι ολα. Αυτη η χαρακτηριστικη πλαστικουρα στη γευση αλλα και στην ατμοσφαιρα που ζεχνει ολο το μαγαζι πριν καν μπεις μεσα για καποιο λογο μου ηταν παντα ακαταμαχητη Εχει και η βρωμια τη χάρη της φιλε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
billsnake21 Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Καμια σχεση το simply burgers με τα παλια... ασε που πλεον υπαρχουν αλλου πορτοκαλιες που λεμε, που ειναι ΠΟΛΥ καλυτερα. Ιδιαιτερα στο πασαλιμανι μπορεις να φας ειτε bullbust ειτε hot hot ας πουμε.. για πες για πες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2015 Λέω να πάω απόψε προς Hot Hot ή Twist East. FINALLY. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις