Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ας προτείνουμε αξεσουάρ για την κινητάρα μας.

First world problems. Πρέπει να αλλάξω τσαντάκι.

21kdlqv.jpg

Επεξ/σία από x_vagos_x
  • Like 4
  • Απαντ. 34
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

First world problems. Πρέπει να αλλάξω τσαντάκι.

Χερι, παντελόνια, πουκαμισα, κλπ κλπ θα είναι πιθανον τα επομενα "problems". :P Περιμενουμε νεα σου / update / feedback μετα από καμια βδομαδα, περι του αν σε βολεψε ως πρωτο κινητο, ή πηρε θεση ως "δευτερο". :-)

Δημοσ.
[...]Οι δυνατότητες πειράγματος εντός εγγύησης [...]

... κάτι το οποίο δεν γνώριζα και διάβασα σήμερα το πρωί. Πόσο τέλειο;

58810409.jpg

Χερι, παντελόνια, πουκαμισα, κλπ κλπ θα είναι πιθανον τα επομενα "problems". :P Περιμενουμε νεα σου / update / feedback μετα από καμια βδομαδα, περι του αν σε βολεψε ως πρωτο κινητο, ή πηρε θεση ως "δευτερο". :-)

Ευκαιρία για αλλαγή γκαρνταρόμπας! B)

Πάντως, δεν είναι όσο παντοφλέ το περίμενα. Περίμενα να είναι πιο... τάμπλετ.

Μετά το G3, πήγα σε μικρότερο (4,6") και μου κακοφάνηκε πολύ παρότι έχω και petite χεράκια, όχι τίποτα μπανονοδαχτυλούμπες.

Με το που έσκασε η προσφορά είπα πως θα πουλήσω το μικρό κινητό αλλά και το τάμπλετ της υπογραφής. Βλέποντας όμως πως είναι παρόμοιων διαστάσεων με το G3 μου το Nexus, δεν νομίζω να πουλήσω το τάμπλετ.

• Like 1
Δημοσ.

Και επιτέλους τα sony livesound mh1 ακουστικά των 7 ευρώ από το eshop παίζουν άψογα με το nexus

Ακόμα και τα volume up και down λειτουργούν,καλύτερα που δεν είχε ακουστικά στη συσκευασία.

• Like 3
Δημοσ.

επειδη πολλοι παραλαβατε ή θα παραλαβετε απο Δευτερα, ριχτε μια ματια σε αυτην την προσφορα μηπως σας ενδιαφερει :

http://www.insomnia.gr/topic/570501-skins-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-50-%CE%B1%CF%80%CE%BF-slickwraps/

Προσωπικα για το Nexus 6 μου πηρα πριν λιγο, τα μη εξεζητημενα skins ειναι στα 10$ για μονο πλατη (που το προτεινω κιολας, μου φαινονται ασχημα τα πλαϊνα και τα μπροστα) και 3$ μεταφορικα, οποτε με το -50% βγαινει στα 8$ τελικη και δινεις λιγο χαρακτηρα στο κινητο. Ενω και η κατασκευη του (που περιμετρικα εχει το αλουμινενιο πλαισιο που διαχωριζει εμφανως το πισω με το μπροστα) βοηθαει στο να φαινεται εντελως stock το κινητο αφου βαλεις το skin.

Δημοσ.

επειδη πολλοι παραλαβατε ή θα παραλαβετε απο Δευτερα, ριχτε μια ματια σε αυτην την προσφορα μηπως σας ενδιαφερει :

http://www.insomnia.gr/topic/570501-skins-%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%B7%CF%84%CF%89%CE%BD-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%83%CE%B7%CE%BC%CE%B5%CF%81%CE%B1-%CE%BC%CE%BF%CE%BD%CE%BF-50-%CE%B1%CF%80%CE%BF-slickwraps/

Προσωπικα για το Nexus 6 μου πηρα πριν λιγο, τα μη εξεζητημενα skins ειναι στα 10$ για μονο πλατη (που το προτεινω κιολας, μου φαινονται ασχημα τα πλαϊνα και τα μπροστα) και 3$ μεταφορικα, οποτε με το -50% βγαινει στα 8$ τελικη και δινεις λιγο χαρακτηρα στο κινητο. Ενω και η κατασκευη του (που περιμετρικα εχει το αλουμινενιο πλαισιο που διαχωριζει εμφανως το πισω με το μπροστα) βοηθαει στο να φαινεται εντελως stock το κινητο αφου βαλεις το skin.

DBRAND με 14 ευρο περνεις πλατη ΟΛΑ τα motorola logo(εννοω χρωματα) κ για την καμερα κ ειναι πιο ποιοτικα (απο οτι εχω δει σε reviews ) κολανε καλητερα κ δν αφηνουν σημαδια κ πιο καλα κομμενα!

Δημοσ.

DBRAND με 14 ευρο περνεις πλατη ΟΛΑ τα motorola logo(εννοω χρωματα) κ για την καμερα κ ειναι πιο ποιοτικα (απο οτι εχω δει σε reviews ) κολανε καλητερα κ δν αφηνουν σημαδια κ πιο καλα κομμενα!

ενδιαφερον... παρ'ολ'αυτα δε με ενδιαφερει διχρωμια, αντιθετως θελω να ειναι χρωματισμενο ΚΑΙ το motorola dimple για να ειναι εντελως stock η εμφανιση. Στο θεμα κολληματος ειναι μυθοι αυτα που ακουγονται αφου και οι 2 χρησιμοποιουν 3M αρα δε γινεται να υπαρχει διαφορα... δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι προσφερουν και ακριβως τα ιδια skins.

Προσωπικα ηθελα navy blue carbon το οποιο θα ταιριαζε τελεια στο midnight blue nexus αλλα δε το παρεχει κανεις απο τους 2 γιατι δε το δινει η 3Μ σαν vinyl.

Εννοω αυτο :

http://cdn.shopify.com/s/files/1/0409/7245/products/NEXUS_BLUE_CARBON_HEAD.jpg?v=1411083824

θα εδειχνε τελειο σε Midnight blue Nexus 6.

Τεσπα, προτιμησα να παρω 2 skins το black carbon και το color Green με 13ε απο slickwraps παρα να δωσω 14ε για 1 skin το οποιο δεν εκανε και αυτο που ηθελα απο dbrand, οποτε ειναι υποκειμενικα καποια πραγματα...

ΥΓ: Σχετικα με το μυθο που λεω παραπανω, αυτες οι 2 εταιρειες εχουν κακες σχεσεις μεταξυ τους (σαν μεγαλοι ανταγωνιστες). Μαλλιστα νομιζω η μια απο τις 2 δημιουργηθηκε απο ατομα της πρωτης. Στο XDA forum δε δισταζουν να προσπαθουν να "κλεψουν" πελατες ο ενας απο τον αλλον στο thread της εκαστοτε μαρκας (τραγικο). Οποτε γενικα δε πιστευω τιποτα απ'οσα ακουγονται για οποιαδηποτε απο τις 2 εταιρειες απο τη στιγμη που χρησιμοποιουν κοινο supplier (3M)

Δημοσ.

Και επιτέλους τα sony livesound mh1 ακουστικά των 7 ευρώ από το eshop παίζουν άψογα με το nexus

Ακόμα και τα volume up και down λειτουργούν,καλύτερα που δεν είχε ακουστικά στη συσκευασία.

Ορμάτεεεεεε!!! ξανά σε προσφορά σε λευκό που πάει και με το Cloud White Nexus 6 μας <3

καμιά θήκη, ζελατίνα, δοκιμασμένη σε νορμάλ τιμές γνωρίζετε?

Σαρώνω μετά μανίας τα fora για αξιόλογα accessories, και τα παιδιά στο XDA πίνουν νερό στ' όνομα του IntelliArmor PRO.

Στο γειτονικό forum λένε πως από Skroutz ότι παίζει είναι με καπελαδούρα άνευ προηγουμένου, ειδικά αν είσαι eBay fan. Διπλή τιμή φάση... Γενικότερα προτείνουν Nillikin CP+ που καλύπτει όλο το μπροστινό μέρος, όπως το IntelliArmor PRO που λέω παραπάνω.

Ζελατίνα απλή δεν βρήκα στο Πλαίσιο, ούτε στην Vodafone που έχω δίπλα μου. Απο skroutz δεν παίζει να πάρω, έχουν 2 ευρώ οι ζελατίνες και 4 ευρώ μεταφορικά ΚΑΙ 2 ευρώ έξοδα αντικαταβολής. Με ένα δίευρο να τα τα 10 ευρώ της Nillikin.

Για θήκες δεν έχω ιδέα.

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Δημοσ.

Η Spigen ultra hybrid με 7 λίρες είναι εξαιρετική στα χρήματα της και με αρκετή προστασία.

Για ποιοτική flip η spigen wallet s είναι οτι καλύτερο υπάρχει.

Η επίσημη case mate flip ενω δείχνει πιο όμορφη, έχει θέματα με ξεφτισματα κλπ.

Tempered το nilkin περιμένω και εγώ

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...